Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τον τόνο τι γίνεται; Για ποιο λόγο πρέπει πρώτα να πατήσεις το γράμμα και μετά τον τόνο; Είναι έτσι στα Mac?

θα σε βολέψει να έχεις την αυτόματη διόρθωση ενεργοποιημένη, εγώ με το που την άνοιξα δεν ξανάβαλα τόνο..άσε που τελείωνε μόνο του τις λέξεις!..

δεν ξέρω για τα mac γενικότερα πως είναι.. :fear: ..

Δημοσ.

Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με το να συνδεθει στο itunes store μετα το update? βρηκα μια ενημερωση για 1 app μου και δε μπορω να συνδεθω στο itunes store με τιποτα. Απο το κινητο πεταει μυνημα μετα απο καμποση ωρα οτι "unable to connect to itunesstore" και οταν δοκιμαζω απο το pc μου πεταει μυνημα να ελεγξω τη συνδεση με το δικτυο - η οποια ομως δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Anyone?

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως οι servers ειναι στην τσιτα.Δεν ειναι δικο σου προβλημα.Ολοι προσπαθουν να βαλουν τα apps τους.

Δημοσ.

Προφανώς όχι ακόμα, αλλιώς θα είχαν βγει τουλάχιστον 10 σχετικά post. ;)

Η Dev Team είπε πως θα βγάλει update για τα Pwnage Tool & QuickPwn "αμέσως μετά" την επίσημη κυκλοφορία του OS 3.0 από την Apple. Το "αμέσως" ερμήνευσέ το όπως θέλεις, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα...

Δημοσ.

Thnx iGeorge (μεγάλη η χάρη σου :P)

Οπότε προς τί οι βιασύνες; Αράξτε.. φραπεδάκι.. και όταν τσεκαριστεί και jailbreakαριστεί το βάζουμε κιόλας..

Δημοσ.
θα σε βολέψει να έχεις την αυτόματη διόρθωση ενεργοποιημένη, εγώ με το που την άνοιξα δεν ξανάβαλα τόνο..άσε που τελείωνε μόνο του τις λέξεις!..

δεν ξέρω για τα mac γενικότερα πως είναι.. :fear: ..

Ναι όντως! Στην αρχή που είδα την επιλογή ψιλοστράβωσα γιατί θυμόμουν πόσο με είχε δυσκολέψει το αυτόματο λεξικό ακόμα κι όταν έγραφα αγγλικά κι όχι γκρικλις. Αλλά αυτό ομολογώ ότι δουλεύει άψογα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...