Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

..ή αν κατεβασεις καποιο custom firmware που εχει δημιουργηθει με το pwnage και το κινητο σου δεν εχει γινει update με επισημο firmware 3.1.2 απο το itunes/δεν ειναι αγορασμενο με το 3.1.2.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok, τις βρηκα τις σωστες..

Και για όποιον ενδιαφέρεται:

APN: mnet.b-online.gr

Username: κενό

Password: κενό

MMSC :http ://192.168.200.95/servlets/mms

MMS Proxy : 192.168.200.011:09401

• Moderators
Δημοσ.
ok, τις βρηκα τις σωστες..

Αρα δεν μιλουσαμε για προβλημα του iphone ε?:lol:

Ερώτηση: έχω βάλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για mms, [...]
Δημοσ.

Καλημέρες. Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε το περιεχόμενο ενός iphone χωρίς να γίνει restore? Να φύγουν όλα δλδ, φωτό, μουσική, επαφές, μηνύματα κλπ τα πάντα..

• Moderators
Δημοσ.
Καλημέρες. Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε το περιεχόμενο ενός iphone χωρίς να γίνει restore? Να φύγουν όλα δλδ, φωτό, μουσική, επαφές, μηνύματα κλπ τα πάντα..

Σβηνεις την μουσικη σου απο τον φακελο του itunes(ή δηλωνεις αλλο,κενο,φακελο),μια απτα ιδια για τις φωτο,μηνυματα μπορεις να το κανεις χειροκινητα πιστευω και επαφες παλι με αντιστοιχο τροπο απο το itunes.Στην συνεχεια περνας και ενα iΕrase για να καθαρισεις τελειως τον ελευθερο χωρο και εισαι οκ.

Τωρα χωρις itunes,ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει απο terminal αλλα δεν το χω ψαξει.

Δημοσ.

Πες όλο το media content το διαγράφεις μέσω itunes. Επαφές αν κ έχω mobile me, διαγράφω το λογαριασμό μου απτο iphone και δν ξανασυγχρονίζονται. Όσον αφορά όμως γενικά τις ρυθμίσεις του κινητού και γενικά οτι "τραβάει" το Restore from backup που κάνουμε, τι γίνεται?? Βρήκα μια επιλογή στα settings/general/reset αλλά δν είμαι σίγουρος. Νομίζω θα κάνω restore πάλι να είμαι σίγουρος.. Thx GiO

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το χω δοκιμαει το reset να σου πω,αλλα φανταζομαι πως για καποιο λογο θα υπαρχει.Και μαζι με τον iΕrase που σου ειπα πριν,πρεπει να ειναι κατι παραπανω απο οκ.

Εχω ασχοληθει λιγο με recovery kits για iphone και μην φανταστεις οτι ειναι και η απλουστερη/φθηνοτερη δουλεια,οποτε εισαι οκ με το reset.Με το iΕrase εισαι κατι παραπανω απο οκ μια και αχρηστευεις και αυτα τα recovery kits.(Ο zdziarski που εφτιαξε το iΕrase,ειναι αυτος που εχει φτιαξει και το καλυτερο recovery kit για iphone)

Οσον αφορα το backup στο pc σου,φανταζομαι δεν εχεις προβλημα να το σβησεις.

Δημοσ.

παιδια να κανω μια ερωτηση..?εχω το phone 2g και εχει την version 2.0 το κινητο εινα ξεκλειδωμενο...αμα του κανω update στην τελευταια θα κλειδωσει..?βασικα την τελευταια version δεν την εχουν σπασει ακομα αν δεν κανω λαθος ετσι,οποτε μπορω να βαλω καποια προηγουμενη και αν ναι θα θελει ξεκλειδωμα παλι...?

• Moderators
Δημοσ.
παιδια να κανω μια ερωτηση..?εχω το phone 2g και εχει την version 2.0 το κινητο εινα ξεκλειδωμενο...αμα του κανω update στην τελευταια θα κλειδωσει..?βασικα την τελευταια version δεν την εχουν σπασει ακομα αν δεν κανω λαθος ετσι,οποτε μπορω να βαλω καποια προηγουμενη και αν ναι θα θελει ξεκλειδωμα παλι...?

Μπορεις να βαλεις την τελευταια εκδοση(3.1.2),αρκει να εχει δημιουργηθει το custom ipsw της 3.1.2 με το τελευταιο pwnage.Μ αλλο λογια,αν κατεβασεις μια custom εκδοση και κανεις ενα restore απο το itunes σ αυτη,εισαι οκ,με jailbreak και unlock.

Δημοσ.
Μπορεις να βαλεις την τελευταια εκδοση(3.1.2),αρκει να εχει δημιουργηθει το custom ipsw της 3.1.2 με το τελευταιο pwnage.Μ αλλο λογια,αν κατεβασεις μια custom εκδοση και κανεις ενα restore απο το itunes σ αυτη,εισαι οκ,με jailbreak και unlock.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα βασικα δεν πολυ καταλαβα αυτο (αρκει να εχει δημιουργηθει το custom ipsw της 3.1.2 με το τελευταιο pwnage.) που μου ειπες...δηλαδη να κατεβασω απο το itune την τελευταια εκδοση και μετα να κανω restore και θα ειμαι οκ...?

• Moderators
Δημοσ.
δηλαδη να κατεβασω απο το itune την τελευταια εκδοση και μετα να κανω restore και θα ειμαι οκ...?

Oχι,μην το κανεις αυτο γιατι ετσι θα περασεις το επισημο firmware της apple με αποτελεσμα να κλειδωσει.

Θελεις ενα custom firmware το οποιο βασιζεται στο επισημο 3.1.2 αλλα θα ειναι ξεκλειδωτο και στο οποιο εχει ηδη γινει το jailbreak.Για να γινει κατι τετοιο,πρεπει να χρησιμοποιηθει το pwnage tool.Το pwnage ομως ειναι μονο για apple,οποτε πρεπει να βρεις ενα custom firmware για το iphone σου,το οποιο εχει δημιουργησει καποιος χρηστης με apple υπολογιστη.

Με ενα restore(shift+επιλογη του custom ipsw που κατεβασες) απο το itunes στο συγκεκριμενο custom firmware εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

πω ταλαιπορια ειναι δηλαδη,βασικα αγορασα το 3g s και επειδη το 2g θα το πουλισω σε ενα παιδι που δεν γνωριζει απο αυτα μου ειπε να του το φτιαξω πρωτα μονο και μονο για την με την εκδοση που εχει δεν υποστηριζει παιχνιδια και αλλες εφαρμογες...υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο απλος να το κανω να παιζει παιχνιδια..??

• Moderators
Δημοσ.
πω ταλαιπορια ειναι δηλαδη,βασικα αγορασα το 3g s και επειδη το 2g θα το πουλισω σε ενα παιδι που δεν γνωριζει απο αυτα μου ειπε να του το φτιαξω πρωτα μονο και μονο για την με την εκδοση που εχει δεν υποστηριζει παιχνιδια και αλλες εφαρμογες...υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο απλος να το κανω να παιζει παιχνιδια..??

Καμια ταλαιπωρια.Ενα download του custom firmware και ενα restore εχεις να κανεις.Πιο ευκολα δεν γινεται.

Που να δεις πως γινοταν το jailbreak στην 1.1.1...

Δημοσ.
Καμια ταλαιπωρια.Ενα download του custom firmware και ενα restore εχεις να κανεις.Πιο ευκολα δεν γινεται.

Που να δεις πως γινοταν το jailbreak στην 1.1.1...

το θεμα ειναι πως θα βρω αυτο το custom firmware...μπορεις να με βοηθησεις και αν το βρω τι πρεπει να κανω μετα...

ευχαριστω για την βοηθεια!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...