Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θεωρητικά ναι, αυτή υποτίθεται ότι είναι η δουλειά του. Για έξτρα προστασία (σα σερβιέτα ακούστηκε) μπορείς να πας settings->general->network->cellular data network και να αλλάξεις το apn σε κάτι σαν ahsdjhfa.hsag.gr, όταν με το καλό γυρίσεις το επαναφέρεις και είσαι άρχοντας.

this i will do... και αν κάτι πάει στραβά θα τα πούμε από κοντά να μου πληρώσεις τον μισό λογαριασμό!

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή διανύουμε περίοδο ισχνών αγελάδων, μόλις θυμήθηκα ότι στο sbsettings έχει ένα toggle για το edge, αν βεβαιωθείς ότι είναι κλειστό αυτό, το 3G, το data, αλλάξεις το apn και πάλι σε χρεώσει, ε θα με προσλάβεις εκεί που δουλεύεις για να ξεχρεώσω :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω jailbroken απο windows αν περασω το OS 4 στο 3g, έχω ακόμα το 3.0,1 αν ειναι ευκολο νομιζω το γραφω στο σωστο ποστ

Δημοσ.

Βασικά θα σου πρότεινα να μην βάλει την 4 στο 3G, κολλάει πάρα πολύ και είναι πολύ σπαστικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχουμε κανα νεο αν με την 4.0.1 λειτουργει καλα το 3G ή συνεχιζει να σερνεται οπως με την 4.0.0 ???

Παραμενω ακομα 3.1.3

Δημοσ.
Εχουμε κανα νεο αν με την 4.0.1 λειτουργει καλα το 3G ή συνεχιζει να σερνεται οπως με την 4.0.0 ???

Παραμενω ακομα 3.1.3

Εγώ, μόλις γύρισα, από τη 4.0.1 στην 3.1.3.

Τέτοιο σούρσιμο, μου είχε σπάσει τα νεύρα!!!!

Δημοσ.

Εγω απ την αλλη με την 4.0.0 νιωθω οτι το τηλεφωνο απογειωθηκε. Παει σφαιρα στα μενου και στα "μπες βγες" απο τις εφαρμογες, και στο 3G ακριβως οπως ηταν και πριν...και jailbroken η 4.0.0 φυσικα....

Δημοσ.

Εχω ενα iPhone 3g 8gb με 3.1.2.

Το προβλημα ειναι οτι μια μερα εκει που ημουν στο ιντερνετ με wi-fi ξαφνικα σταματησε να ειναι συνδεδεμενο.Απο τοτε το wi-fi δεν συνδεεται, δεν αναβει-δεν κάνει τιποτα, η επιλογή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ειναι ''γκριζαρισμένη'', πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σπανια μετα απο reboot μπορεί να φανει ''ενεργή'' αλλα οταν πας να ψαξεις ασυρματα δύκτια το συμβολάκι της αναμονής γυριζει συνεχεια χωρίς να βρίσκει τιποτα.

το προβλημα εμφανίστηκε οταν το ειχα jailbreak στην 3.1.2. Απλα μετά για να δω μπας και ήταν θέμα λογισμικού περασα διαφορα firmware χωρίς όμως να αλλαξει κατι και απλα το αφησα στην 4.01.

Διορθωνεται καπως?

ειναι θεμα software h hardware?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...