1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Βραχυκύκλωμα στη περιέλιξη του μετασχηματιστή είναι αυτό.
AbreLosOjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Έχω πολύπριζο ασφαλείας στην πρίζα και έχω δοκιμάσει με 2 pc, πιστολάκι και κολλητήρι ταυτόχρονα και δε μάσησε. Δεν είναι πρόβλημα της ασφάλειας-γραμμής-πολύπριζου. Έβγαλα το τροφοδοτικό και το δοκίμασα μόνο του, σε άλλη, ενισχυμένη πρίζα, βάζοντας μόνο έναν αρχαίο δίσκο πάνω και πάλι βραχυκύκλωσε. Το πήγα στο e-shop point απ' όπου το είχα πάρει και το έστειλαν στα κεντρικά για αντικατάσταση (μάλλον). Θα δούμε...
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 μαλον τροφοδοτικο με βαση αυτα που λες.ελπιζω να βγει ακρη με το eshop .ευτυχως που δεν θα το τσεκαρουν αυτοι.εκτος αν γινετε κατι σε συναρτηση με καποιο μερος του υπολογιστη.
therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Γιατι να φταει το τροφοδτοικο?ΙΣως φταει η ασφαλεια.Απο την αλλη λες πως για 2 μηνες δεν ειχες προβλημα. Εμενα παντως επιδη οι ηλεκτρικες εγκαταστασεις δε ειναι και οτι καλυτερο σπιτι μου,οταν τρεχω πολλες συσκευες πεφτει και μενα.Αλλα κυριως απο τοτε που αρχισα να τρεχω το νεο μου πισι. Αλλα δεν φταει το τροφοδοτικο,φταει το οτι δεν μπορει ο πινακας να σηκωσει το ταδε ποσο ηλεκτρικης ενεργειας,και ετσι εχω τραβηξει επεκτατικο καλωδιο απο το κατω ωροφο για να συνδεσω το αρκουδι τωρα το καλακαιρι χωρις να μου ριχνει το ρευμα (ac). αυτη η σιγουρια μαρεσει.δεν εχετε δει αλλο υλικο μεσα στο τροφοδοτικο?οτι βλεπουμε πουθ δεν εχει σχημα ειναι καψιμο????η εχει δει κανεις κανα πυκνωτη να βγαζει λευκο υλικο??? Ναι οντως τι ειναι ο τυπος, πωλητης τροφοδοτικων και το λεει ετσι?
AbreLosOjos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Χθες ήρθε το νέο τροφοδοτικό από e-shop (αντικατάσταση στην εγγύηση) και το pc λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 οσο για αυτο το λευκο υλικο ειναι πραγματι κατι σαν κολλα και δεν εχει σκασει κατι.το εχει και το thermaltake που εχω απο τοτε που ηταν καινουριο.
treloxakeras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ένας απλός τρόπος για να μπορείς να καταλάβεις αν μια συσκευή είναι βραχυκυκλωμένη χωρίς να πέσει ο ασφαλοδιακόπτης η το ρελέ είναι να φτιάξεις ένα καλώδιο π.χ. μια μπαλαντέζα μικρού μήκους και θα συνδέσεις σε σιρά μια λάμπα, συνδέεις πάνω σε αυτή την μπαλαντέζα τη συσκευή σου όποια και να είναι αυτή αν δεν ανάψει η λάμπα δεν έχεις βραχυκύκλωμα αν ανάψει έχεις 100%
Vamire666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 λοιπον για να λυθει η απορια!!! το τροφοδοτικο σου ειναι μια χαρα η μπριζες σου ειναι το προβλημα τι ασφαλεια εχουν ξερεις???12αρα??? κατι αλλο οταν ανοιγοκλινεις το τροφοδοτικο σου μαλλον με το που το ανοιγεις τραβαει πολλα watt για την ακριβια οσα ειναι εμενα για παραδειγμα ειναι 850 watt και με το που το αναβω στιγμιεα τραβαει 850 watt και μου ριχνει την ασφαλεια!!! αυτο γινετε γιατι η ασφαλεια ειναι ασφαλεια γιαυτο λεγετε και ετσι με το που βαλεις το χερι σου και πας να παθεις ηλεκρτοπληξια να κλεισει!!!αν ξανα ανοιξεις την ασφαλεια παιζει κανονικα!!! Υ.Γ ανοιξε κλεισε το τροφωδοτικο σου θα το καψεις οποτε μην το κανεις αυτο εκτος αν λειψεις για μεγαλο χρονικο διαστημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εμενα για παραδειγμα ειναι 850 watt και με το που το αναβω στιγμιεα τραβαει 850 watt ahem...γιατί? μου ριχνει την ασφαλεια!!! αυτο γινετε γιατι η ασφαλεια ειναι ασφαλεια γιαυτο λεγετε και ετσι με το που βαλεις το χερι σου και πας να παθεις ηλεκρτοπληξια να κλεισει!!!αν ξανα ανοιξεις την ασφαλεια παιζει κανονικα!!! εμένα γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 με το χερι δεν θα πεσει το ρευμα παντα επειδη δεν γινεται βραχυκυκλωμα ουτε τραβας πολυ ρευμα.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 λοιπον για να λυθει η απορια!!!το τροφοδοτικο σου ειναι μια χαρα η μπριζες σου ειναι το προβλημα τι ασφαλεια εχουν ξερεις???12αρα??? κατι αλλο οταν ανοιγοκλινεις το τροφοδοτικο σου μαλλον με το που το ανοιγεις τραβαει πολλα watt για την ακριβια οσα ειναι εμενα για παραδειγμα ειναι 850 watt και με το που το αναβω στιγμιεα τραβαει 850 watt και μου ριχνει την ασφαλεια!!! αυτο γινετε γιατι η ασφαλεια ειναι ασφαλεια γιαυτο λεγετε και ετσι με το που βαλεις το χερι σου και πας να παθεις ηλεκρτοπληξια να κλεισει!!!αν ξανα ανοιξεις την ασφαλεια παιζει κανονικα!!! Υ.Γ ανοιξε κλεισε το τροφωδοτικο σου θα το καψεις οποτε μην το κανεις αυτο εκτος αν λειψεις για μεγαλο χρονικο διαστημα θα το καψει επειδη πεφτει η ασφαλεια.και εμενα καμια φορα πεφτει οταν ανοιγω τροφοδοτικο η οταν εχω πανω τα ups και ανοιγω τον διακοπτη που δινει ρευμα σε 2 Ups 1000
danaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά, το παλικάρι είπε ότι ήρθε το νέο τροφοδοτικό και όλα πάνε ρολόι... Έκανε την καλύτερη κίνηση. Εγώ παλιότερα έλεγα τα ίδια στην αδερφή της γυναίκας μου - πρίζες ασφάλειες κτλ - οπότε δοκιμή στη δοκιμή έσκασε το τροφοδοτικό στα μούτρα μας μαζί με dvd rw και ένα κομμάτι της μητρικής. Έχω φωτογραφήσει τους εκτοξευμένους και σκασμένους πυκνωτές. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό, ήταν και παλιό το pc,...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ουτε τραβας πολυ ρευμα. αυτό έλειπε να πέφτει η ασφάλια επειδή τραβάει ρεύμα... δλδ το ψυγείο και η κουζίνα που καίνε περισσότερα από το pc έπρεπε να ρίχνουν την ασφάλεια κάθε τρεις και λίγο?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 αυτό έλειπε να πέφτει η ασφάλια επειδή τραβάει ρεύμα...δλδ το ψυγείο και η κουζίνα που καίνε περισσότερα από το pc έπρεπε να ρίχνουν την ασφάλεια κάθε τρεις και λίγο? για το χερι λεω που λεει ο αλλος πιο πανω θα πεσει η ασφαλεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 το είπα για αυτό... κατι αλλο οταν ανοιγοκλινεις το τροφοδοτικο σου μαλλον με το που το ανοιγεις τραβαει πολλα watt για την ακριβια οσα ειναι εμενα για παραδειγμα ειναι 850 watt και με το που το αναβω στιγμιεα τραβαει 850 watt και μου ριχνει την ασφαλεια!!! ψυγείο, κουζίνα κτλπ > υπολογιστής... πρέπει να πέφτει συνέχεια η ασφάλεια με αυτά που λέει ο Vamire666
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.