Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ καθαρίζω το iphone με πανάκια καθαρισμού οθόνης λάπτοπ.Δεν γρατζουνιέται μεν, αλλά δεν απολυμαίνεται κιόλας.

Βέβαια, έχει θήκη προστασίας, οπότε βακτηρίδια κτλ μόνο στην οθόνη θα υπάρχουν.Μια λύση θα ήταν η συχνή αλλαγή του φιλμ προστασίας της οθόνης.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loool...!!! Χαχαχα...:-)

(Βγαίνουμε εκτός θέματος όμως, και δεν ακούω απο κανέναν να λέει "επιστημονικές απόψεις" επι του θέματος...χιχιχι )

Δημοσ.

Παιδια εβαλα το 3.1 αλλα μετα απο λιγο αφου μου την εσπασε αρκετα με το jailbreak το κατεβασα στο 3.0 :-(

Τωρα ομως που το ξανασκεφτηκα , μηπως αξιζει να ξαναπερασω την 3.1 και να κανω jb ? Ή δεν εχει μεγαλες διαφορες ?

Δημοσ.

Λοιπόν το πήρα σήμερα το κανούριο iphone απο αντικατάσταση, όλα ok. Εγγύηση παίρνουν ,μόνο όσοι πλήρωσαν για αντικατάσταση. Εμένα(της κοπέλας μου) ισχύει κανονικά η εγγύηση του προηγούμενου iphone. Ερώτηση: Ήρθε με προεγκατεστημένη τη 3.1, με pwnagetool αν κατάλαβα καλα δν μπορώ να προχωρήσω. Περιμένω αναγκαστικά κάποιο redsnow να βγεί?

Δημοσ.
Λοιπόν το πήρα σήμερα το κανούριο iphone απο αντικατάσταση, όλα ok. Εγγύηση παίρνουν ,μόνο όσοι πλήρωσαν για αντικατάσταση.

Το ξερω οτι ετσι κανουν αλλα αυτο ειναι 100% παρανομο !!!

Δημοσ.

Πραγματικά δν ξέρω, δν ήξερα και με αυτό που μου είπε οτι δίνουν επιπλέον εγγύηση μεν-σε όσους πληρώνουν δε, δεν είχα κατι να της πώ. Δεν είμαι και το καταλληλότερο άτομο για τέτοιες ιστορίες... Άν είχα στα χέρια μου κάτι που να υπεράσπιζε τα λεγόμενά μου μάλιστα ;)

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι έχουν iPhone 3GS και δεν έχουν αποθηκεύσει το ECID SHSH μέσω Cydia να ΜΗΝ κάνουν update σε 3.1 επειδή δεν θα μπορούν να κάνουν Downgrade σε 3.0.x και η 3.1 δεν είναι jailbreakable out of the box! (Ακόμα)

Δημοσ.

παληκάρια πήρα ένα 3G και προβληματίζομαι πως να μεταφέρω

τα πάντα από το 2G στο 3G... φαντάζομαι πως το πλήρες backup

από 2G > itunes και μετά itunes > 3G δεν θα παίξει ε;

• Moderators
Δημοσ.

Eνδιαφερον απορια.

Aπ οτι φαινεται γινεται

http://www.hackint0sh.org/f127/58289.htm

http://modmyi.com/forums/general-iphone-chat/368211-upgrading-3g-can-i-restore-2g-backup.html

Για καλο και για κακο αν καιγεσαι για τα sms σου,παρε και ενα manual backup

http://www.hackint0sh.org/f127/55274.htm

Mε γειες:-)

Δημοσ.

Το iTunes backup 2G > iTunes restore 3G παίζει μια χαρά για τα αρχεία (sms, τηλέφωνα, notes, φωτό κλπ) και για τις εφαρμογές που κατέβασες από το App store. Για τις εφαρμογές από Cydia, δεν ξέρω.

• Moderators
Δημοσ.
Για τις εφαρμογές από Cydia, δεν ξέρω.

Παιρνεις ενα pkgbackup ολες μαζι και λογικα θα παιξει κ αυτο.Αλλα υποθετω πως θα πρεπει να μην εχεις εφαρμογες συγκεκριμενες για 2G(πχ Activate2GMMS κλπ),τοτε ισως κατι παει στραβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...