Προς το περιεχόμενο

αγορα λαπτοπ μεχρι 1000ευρω

xania_4_ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα που ερχεται το καλοκαιρι ειπα να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ. βασικα το θελω για παιχνιδια αλλα να χει και επεξεργαστη τουλαχιστον 2ghz. Επειδη δεν εχω κατα νου κατι συγκεκριμενο μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κατι εσεις? Εδω στα χανια εχουμε μονο multirama και eshop οποτε μηπως γινεται αυτο που θα μου προτεινετε να ειναι απο εκει?

ευχαριστω

Δημοσ.

φίλε εγώ σου λέω να δόσεις λιγα παραπάνω και να πάρεις αυτό το θηρίο...είναι μια χαρά για σένα..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909194

Δημοσ.

Από barebone το Multirama φέρνει τα κατά τη γνώμη δύο καλύτερα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Το ένα από αυτά που σε αφορά είναι το Compal FL90, φορτωμένο σαν αστακός με εξαιτερική οθόνη (αν και γυαλιστερού τύπου), 9άρα μπαταρία, 3ετή εγγύηση. Στα μειονεκτήματα είναι ότι είναι ελαφρώς πιο θορυβώδες από τα επώνυμα και τα πλαστικά χάνουν σε ποιότητα, αλλά είναι κορυφαίο value for money για όσους θέλουν επιδόσεις-εγγύηση-λογική αυτονομία.

Η έκδοση που θα σου πρότινα είναι το FL-G 8300 στα 1050 ευρώ. Μην πας για το FL-G 7252, δεν αξίζει να γλιτώσεις 50 ευρώ.

Από επώνυμα σε αυτά τα χρήματα η καλύτερη επιλογή είναι το Toshiba SATELLITE A300-13I στα 960 ευρώ.

Διαλέγεις και παίρνεις αναλόγως με τις προτεραιότητές σου. Επιδόσεις-3ετής εγγύηση έναντι καλύτερης ποιότητας.

Δημοσ.

Αμαν την πάτησα. Παρασύρθηκα από το ανακριβές site του Multirama που έγραφε ότι είχε την ATi HD2600. Οχι το SATELLITE A300-13I καθώς η ΑΤι 3450 που φορά είναι αδύναμη. Καλύτερα η προηγούμενη σειρά που φορά πιο ισχυρή κάρτα γραφικών, την ΑΤι 2600. Οπότε κοιτάς το TOSHIBA A200-23U στα 1100 με 4ετή εγγύηση και πρακτικό δώρο. Εξάλλου και το A200-23Q θα σε καλύψει άνετα αν δε θέλεις να ανέβεις πάνω από τα 1000 ευρώ.

Για να συγκρίνεις τις κάρτες γραφικών κοιτάς το http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Πάντως αν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις online είναι κρίμα ερφόσων διαθέτεις 1000 ευρώ να μην πάρεις ένα HP Compaq 8510p GB955EA να του βάλεις και 2GB RAΜ ακόμα στο κενό slot με 35 ευρώ και να έχεις ένα εργαλείο.

Δημοσ.

παιδια θελω νεα λαπτοπ για εναν φιλο μεχρι 1000 ευρω το θελει για οτι ακριβως και ο φιλος πιο πανω. μετα αποψαξιμο βρηκα αυτο εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Δημοσ.
παιδια θελω νεα λαπτοπ για εναν φιλο μεχρι 1000 ευρω το θελει για οτι ακριβως και ο φιλος πιο πανω. μετα αποψαξιμο βρηκα αυτο εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

κοιτα προσωπικα αυτο που με προβληματιζει με την acer ειναι το service. εχουν ακουστει πολλά... τωρα η 9500 ειναι απτισ πιο καινουριες της geforce αλλά δεν ξερω αν ακομα κι ετσι συμφερει πιο πολυ μια 8600m.Απ την αλλη δεν ειμαι και ειδικος. Παιδια λιγη βοηθεια εδω? Μηπως τελικα συμφερει η acer?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...