Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μεσω το red snow 0.9.6 εκανα jailbreak και εχω το cydia αλλα δεν εχω ιντερνετ για να περασω κατι να το φτειαξω γνοριζει καποιος κατι ???

οπως το push fix μεσω υπολογιστη ισως

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα έκανα την update σε ios 4.2 και όντως ανταποκρίνεται πολύ καλα το τηλέφωνο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως αυτοί που με ακούν μου παραπονέθηκαν για παράσιτα. Όπως κάνει ένα κινητό δίπλα σε ηχείο είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα έστω με κάποια άλλο μοντέλο iphone?

• Moderators
Δημοσ.

Όπως κάνει ένα κινητό δίπλα σε ηχείο είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα έστω με κάποια άλλο μοντέλο iphone?

Nαι,με 2 iphone 2G.Υποθετω πως εχει να κανει με το οχι και πολυ καλο σημα που πιανουν τα iphone 2G (3.1.3 και τα 2) στο σπιτι μου(wind + vodafone).Κατα τ αλλα το σημα ειναι μια χαρα, δοκιμασμενο με Νokia n900 με την sim της wind.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως έχω πολύ καλό σήμα 4/5, το σκέφτηκα και γώ μήπως είναι αυτό αλλά μετά το απέκλεισα. Ενα άλλο κουλό που μου κάνει είναι πως όταν ενεργοποίησα το bluetooth αυτό άρχισε να ψάχνει ασταμάτητα και όταν πάτησα το home button για να σταματήσει και ξαναμπήκα στις ρυθμίσεις->γενικά δεν με άφηνε να μπω στο menu του bluetooth.

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως έχω πολύ καλό σήμα 4/5, το σκέφτηκα και γώ μήπως είναι αυτό αλλά μετά το απέκλεισα.

Οσον αφορα το συγκεκριμενο, συνηθως εχω 3/5 μπαρες,με minimum ελαχιστες φορες 2/5.

Δημοσ.

Δεν ξέρω σήμερα πάντως η συνομιλία ήταν πολύ καλή αλλά στα μισά άρχισε πάλι τα ίδια. Θα δοκιμάσω και με καμιά θήκη σιλικόνης αν και δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Οσο για το bluetooth συνεχίζει να μην ξεκολλάει εκτός και αν κάνω reset στις ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...