crAss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2002 Loipon teleiosa to proto "megalo" test pou ekana metaxi tou XViD kai tou DivX 5. I tainia itan to pearl harbour kai tin efiaxa gia 3 cd ton 650 MB. O ixos egine transcoded sta 256KBps. Kai sta dio egine dual pass kai to apotelesma ligo periergo. Na exigoume. Ta XViD pou eixa ftiaxei os tora eixa orisei sto sistima mou na ta paizei to direct show filter tou divx 5 (FourCC code DIVX kai oxi XVID). Tora teleutaia kikloforise me ta teleutaia builds tou XViD kai direct show filter to opoio kai arxisa na xrisimopoio stin anaparagogi. Ta apotelesmata kai apo ta dio codec itan para poli kala. Diafores ousiastikes den paratirisa. To gnosto bug tou XViD pali se kanoniki roi tainias den to eida (isos kai na exei diorthothei pia). Omos ekeino pou me paraxenepse ligo einai pos to directshow filter tou xvid an anoixoun oles oi epiloges gia veltiosi tou simatos exoun apotelesma, mikro men alla arketo toulxiston gia emena oste na po oti vriskete stin idia katigoria me to divx 5 toulaxiston gia auta ta bitrate. Osoi loipon exoun xvid, as arxisoun na xrisimopoioun to direct show filter tou kai malista na anoixoun oles tis post prosessing dinatotites pou exei... Oso gia emena epeidi i diafora stin poiotita einai aniparkti tha epilexo XViD mias kai einai kai GPL, den mou gemise to pc me spyware kai to vasikotero veltionetai kathimerina. Otan ensomatosei kai Bframes tote aneta tha mporo na to xrisimopoio kai se xamila bitrate opou tora to pleonektima to exei to divx 5... crAss
xpert Δημοσ. 17 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2002 Oreos kai bravo gia ta Test sou. 8a to exo upopsi mou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.