gtsekegal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Το παρακάτω κείμενο στάλθηκε από την εταιρεία τηλεπικοινωνιων Vivodi σε συνδρομητής για παραβίαση των πνευματικών διακιωμάτων έναντι Warner Bros. Σας το παρουσιάζουμε για να καταλάβουμε όλοι σε τι περίεργη εποχή ζούμε . http://checkpc.gr/forum/viewtopic.php?f=33&t=22
nikos7690 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Ειναι αληθινη? Ρε παιδια και οι νομοι περι ιδιωτικου απορρητου?Χαθηκαν?Απο τη μια η ευρωπαικη ενωση υπερασπιζει το ιδιωτικο απορρητο στο διαδυκτιο και απο την αλλη οι υπηρεσιες μας παρακολουθουν?Αυτο παει να πει παρανομια στην παρανομια!(Αν εχω κατανοησει καλα τους νομους περι ιδιωτικου απορρητου.Μην κατηγορησω και αδικα την εταιρια)
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Με την ισχύουσα νομοθεσία χρειάζεται άδεια από τον εισαγγελέα για να γίνει άρση του απορρήτου. Συνεπώς είναι απλά για τα μάτια του κόσμου η κίνηση. Ίσως έχει σχέση με τη συνεργασία της Warner Bros με τη Vivodi για το Cabletv.
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλά που η Viv μας κάνει ξεκάθαρη τη στάση της και τις πρακτικές της για να ξέρουμε κι εμεις ποια εταιρία να προτιμήσουμε...ο νοων νοείτω...
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Και μένα μου ήρθε.Δεν έγραφε όμως για ταινίες γενικά, για μία συγκεκριμένη έγραφε. Το διάβασα, γέλασα και το πέταξα.
arxaggelos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Κι αυτό για μια συγκεκριμένη λέει απλά είναι σβησμένη. Δλδ τώρα η Viv παίζει τον "τσάτσο" της WB στην Ελλάδα???
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Κι αυτό για μια συγκεκριμένη λέει απλά είναι σβησμένη. Δλδ τώρα η Viv παίζει τον "τσάτσο" της WB στην Ελλάδα??? Ε, ίσως για να αποποιηθούν τον ευθυνών τους. Εγώ πάντως είμαι εδώ και μήνες στην forthnet και το χαρτί έγραφε για ένα download που έγινε πέρσι τον Ιούλιο.
groove54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μην μασατε, Αν θελουν να κινηθουνε νομικα τοτε θα πρεπει να το κανουν στους 8/10 συνδρομητες και μιλαμε για χιλιαδες κοσμο. τι θα κανουν? θα τους συρουν ολους στα δικαστηρια? Παντως η Vivodi θα αρχισει να τρωει αρκετα μαυρα μου φαινεται ετσι οπως παει... Δεν ειναι ολοι light users. Υπαρχουν και τα download junkies...
pank Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 δεν θα πιασουν και τους 8 στους 10, θα κανουν "μανουρα" με 2 (το πολυ 3) κακομοιρους που θα εχουν την ατυχια να "κληρωθει" το ονομα τους, για εκφοβισμο, και να δικαιολογησουν την δουλεια τους. Απλα ευχεσαι να μην εισαι μεσα στους 2-3... Βαλτε AWMN που ειναι πιο γρηγορο, ειναι τσαμπα (χωρις συνδρομη) και με πολλες υπηρεσιες.
kathrinoula Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 για να καταλάβω, η επιστολή στάλθηκε σε κάποιους που είχαν κατεβάσει απο torrent?
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Στην δική μου περίπτωση ναι. Δεν λέει όμως ότι κατέβασα άλλα ότι "...η διεύθυνση ΙΡ ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧ.ΧΧ χρησιμοποιήθηκε για τη μετάδοση/ διάθεση σε τρίτους μέσω..." Εντάξει στα torrent όσο κατεβάζεις παράλληλα ανεβάζεις κιόλας αλλά δεν φαίνεται να τους πείραξε που εμπλούτιζα την συλλογή μου. Την συλλογή άλλων να μην εμπλουτίζω μόνο.
kathrinoula Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ε καλά αν το πάμε έτσι αν δεν ανεβάζω και μόνο κατεβάζω είμαι μια χαρα.. πολύ δίκαιο..
sa3rdna Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Βαλτε AWMN που ειναι πιο γρηγορο, ειναι τσαμπα (χωρις συνδρομη) και με πολλες υπηρεσιες. Βέβαια απαγορεύεται η διακίνηση πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς και προγραμμάτων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα Από τους Κανόνες που αφορούν το δίκτυο AWMN.
μανος2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Στην δική μου περίπτωση ναι. Δεν λέει όμως ότι κατέβασα άλλα ότι "...η διεύθυνση ΙΡ ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧ.ΧΧ χρησιμοποιήθηκε για τη μετάδοση/ διάθεση σε τρίτους μέσω..." Εντάξει στα torrent όσο κατεβάζεις παράλληλα ανεβάζεις κιόλας αλλά δεν φαίνεται να τους πείραξε που εμπλούτιζα την συλλογή μου. Την συλλογή άλλων να μην εμπλουτίζω μόνο. Είχες τίποτε για προστασία; (πχ peerGuardian)
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Είχες τίποτε για προστασία; (πχ peerGuardian) Όχι, δεν είχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.