isspro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 θελω να παρω καποια πραγματακια απο πλαισιο και απο e-shop. ειμαι χρονια πελατης και εχω δωσει (και για φιλους) πανω απο 3.000? και στο ενα μαγαζι και στο αλλο. καπου πηρε το ματι μου οτι καποιοι πωλητες παζαρευουν αμα τους ζορισεις-ζητησεις. ξερετε κατι πανω σε αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 μικρότερα μαγαζιά ίσως...eshop, πλαίσιο αμφιβάλω... (μήπως το postαρες σε άκυρο section? )
isspro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ναι παιζει κι αυτο... το σκεφτηκα. που επρεπε? γιατι ακουγα τον πωλητη απο το τηλ πολυ "ψημενο" να πουλησει εναν printer που ηθελα. και να με ειδοποιησει και να με παρει τηλ. μου στειλε Mail με την παραγγελεια που (δεν εκανα) απλως ρωτησα αν υπαρχει κλπ.
oneofthem Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 αυτή είναι η δουλειά του πωλητή, έτσι λειτουργούν και κανονικά πρέπει διαρκώς να ακούγονται ψημένοι αλλά μέχρι εκεί, στα πολυκαταστήματα είναι κανόνας να μην κάνουν καλύτερες τιμές άλλως μπορεί να θεωρηθεί ότι κάνουν διακρίσεις μεταξύ καταναλωτών και αυτό είναι απόλυτα λογικό εμένα δε θα μου άρεσε πάντως να αγοράσω κάτι και μετά να μάθω ότι κάποιος το πήρε σε καλύτερη τιμή για οποιοδήποτε λόγο που στερείται λογικής
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Οχι, και 5000? σε 3 χρονια να τους εχεις δωσει δεν παιζει να σου κανουν καλυτερες τιμες... Απλα για μαζικες παραγγελιες (π.χ. θες 20 PC για ενα Net Cafe, τοτε ισως σου κανουν κατι καλυτερο).
sukalas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μια χαρά παίζει αν πάρεις πολλά πράγματα μαζί..Με εμένα έχει γίνει και αυτό με τηλ στον προϊστάμενο .Και έκπτωση ως αποζημίωση μου έχουν κάνει στο e-shop και δεν έχω κάνει αγορές πάνω από 800 ευρώ .Απλά πρέπει να απευθυνθείς στο κατάλληλο άτομο
oneofthem Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μια χαρά παίζει αν πάρεις πολλά πράγματα μαζί..Με εμένα έχει γίνει και αυτό με τηλ στον προϊστάμενο .Και έκπτωση ως αποζημίωση μου έχουν κάνει στο e-shop και δεν έχω κάνει αγορές πάνω από 800 ευρώ .Απλά πρέπει να απευθυνθείς στο κατάλληλο άτομο όλα αυτά στο eshop ή μόνο το τελευταίο, αν όχι σε ποια άλλα καταστήματα?
lerikosa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ακομα και στα μεγαλα ιντερνετικα μαγαζια, μπορεις να πετυχεις και καλυτερες τιμες και πολλα ακομα. Εμενα, επειδη ειμαι καλος πελατης του eshop, βγαλανε ενα gadget που το ειχανε ελλειψη, απο ενα πακετο υπολογιστη που το δινανε μαζι και μου το δωσανε και σε τιμη μαλιστα χαμηλοτερη. Τωρα αμα πεσεις στο τηλεφωνο σε κανενα στριμμενο πωλητη, απλα κλεισε το τηλεφωνο και ξαναπαρε. Οι περισσοτεροι πωλητες ειναι γαμω τα παιδια, και πιανεις κουβεντα μαζι τους για χαβαλε. Ειναι ποιος θα σου κατσει στη γραμμη μολις παρεις.
isspro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 δλδ με το μπουρου μπουρου και τα λιγα αστειακια να σπασει ο παγος μεταξυ πελατη και πωλητη και μετα πεταμε σποντα: "παιζει να το παρω πιο φθηνα"? παντα στον καταλληλο και συζητησιμο πωλητη ... καπως ετσι lerikosa? α και απο τηλ ή απο κοντα? εχει την ιδια ευχαιρεια και στα 2?
giorgosa5 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 στο site του plaisio εχει 2 τιμες η μια για παραγγελια στο internet 120 eyro πχ. και η αλλη 100 eyro για αγορα απο το μαγαζι πχ. εαν παει καποιος και ζητηση να του κανει ο υπαλληλος τιμη σαν να το παρηγγειλε απο το internet εκει παιζει οχι παντα βεβαια ο υπαλληλος αν εισαι καλος πελατης σου μοιραζει την διαφορα, δηλ. 120-100 το δινει 110. ελπιζω να βοηθησα.
isspro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ειναι μια απαντηση και αυτη αν και αλλο εννοω. με το παζαρεμα μεσω τηλ. ή απο κοντα αν τον καλοπιασουμε απο 120 να το αφησει 110~100 δεν μου λεει πολλα αλλα κατι ειναι και αυτο. παραπανω ομως, 20~30? με μια δικαιολογια δικια του στο ταμειο?
oneofthem Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 εγώ όσα παραδείγματα γράφτηκαν μου φαίνονται λίγο άστοχα, άλλο θέμα να σου κάνει διευκόλυνση στην αγορά και άλλο να σου καθαρή έκπτωση
giorgosa5 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ειναι μια απαντηση και αυτη αν και αλλο εννοω. με το παζαρεμα μεσω τηλ. ή απο κοντα αν τον καλοπιασουμε απο 120 να το αφησει 110~100 δεν μου λεει πολλα αλλα κατι ειναι και αυτο. παραπανω ομως, 20~30? με μια δικαιολογια δικια του στο ταμειο? φιλε μου υπαλληλος ειναι, οχι το αφεντικο για να σου κανει κατι τετοιο. και εξαλου εσυ δεν ζητας εκπτωση αλλα μειωση τιμων με τα νουμερα που γραφεις.:lol:
giorgosa5 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 εγώ όσα παραδείγματα γράφτηκαν μου φαίνονται λίγο άστοχα, άλλο θέμα να σου κάνει διευκόλυνση στην αγορά και άλλο να σου καθαρή έκπτωση για πες και που ειναι αστοχο το σχολιο που εκανα? εγω ειπα κατι που συμβαινη και οχι κατι που φανταζομαι.εαν ξερεις εσυ κατι αλλο πες το αλλιως ασε τα σχολια περι αστοχιας των αλλων.
isspro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 φιλε μου υπαλληλος ειναι, οχι το αφεντικο για να σου κανει κατι τετοιο.και εξαλου εσυ δεν ζητας εκπτωση αλλα μειωση τιμων με τα νουμερα που γραφεις. καλα ντε μην βαρατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.