Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
το θεμα ειναι πως θα βρω αυτο το custom firmware...μπορεις να με βοηθησεις και αν το βρω τι πρεπει να κανω μετα...

ευχαριστω για την βοηθεια!!:-D

Δεν μπορω να σου δωσω link για το custom firmware εδω μια και δεν ειναι και οτι πιο νομιμο.Οσον αφορα την συνεχεια,απλα πατας shift στο itunes και επιλεγεις το firmware που κατεβασες,οπως ειπα και πριν.Αρκετα απλο;)

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορω να σου δωσω link για το custom firmware εδω μια και δεν ειναι και οτι πιο νομιμο.Οσον αφορα την συνεχεια,απλα πατας shift στο itunes και επιλεγεις το firmware που κατεβασες,οπως ειπα και πριν.Αρκετα απλο;)

οκ σε ευχαριστω για την βοηθεια...θα δω τι θα κανω!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω κατι μηνες να ασχοληθω...παω να το κανω jail...με το renshow ... και μολις τελειωσει κανω επανακινηση και δεν υπαρχει το cydia...το δοκιμασα 2 φορες(ενω παλια το εκανα)...βεβαια... εχω την 3.1.2...και με ενα γρηγορο search ειδα για ενα blackra1n ... εχω χασει επισοδεια?!...και αν ναι που θα το βρω και πως θα το κανω?!ευχαριστω

Δημοσ.

μην ειστε σιγουροι οτι δουλευει..στο αλλο θρεντ αναφερω το προβλημα μου..για την τελευταια firmware δν λειτουργει..'η καλυτερα υπολειτουργει..:/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα φώτα σας!

Πέρασα ενα source στη cydia, κι εξαφανίστηκαν όλα τα sources και packages!!

Όποτε ανοίγω packages η sources, μου βγάζει error.

Αλλα η cydia λειτουργεί κανονικά όμως.

Τί συνέβη?

Γιατί χάθηκαν τα πάντα?

Πως γίνεται επανάκτηση?

Καταραμένο xsellize..

:shock::shock::cry:

Δημοσ.

Καταρχάς, διέγραψες το source που δημιούργησε το πρόβλημα; Αν ναι και παρόλαυτά δεν εμφανίστηκαν τα παλιά sources και packages, I've got some bad news for you... :-(

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα.Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει προβλημα σε περιπτωση που αγορασω iphone απο ενα φιλο,αντι για αποδειξη να μου δωσει φωτοτυπια του τιμολογιου απο Cosmote..

Αυτο που μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση ειναι οτι δεν αναγραφεται πανω στο τιμολογιο το serial number της συσκευης..

Υπαρχει καποιο προβλημα?

Τhanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...