xentse Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Καταλαθος διεγραψα το guitar hero 3 αλλα οχι απο προγραμματα και δυνατοτητες, αλλα ολα τα δεδομενα. Τωρα ομως που παω να το ξαναεγκαταστησω λεει οτι δε μπορει να βρει το path C:Program Files/Aspyr/Guitar Hero III. Οταν παω στα προγραμματα και δυνατοτητες υπαρχει ακομα εικονιδιο του guitar hero 3 και μαλιστα 323 mb, παταω καταργηση εγκαταστασης, μου λεει ''ανεπανορθωτο σφαλμα κατα την εγκατασταση''. Vista εχω ας ριξει καποιος τα φωτα του... Δεν μπορω απλως να διαγραψω την εγκατασταση απο τα προγραμματα κα δυνατοτητες και να το κανω παλι απο την αρχη;
Durden79 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Επιπλέον (κάτι που προφανώς ο xentse παρέλειψε να αναφέρει), αν επιχειρήσεις να ξανακάνεις re-install το παιχνίδι σου βγάζει τις επιλογές Remove και Repair, αλλά κανένα από τα δύο δεν εκτελεί κάποια λειτουργία, οπότε ούτε έτσι λύνεται. Άν γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να λυθεί, ας πει δύο λόγια. Ευχαριστώ.
thanasis00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ίσως μια επαναφορά συστήματος? αλλιώς ψάξε να βρεις όλα τα αρχεία του gh3 να τα σβήσεις χειροκίνητα και να αφαιρέσεις από τη registry το entry του gh3... πως θα το βρεις αυτό βέβαια δεν είμαι σίγουρος
Durden79 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι οτι μόλις είδα οτι το παιχνίδι δεν έτρεχε, αντί να το κάνω uninstall έσβησα το φάκελο Aspyr (όπου βρισκόταν το παιχνίδι), νομίζοντας οτι έτσι θα ξεμπερδέψω, όμως στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων εξακολουθεί να εντοπίζεται ένα πρόγραμμα Guitar Hero III μεγέθους 323mb. Δοκίμασα να σβήσω από την επεξεργασία μητρώου (Εκτέλεση - Run και γράφεις /regedit) τον φάκελο Aspyr, όμως δεν άλλαξε τίποτα. Επίσης δοκίμασα με ένα πρόγραμμα HijackThis να σβήσω το entry, αλλα το μόνο που άλλαξε είναι οτι πλέον στη προσθαφαίρεση, αν και παραμένει το πρόγραμμα GH3 μεγέθους 323mb, αυτή τη στιγμή δε μου βγάζει την επιλογή "Αλλαγή/Κατάργηση". Επαναφορά συστήματος είναι η τελευταία λύση. Αν δε βρώ κάτι άλλο, μάλλον εκεί θα καταλήξω. EDIT: Και ναί τα κατάφερα! Μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο, δοκίμασα προγράμματα όπως HijackThis και CCleaner, όμως η δουλειά έγινε με το Windows Install Clean Up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.