Προς το περιεχόμενο

laptop εως 1400 - 1500 ευρω

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για ενα σχετικα καλο λαπτοπ που γενικα θα μου κρατησει για 2 - 3 χρονια. θελω μεγαλη οθονη 17 τουλαχιστον. η χρηση του θα ειναι λιγο απο ολα.

Μεχρι τωρα ειμαι αναμεσα στα παρακατω

SONY VAIO VGN-AR51M

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905615

ACER ASPIRE 8920G-6A4G32BN GEMSTONE BLUE

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907999

Aspire 7720G-934G32BN

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1099361

υγ: το vaio AR51M εχει bluray recorder η μονο drive?

Δημοσ.

Εδω εισαι:

HP Compaq 8710p C2-D 2.4 GHz/2048 MB/17"/250GB KE183EA

ή

HP Compaq 8710p C2-D 2.5 GHz/2048 MB/17"/250GB KE184EA

Με 3 χρονια εγγυηση, μακραν ποιοτικοτερο, πιο γρηγορο*, ελαφρυτερο ,λεπτοτερο και με μεγαλυτερη αυτονομια απο αυτα που σκεφτεσαι!

*Εχει καρτα γραφικων την NVIDIA Quadro NVS 320M που στηριζεται στην 8700M GT και εχει ιδιες επιδοσεις με αυτην και απλα εχει καποιες εξτρα CAD επαγγελματικες δυνατοτητες..

Εδω οι επιδοσεις της:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?&doom3=&fear=&or=&search=&sort=3dmark06

(40% πιο γρηγορη απο την 9500M GS)

Δημοσ.

ok αλλα εσυ δεινεις πολυ σημασια στην καρτα γραφικων. δεν λεω καλα ειναι και αυτα, αλλα παιχνιδια παιζω στο πσ μου αν θελω, που εχω την 8800. απο την αλλη δεν θα το μεταφερω συχνα οποτε δεν με πειραζει το βαρος.

καλα αυτα που μου εδωσες αλλα δεν εχουν ουτε blyeray , ουτε full hd 1920x1080 . καποιο αλλο μοντελο?

Δημοσ.
ok αλλα εσυ δεινεις πολυ σημασια στην καρτα γραφικων. δεν λεω καλα ειναι και αυτα, αλλα παιχνιδια παιζω στο πσ μου αν θελω, που εχω την 8800. απο την αλλη δεν θα το μεταφερω συχνα οποτε δεν με πειραζει το βαρος.

καλα αυτα που μου εδωσες αλλα δεν εχουν ουτε blyeray , ουτε full hd 1920x1080

Δεν δινω πολυ σημασια στην καρτα γραφικων...Απλα αναφερα και την καρτα γραφικων , εκτος των αλλων πλεονεκτηματων.

Aν λοιπον δεν σε ενδιαφερει η καρτα γραφικων, τοτε ισως σου αρεσει το βαρος(αν και ειπες οτι ουτε αυτο σε ενδιαφερει), η αυτονομια , το παχος , η καλυτερη ποιοτητα, η μεγαλυτερη εγγυηση, το καλυτερο πληκτρολογιο...

Αν βεβαια θελεις τοσο πολυ blueray , τοτε μπορεις να πας σε αυτα που σκεφτεσαι..(που οπως ειπαμε ειναι χειροτερα ποιοτικα, βαρυτερα, χοντροτερα,με μικροτερη αυτονομια, μικροτερη εγγυηση κλπ)

Αν τωρα θελεις 1920x1080 πηγαινε για τον 18.4" acer.. (οι αλλοι 2 που σκεφτεσαι εχουν μικροτερη αναλυση,οπως και ο hp)

Δημοσ.

αν παρω καποιο απο αυτα, τοτε ειναι σιγουρο οτι θα παρς και επεκταση εγγυησης. απλα ειμαι μπερδεμενος ακομα... ο sony vaio ειναι πολυ καλυτερη μαρκα, και ποιοτικος εχει πολυ καλη οθονη οπως εχω ακουσει και εχει και blyeray recorder, απο την αλλη ο acer εχει 18.4 οθονη , και 1920χ1080 αναλυση, αλλα μονο με blyeray rom. και δεν ξερω αν εχει τοσο πολυ σημασια το full hd σε τετοιο μεγεθος οθονης ... γενικα ειμαι μπερδεμενος αρκετα. αλλα θαθελα σιγουρα καποιο απο αυτα τα 2

Δημοσ.

αφου εχεις σταθεro pc και λογικα καλο και αφου δε θα μετακινεις το laptop πολυ, για ποιο λογο το θες? Για το blu-ray? Θα σου προτεινα να σκεφτεις να παρεις κατι πιο ελαφρυ και πιο portable. Δικο σου θεμα ειναι βεβαια τι θα παρεις δε θα σου κανω κουμαντω εγω...

Δημοσ.

Φίλε ababapanos δε θέλω να γκρεμίσω τα όνειρα που έχεις κάνει για το Vaio αλλά η σειρά AR είναι τόσο ποιοτική όσο εγώ είμαι φακίρης...

Δημοσ.
αφου εχεις σταθεro pc και λογικα καλο και αφου δε θα μετακινεις το laptop πολυ, για ποιο λογο το θες?

Απότι φαίνεται για να βλέπει ταινίες

Δημοσ.
αφου εχεις σταθεro pc και λογικα καλο και αφου δε θα μετακινεις το laptop πολυ, για ποιο λογο το θες? Για το blu-ray? Θα σου προτεινα να σκεφτεις να παρεις κατι πιο ελαφρυ και πιο portable. Δικο σου θεμα ειναι βεβαια τι θα παρεις δε θα σου κανω κουμαντω εγω...

Πραγματικα αν εχεις σταθερο με 8800 ,τι θελεις 17" φορητο??

Μηπως καλυτερα θα ηταν να παρεις κατι μικροτερο?

Φίλε ababapanos δε θέλω να γκρεμίσω τα όνειρα που έχεις κάνει για το Vaio αλλά η σειρά AR είναι τόσο ποιοτική όσο εγώ είμαι φακίρης...

+1

Tελος, η οθονη του φθηνου 17" vaio, δεν ειναι τοσο καλη οσο η οθονη του 17" vaio των 2000+ ευρω.

Οποτε το vaio Που κοιτας μη νομιζεις οτι εχει καμμια οθονη καλυτερη απο τον ανταγωνισμο..

Η ποιοτητα του vaio δεν ειναι ασχημη(δηλαδη δεν ειναι χαλια οπως του acer 7720) , αλλα σιγουρα δεν ειναι και κορυφαια.

Ο 18.4" acer ειναι μαλλον πιο ποιοτικος... Ο 17" 8710p hp compaq ειναι φυσικα μακραν ποιοτικοτερος..

Δημοσ.
Απότι φαίνεται για να βλέπει ταινίες

στο laptop? δεν υπαρχει πιο ακυρος λογος να κανεις τετοια αγορα... Μονο αν εχεις εξοχικο και το πας εκει. Καλυτερα να αγορασεις 42αρα και blue-ray player σε αυτα τα χρηματα!!!

Δημοσ.

H τελευταία φράση του disqualified με αντιπροσωπεύει πλήρως.. 18,4 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.. Άμα θες ταινίες και μόνο, πάρε ότι προτείνει το παληκάρι από πάνω.. Αλλιώς κοίτα οικονομικότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...