Προς το περιεχόμενο

προτασεις για αγορα

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαινω κ γω στη κουραστικη -για σας- διαδικασια

να ζητησω προτασεις για φορητο,

με 2,5 περιορισμους μονο.

-17αρα οθονη

-μεχρι 800 ευρά, εκτος αν βρεθει κατι εξαιρετικό, οποτε μπορουμε να φτασουμε και τα 1000

-με καποιο ικανοποιητικό επεξεργαστή.

όπως αντιλαμβανεστε, το τριτο σημειο ειναι το πιο σχετικό απ'όλα,

γι'αυτό και δε μετραει σα κανονικος περιορισμος.

η ιδανικη συνθεση στο μυαλο μου εκτος απο τα παραπανω,

περιλαμβανει και καρτα γραφικων όχι τσιπάκι μητρικής, αλλά με δικια της μνημη,

καποιο καινουριο επεξεργαστη ιντελ της σειρας Τ καθως και πολυυυυυ ραμ.

όσον αφορά το σκληρο, το μεγεθος δε με νοιαζει καθολου -βρισκουμε εύκολα πλεον φτηνο εξωτερικό- αλλά θα ηθελα να ειναι λιγο γρηγορος και να μη γυρνει στις 5400 σαλ.

α, και θα'θελα να αποφυγω καποια μαρκα που φημιζεται για το καταστροφικό της σερβις.

στα γνωστα στεκια, η-σοπ, πλαισιο, γιου κ.α. δε βρηκα κατι που να με ενθουσιαζει

και επειδη προκειται για μια πολυ σοβαρη επενδυση με βαση τα οικονομικα μου μεγεθη,

το ψαχνω οσο μπορω καλυτερα και καθε προταση ή ιδεα, δεκτη.

Δημοσ.

λιγα τα χρηματα που διαθετεις για αυτα που θες.

Γρηγορο σκληρο μπορουσες στη DELL με customisable laptop, δεν ξερω αν εχει αλλαξει πολιτικη στην Ελλαδα λογω ανοιγματος στη λιανικη. Οποτε λυση ειναι να βαλεις μονο σου δισκο στις 7200. Αλλα σιγουρα δεν βρισκεις αυτο που θες στην αγορα με 1000 και κατω.

Δημοσ.

μετά από καποια ερευνα, κατεληξα στο hp dv9710 , το οποιο βρηκα στα μιντια μαρκτ με 799 ευρά.

κανοντας επιτοπια ερευνα αγορας σημερα ομως, στα μουλτιραμα,

μου ειπε ο πωλητής οτι το μοντελο τελει υπό αποσυρση.

γινεται να αλλαχτεί ενα μοντελο που ειαι δεν ειναι 3 μηνων ?

μηπως η σειρα 9800 της hp αντικαθιστά την 9700 ?

Δημοσ.

ναι

νομιίζω ότι η 9800 αντικαθιστα τη 9700.

να πω μια απορία μου?

17αρα οθόνη που δεν ειναι wide δεν υπαρχει σε λαπτοπ ?

Δημοσ.

θα σου προτεινα τον compaq 6820s(aytos).

Εργαλειο πραγματικα, το δουλευω συχνα σε φιλο μου, μονο στηνκαρτα γραφικων θα στα χαλασω

Δημοσ.

Εγώ θέλω ενα λαπτοπ γύρω στα 500  θα μπορεί να παίζει παιχνίδια όπως πχ. Τhe Sims 2 και γενικά τι επιδόσεις θα έχει; Αλλίως τι μου προτείνετε και σε ποιά τιμη ωστε να μπορώ να παίζω και κανένα παιχνιδάκι;

Δημοσ.

Ellilili θα σου ελεγα οτι οι φορητοι ηλεκτρονικοι υπολογιστες που εχουν καλες καρτες γραφικων σχεδον σιγουρα κοστιζουν αρκετα ποιο πανω απο 500 ευρω. Δες και τιποτα για τα μεταχειριμενα με εγγυηση παντα.Εαν θελεις να εχεις φορητοτητα και παραλληλα να παιζεις παιχνιδια αγορασε ενα psp που σιγουρα ειναι και ποιο οικονομικο η αν υπαρχει δυνατοτητα για εγκατασταση σε τηλεοραση μπορεις να δεις και ενα xbox 360. Ekkli φτιαξε εναν φορητο ηλεκτρονικο υπολογιστη Dell και συγκρινε τα specs και το κοστος με καποιο πιθανο laptop που θελεις ν' αγορασεις. Εγω επειδη εχω ενα Toshiba εδω και αρκετο καιρο σου λεω οτι ειναι απαιχτο παντα με βαση τις απαιτησεις που εχω απο ενα τετοιο συστημα.

Δημοσ.

Αυτά τα 2 νομίζω καλύπτουν τα κριτήρια σου καθώς έχουν ανεξάρτητη κάρτα γραφικών καθώς και το κριτήριο τιμής που έθεσες.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1080253

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1080318

Ρίξε μια ματιά και στο http://www.skroutz.gr για να δεις αν υπάρχει κάποια καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Δηλαδη παμε γυρω στα 800 ευρω? Δεν θελω psp ουτε xbox 360 γιατι δεν το θελω μονο για παιχνίδια το θελω και για internet και γενικα να το εχω παντα μαζι μου...

Δημοσ.

φχαστω απαντες για τις γνωμες,

kanenas3, το σκρουτζ ειναι σπουδαιο εργαλειο και σάιτ αναφορας σε καθε νεα αγορα.

xania_4_ever, το ζητημα του βαρους το θεωρω κ γω σημαντικό αλλά δε το μετραω καθολου αν ειναι να βρω μηχανημα που με καλυπτει σε άλλα ζητηματα. θεμα οικονομιας γαρ ...

ellilili, μια αναλογια μπακαλιστικη που καταλαβα οτι μαλλον ισχυει σε φορητους/σταθερους ειναι οτι μηχανημα με τις ιδιες περιπου επιδοσεις απο σταθερο σε φορητο, ειναι +250 ευρώ, οποτε οτι παιχνιδι θα μπορεις να παιξεις σε σταθερό μηχανημα των 300 ευρώ, θα μπορεις να παιξεις σε λατποπ των 500.

καποια νεα δεδομενα σχετικα με την αγορα μου,

επειδης βρηκαμε σπονσορες, το διαθεσιμο ποσο για την αγορα ανεβηκε στα 1000 ευρά.

με αυτά τα λεφτά, βρηκα μοντελο που εχει

και επεξεργαστη στα 2,1 με 800άρι fsb,

και 250άρι δισκο,

και 3 γιγα ραμ

και καρτα γραφικων 8400 με 256 MB.

σχεδον ακριβως οπως το ηθελα

-το σχεδον πάει στον αργό δισκο και στη 17άρα που ειναι ευρεια,

τι χαζομαρα να μην υπαρχει 4:3 17άρι πανελ.

το κακο ειναι οτι ενω υπαρχει στους καταλογους των μουλτιραμα,

δεν εχει παρει καν κωδικο αποθηκης ακόμα,

που σημαινει οτι θα μας ερθει καποια στιγμη.

προς το παρον λοιπον, αναμονη.

υγ. ενδεικτικά ενα παρομοιο μοντελο ντελ που εφτιαξα εφτασε τα 1287 ευρά προ φπα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...