Προς το περιεχόμενο

Γιατί τόση απιστία;

DREAMER2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είσαστε κάφροι.Άμα την βαρεθήκατε γιατί πολύ απλά δεν την αφήνετε ήσυχη;

Γιατί την αγαπάμε βρε κουτό...

Δημοσ.

3)Για αναπαραγωγικους λογους

2)Λογω της φυσικης οσμης που εκπεμπει καθενας απο μας (Συνδεεται με το παραπανω)

1)Για λογους σωματικης ευχαριστησης

Φυσικα μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι οπως αλκοολ, ουσιων, εκδικησης κτλ αλλα αυτοι οι τρεις πιστευω οτι ειναι οι κυριοτεροι λογοι απιστιας.

Ας καταλαβουμε επιτελους οτι ο ανθρωπος δεν ειναι μονογαμικο ζωο. Σε καθε αλλη περιπτωση τα γεννητικα οργανα του καθενος μας δεν θα ξεπερνουσαν τους 5 ποντους

Δημοσ.
Επιστημονικά τεκμηριωμένο δηλαδή...

δ ειπα οτι είναι επιστημονικα τεκμηριωμενο επειδή το γράψε κάποια στο περιοδικό αστρολόγος!δ ξέρω καν ποια είναι η συγγραφέας ούτε και είμαι φαν..& ούτε έχω διαβάσει το περιοδικό..μου το έστειλε κάποιος γνωστός μετά από κάποια συζήτηση που είχαμε σχετικά με αυτο το θέμα..εξάλλου δ είναι όλο ποστ της συγκεκριμένης!άπλα είναι προσωπικά &μη συμπεράσματα μέσα απο τόσες συζητήσεις που όλοι ψάχνουνε απαντήσεις..δ είναι ούτε οδηγός,ούτε εξυπνάδες, ούτε επιστημονικά τεκμηριωμένα!είναι απλα σκέψεις/αποψεις/αποροίες τίποτε άλλο..

δηλαδή που θα έπρεπε να είναι για να είναι επιστημονικό?έκανες τον κόπο να του ρίξεις μια ματιά(αν και κανείς δ είναι υποχρεωμένως να το διαβάσει όλο) πριν σχολιάσεις? ή απλά μόλις είδες το "αστρολόγος" στράβωσες.... ίσως θα ήθελες να εκφράσεις την δίκη σου πιο επιστημονική γνώμη με αυτά που έγραψα..τι λες??

θεωρώ πως σκοπός αυτού του τρόπου είναι να υπάρχει συζήτηση και ανταλαγή απόψεων!απο κει και έπειτα ο καθένας κρατά αυτό που είναι σημαντικό.. διορθώστε αν κάνω λάθος!!

σορρυ αν είναι κουραστικό σαν τρόπος εκφράσης και αν είναι τοσο γενικό(δ είναι όμως αρκετά απο αυτά αλήθεια)?

Δημοσ.

Ok !

Αν θες εμπειρίες, απλά δεν κάνεις σχέση

Γι αυτό όσοι είμαστε ανύπαντροι ας καλοπεράσουμε γιατί όσους κι αν έχω ρωτήσει όλοι για συσχετίζουν τον γάμο με ένα κουβά ξέρετε με τι...

τον κακό τους τον καιρό…αν δεν τους άρεσε τι παντρεύτηκαν…ας χωρίσουν αν έχουν τα κότσια… μωρέ όλο λόγια είναι μερικοί (δεν τους μπορώ , αηδιάζω με τέτοιες συμπεριφορές, τον άλλον τον θέλω να είναι ειλικρινής και ότι λέει να το εννοεί)

Δημοσ.
Ok !

Αν θες εμπειρίες, απλά δεν κάνεις σχέση

τον κακό τους τον καιρό…αν δεν τους άρεσε τι παντρεύτηκαν…ας χωρίσουν αν έχουν τα κότσια… μωρέ όλο λόγια είναι μερικοί (δεν τους μπορώ , αηδιάζω με τέτοιες συμπεριφορές, τον άλλον τον θέλω να είναι ειλικρινής και ότι λέει να το εννοεί)

Σιγά ρε houston μην χωρίσει έτσι ό άλλος.Δηλ γιατί το παίρνεις σαν να φταίει πάντα ο άντρας?Λίγες είναι οι γυναίκες που αλλάζουν συμπεριφορά όταν κάνουν παιδιά?Θα χωρίσεις δηλαδή σαν τους αμερικάνους και στα @@ σου για τα παιδιά σου δηλ με μια διατροφή κ ντάξει.Οσο για το "αν δεν τους άρεσε τι παντρεύτηκαν" είναι τελειώς άτοπο.Πως θα ξέρουν αν τους αρέσει κάτι?Ξέρεις κανέναν να παντρεύεται για πλάκα για να δεί αν του αρέσει?:X

Δημοσ.
Ξέρεις κανέναν να παντρεύεται για πλάκα για να δεί αν του αρέσει?:X

Καταρχήν να σου πω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για σχέσεις…και αν κάνουν δεν είναι φυσιολογικές σχέσεις…και όμως αυτοί παντρεύονται κάνουν παιδιά και μια μέρα διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει επικοινωνία…η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε. Και ναι υπάρχουν και ζευγάρια που παντρεύονται από συμφέρον , από κοινωνική ανάγκη, από μόδα, από ανάγκη μη μείνουν στο περιθώριο.

Σιγά ρε houston μην χωρίσει έτσι ό άλλος.Δηλ γιατί το παίρνεις σαν να φταίει πάντα ο άντρας?Λίγες είναι οι γυναίκες που αλλάζουν συμπεριφορά όταν κάνουν παιδιά?Θα χωρίσεις δηλαδή σαν τους αμερικάνους και στα @@ σου για τα παιδιά σου δηλ με μια διατροφή κ ντάξει.Οσο για το "αν δεν τους άρεσε τι παντρεύτηκαν" είναι τελειώς άτοπο.Πως θα ξέρουν αν τους αρέσει κάτι?Ξέρεις κανέναν να παντρεύεται για πλάκα για να δεί αν του αρέσει?:X

Όχι δεν φταίει πάντα ο άντρας…φταίει αυτός που διαμαρτύρεται.

Όπως σου είπα και παραπάνω λίγοι είναι αυτοί που νοιώθουν τον άλλον και λίγα τα αρμονικά ζευγάρια. Όταν λοιπόν είσαι σε μια τέτοιου είδους σχέση και αποφασίζεις να παντρευτείς , φταις. Αν λοιπόν έστω κάνεις αυτό το λάθος δεν χρειάζεται να μιζεριάζεις …παίρνεις την σωστή απόφαση και χωρίζεις …

Όσο για την συμπεριφορά της γυναίκας…όχι δεν αλλάζει μόλις κάνει παιδιά…ίσα ίσα. Αλλάζει ίσως μόλις βάλει στεφάνι, αλλά και πάλι αυτό μπορείς να το δεις και πριν, αρκεί να έχεις μάτια και να μπορείς να βλέπεις με θάρρος την πραγματικότητα χωρίς να τυφλώνεσαι και να ενθουσιάζεσαι από το πρώτο ραντεβού. Ξαναλέω οι γυναίκες που αλλάζουν κάνουν νερά από πολύ νωρίς , φτάνει να μπορείς να τα δεις. Από κει και πέρα ο άντρας πρέπει να ξεκαθαρίζει την θέση του. Εγώ αυτός είμαι και άμα γουστάρεις … αν η γυναίκα γουστάρει δεν υπάρχει περίπτωση θα κολλήσει….και εκεί θα δείξει την αξία της. (και ξέρω πολλά ζευγάρια -και στο συγγενικό μου περιβάλλον - που έχουν γιους στην ηλικία μου και είναι πραγματικά ερωτευμένα ) Αν σου κάνει νερά και πιστεύεις ότι θα στρώσει (γιατί πολλοί το κάνουν αυτό) ασ το καλύτερα…καλά να πάθεις. Δεν χρειάζεται να γίνεις κολλιτσίδα σε μια γκόμενα για να την κρατήσεις … δεν πάει ετσι φίλε, ή υπάρχει κατανόηση επικοινωνία και όλα μέλι γάλα ή δεν υπάρχει. Υπάρχουν βέβαια και πολλές που ενώ δεν δένουν με τον άντρα τους τον παντρεύονται έτσι σαν τρόπαιο, από εγωισμό , για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, αυτοεπιβεβαίωση, σιγουριά κτλ. Εκει τα πράγματα είναι απλά : ρούχα σίδερα λάντσες μάπες εργασία όλα δικά της , και αν αντέξει άντεξε . Και δε νομίζω να υπάρχει σοβαρή γυναίκα που να θέλει να δει τον άντρα της με ποδιά να καθαρίζει κρεμμυδάκια στην κουζίνα ή πολύ περισσότερο να απλώνει ρούχα…όσες το κάνουν βολεύονται από την ευκολία αλλά το παίρνουν απόφαση ότι δεν έχουν άντρα αλλά φλώρο … και στο τέλος έπεται το κέρατο. Η γυναίκα ας γκρινιάζει … θέλει καταπίεση (όχι όλες).

Ακούω

Δημοσ.
μπλα

Και δε νομίζω να υπάρχει σοβαρή γυναίκα που να θέλει να δει τον άντρα της με ποδιά να καθαρίζει κρεμμυδάκια στην κουζίνα ή πολύ περισσότερο να απλώνει ρούχα…

μπλα

Η γυναίκα ας γκρινιάζει … θέλει καταπίεση (όχι όλες).

Στο πρώτο παρτ συμφωνώ. Συγκεκριμένα εμένα με εξιτάρει όταν ο άλλος φτιάχνει γυμνός γεμιστά, με κρεμμύδια και ποδιές δεν τη βρίσκω πλέον.

Στο δεύτερο παρτ τώρα, ποιες γυναίκες είναι αυτές που ΔΕΝ θέλουν καταπίεση;

Δημοσ.
Η κυριότερη αιτία είναι ο εθισμός στον έρωτα. ΌΤαν έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις με ένα σωρό κόσμο, δε μπορεί ξαφνικά να γίνεσαι αυστηρά μονογαμικός. Όταν έχεις μάθει να "μαστουρώνεσαι" ερωτικά αναζητώντας συνεχώς καινούργιες εμπειρίες, τι θα κάνεις όταν είσαι με ένα άτομο και σου περάσει ο έρωτας μετά από πχ 2 χρόνια;

Θα τον απατήσεις ή θα υποφέρεις από εσωτερικές συγκρούσεις!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!! Δεν είναι άλλο παρά ένας ντοπαμινεργικός μηχανισμός - είναι πως θα μάθεις να τρέφεις με ζωή ,τον εαυτό σου !

δ ειπα οτι είναι επιστημονικα τεκμηριωμενο επειδή το γράψε κάποια στο περιοδικό αστρολόγος! (...)

Συμπάθαμε Dreamer2 , αλλά συχαίνομαι τους αστρολόγους - συμπάθαμε επίσης γιατί δεν διάβασα όλο το αρχικό ποστ μολίς είδα οτι ο συγγραφέας για να εκφράσει τις αποψεις του επικαλέστηκε την "ιδιοτητά του". Το λέω έτσι απλά και φασιστικά , σόρυ..

Απο την άλλη αν και η επιστημονική εξήγηση του φαινομένου μειώνει την μαγεία , ωστόσο στην σωστή χρονική στιγμή γνωρίζοντας μερικά πράγματα βασικά και στοιχειώδη για την χημεία του έρωτα , μπορούν να σου λύσουν σοβαρά προβλήματα αναφορικά με το ζήτημα.

Αυτά.

Δημοσ.
Η κυριότερη αιτία είναι ο εθισμός στον έρωτα. ΌΤαν έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις με ένα σωρό κόσμο, δε μπορεί ξαφνικά να γίνεσαι αυστηρά μονογαμικός. Όταν έχεις μάθει να "μαστουρώνεσαι" ερωτικά αναζητώντας συνεχώς καινούργιες εμπειρίες, τι θα κάνεις όταν είσαι με ένα άτομο και σου περάσει ο έρωτας μετά από πχ 2 χρόνια;

Θα τον απατήσεις ή θα υποφέρεις από εσωτερικές συγκρούσεις!

Μόνο σε μένα έκανε εντύπωση οτι το παραπάνω πόστ σε συνδυασμό με το οτι αυτή που το γράφει φέρεται να είναι γυναίκα... πήγε ασχολίαστο;

Τσκ τσκ... έχετε χάσει τη φόρμα σας :P

Στο θέμα... αν μιλάμε για σχέσεις μικρού αντικειμενικά χρονικού διαστήματος είναι ψιλομλκεία η απιστία... Σημαίνει οτι αυτή με την οποία κάνεις σχέση δεν σε καλύπτει εξαρχής...

Απο την άλλη βέβαια.. ίσως να μη σε καλύπτει όντως.. αλλα να θεωρείς οτι θα βελτιωθεί στο μέλλον... Οπότε κάνεις οτι κάνεις με άλλες και περιμένεις την βελτίωση της...

Γενικά δεν είναι μονόπλευρα τα πράγματα...

Σε αυτή τη φάση που δεν υπάρχει Love αλλα crush η απιστία είναι κάπως πιο ηθικά δεκτή... Περιμένοντας όμως την Χ γυναίκα που πιστεύεις οτι θα βελτιωθεί.. καταλήγεις στα παρακάτω--->

Μακροχρόνιες σχέσεις.. Εκεί όντως μπαίνει το στοιχείο της δέσμευσης.. Πολύ λίγους άντρες ξέρω που θέλουν να είναι δεσμευμένοι και με το ένα πόδι στην εκκλησία... Και όμως οι περισσότεροι καταλήγουν για ανεξιχνίαστους μέχρι στιγμής λόγους εκεί.. Να είναι με μία γυναίκα για χ χρονικό διάστημα.. Να ψιλοσυνηθίζουν, βολεύονται και στρώνονται... Να γκρινιάζουν που τους τα πρήζει η γκόμενα τους.. Αλλα απο την άλλη να μην την χωρίζουν για χ και πάλι λόγους.. Όταν περνάει το διάστημα "είναι ακόμα αρχή" που πιστεύεις οτι θα στρώσει.. καταλαβαίνεις οτι έχει περάσει πολύς καιρός.. και δεν θέλεις να την στεναχωρήσεις και την έχεις συνηθίσει κιόλας.. και δίνεις και άλλες ευκαιρίες... και το καθυστερείς.. και γενικά βρίσκεσαι σε ένα ψιλοαδιέξοδο που δεν θέλεις να δείς... Αν εκεί βρεθεί μια ευκαιρία θα τα φορέσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη... Έτσι μειώνεις την αίσθηση της δέσμευσης.. αλλα φευ.... Τότε αρχίζουν και σε πιάνουν τύψεις.. και εκεί που ήθελες να σκοτώσεις την γκόμενα σου της φέρεσαι υπέροχα και υπάρχει ένας συνδυασμός λύπησης αλλα και "τι μλκεία έκανα"... Έτσι συνεχίζεις την σχέση ακόμα περισσότερο.. Και μπαίνεις σε ένα τέτοιο τριπάκι...

Αν είσαι οκ με τον εαυτό σου ξεμπλέκεις, βλέπεις μπροστά σου και πάς γι άλλα...

Αν όχι συνεχίζεις το ίδιο μοτίβο.. με τις αρπαχτές... τις τύψεις να βελτιώνουν τη συμπεριφορά σου και την άποψη σου για τη σχέση σου.. Και τα κάνεις σκατά... Παντρεύεσαι αμα λάχει... και έχεις μια a priori ρημαδοοικογένεια..

Και μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα, μπλα.

Οι σχέσεις έχουν να προσφέρουν πολλά πράγματα... αλλα απο την άλλη σου στερούν και "χαρές" που θα είχες αν ήσουν single... Όποιος τείνει στην απιστία προσπαθεί να έχει τα καλά της σχέσης με τα καλά του single μαζί... Όμως κερατώνοντας χάνεις κάποια απο τα καλά της σχέσης... Σκ@τα ε;

Και φυσικά το αξίωμα...

Όλες οι γ@μ@τες γκόμενες σε πλησιάζουν όταν έχεις σχέση... . + -

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...