Προς το περιεχόμενο

HP Mobile Remote Control

olymp100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα την βοήθειά σας για το HP Mobile Remote Control που διαθέτει το notebook. Αντιμετώπισα χθες ένα πρόβλημα που είχε εμφανιστεί και παλιότερα και νόμιζα ότι το είχα λύσει. Λοιπόν , ξαφνικά το τηλεκοντρόλ έπαθε το εξής: δεν λειτουργεί το κουμπί που εκκινεί το windows media center ενώ δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα.

Παλιότερα που μου είχε κάνει το ίδιο και υποπτεύθηκα κάποια από τις ενημερώσεις που είχα κατεβάσει έκανα επαναφορά και λύθηκε το πρόβλημα.

Σήμερα που έψαχνα για λύση δεν βρήκα τίποτα στο site της hp και παρατήρησα ότι δεν δουλεύουν και τα κουμπιά που ενεργοποιούν τα προγράμματα dvd και quick play, κάτι που ενισχύει την πεποίθησή μου ότι το πρόβλημα είναι στο software και δεν έχει απλώς "χαλάσει" το τηλεκοντρόλ.

Ξέρω ότι πολλοί έχουν notebook της ίδιας εταιρείας. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα και αν ναι έχει βρει τη λύση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Μπορεις να το περάσεις απο την αρχή ή το τελευταίο λογισμικό που παρέχει η εταιρεία απο την σελίδα υποστήριξης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ 21century! Το έκανα και δεν έγινε τίποτα.

Επιπλέον παρατήρησα ότι δεν δουλεύανε και τα quick launch buttons που άνοιγαν τα ίδια προγράμματα. Κάποιο update που κατέβασα και αναφερόταν στα κουμπιά αυτά απέτυχε να εγκατασταθεί και μάλλον δημιούργησε το πρόβλημα.

Τελικά έκανα επαναφορά του συστήματος ακόμα πιο "πίσω" και όλα δουλεύουν.

Άτιμο software!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...