Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ελα το ξεκλειδωμα εχουμε κανενα νεο ...... ειδα κατι περι της 25 ...

Βασηκα βγεικε ενα για OS 4.1 αλλα ακομα το εχουν στο test mode θα διξει ποτε θα το βγαλουν

Δημοσ.

Παιδιά έχει προσπάθησει κανένας απο εσάς να αλλάξει το πίσω μέρος του iPhone 3G λόγο των πολλών γρατσουνιων ή κάποιου ρήγματος ;

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο back cover housing απο Amazon .

Δημοσ.

Έχω αλλάξει το δικό μου, θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις μιας και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Δημοσ.
απο εχτες παλευω να κανω update και συνεχεια κρασαρει και πεταει ερρορ.

το θεμα ειναι οτι μου εχει μεινει το iphone αχρηστο και δε μπορω να το λειτουργησω ,

καμια ιδεα?

Αργά μεν...

Εμένα λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλάζοντας θύρα usb. Αν όχι δοκίμασε να το κάνεις απο άλλο pc ή απο mac που το πιο πιθανό είναι να μην έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
Έχω αλλάξει το δικό μου, θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις μιας και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Σου πηρε πολυ ωρα?

Εχω βρει ενα video στο utube θα το επεξεργαστω για κανα μηνα και μετα θα το επιχειρησω!

Αστπ καλητερα ειδα ενα που το εκανανε και τα χαλασε ολλα.Αν παω σε κανενα γερμανο?

Δημοσ.

Αρκετές, το ποιο δύσκολο σημείο είναι να ξεκολλήσεις το μεταλλικό μέρος με το πίσω το πλαστικό (ναι είναι κολλημένα μεταξύ τους).

Δημοσ.
Τελικα με την 4.1.0 σταματαει να σερνεται το 3G?

Να την περασω ή να παραμεινω στην πολυτιμη μου 3.1.3 ??

Εμένα προσωπικά δεν μου σερνοτανε ούτε στο 3.1.3,ούτε Τώρα στην 4.1 αλλα γενικά έχει βελτιωθεί αλλά παρατήρησα ότι πάντα χανω 2 απο 5 στο σήμα .

Δημοσ.
Εμένα προσωπικά δεν μου σερνοτανε ούτε στο 3.1.3,ούτε Τώρα στην 4.1 αλλα γενικά έχει βελτιωθεί αλλά παρατήρησα ότι πάντα χανω 2 απο 5 στο σήμα .

Με την 3.1.3 μια χαρα ολα λειτουργουν. Εννοω με τις 4.0.0 και 4.0.1 που σερνοταν...

Δημοσ.
Με την 3.1.3 μια χαρα ολα λειτουργουν. Εννοω με τις 4.0.0 και 4.0.1 που σερνοταν...

Κάτι άκουσα ότι η 4.0 ήταν το χειρότερο update για το iPhone 3G

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά καταρχήν γειά σας..Είναι το πρώτο μου θέμα που ανοίγω στο insomnia..

Και για να μην τα πολυλογώ...

Αν ένα iphone είναι locked το O2 (ναι από ebay σκέφτομαι να αγοράσω...;) ) και είναι updated to Firmware 4.1 γίνεται να το κάνω unlock? Αν ναι,μήπως γνωρίζεται και πως?:-D

Ευχαριστώ εκ των προταίρων...:-) Η δημοπρασία λήγει σε λίγες ώρες γι'αυτό μακάρι να μου δώσετε γρήγορα απαντήσεις..:confused:

• Moderators
Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά καταρχήν γειά σας..Είναι το πρώτο μου θέμα που ανοίγω στο insomnia..

Και για να μην τα πολυλογώ...

Αν ένα iphone είναι locked το O2 (ναι από ebay σκέφτομαι να αγοράσω...;) ) και είναι updated to Firmware 4.1 γίνεται να το κάνω unlock? Αν ναι,μήπως γνωρίζεται και πως?:-D

Ευχαριστώ εκ των προταίρων...:-) Η δημοπρασία λήγει σε λίγες ώρες γι'αυτό μακάρι να μου δώσετε γρήγορα απαντήσεις..:confused:

Καλως ηρθες.Δεν μπορει καποιος να σου πει με σιγουρια αν θα ξεκλειδωνει ΟΤΑΝ θα βγει το νεο pwnage.M αλλα λογια στην θεση σου δεν θα το επαιρνα.

Καλο θα ηταν να ζητησεις μεταφορα εδω αλλιως θα κλειδωθει το θεμα.

Δημοσ.
Καλως ηρθες.Δεν μπορει καποιος να σου πει με σιγουρια αν θα ξεκλειδωνει ΟΤΑΝ θα βγει το νεο pwnage.M αλλα λογια στην θεση σου δεν θα το επαιρνα.

Καλο θα ηταν να ζητησεις μεταφορα εδω αλλιως θα κλειδωθει το θεμα.

Ευχαριστώ πολύ...:)

Χμμμ....Και πώς θα το ζητήσω αυτό? :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...