Προς το περιεχόμενο

Μικροί υπότιτλοι! Βοήθεια.

zizoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Να σας ευχαριστήσω καταρχήν για την όποια βοήθεια μου δώσετε και συνάμα να ζητήσω συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί η ερώτηση που θα κάνω…Είμαι άσχετος από φόρουμ και έχω κουραστεί να διαβάζω παραπλήσια θέματα χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι η σωστή απάντηση!

Ερώτηση:

Αγόρασα ένα επιτραπέζιο DVD DivX, όπου διαβάζει κανονικά Ελληνικούς υπότιτλους[μάρκα…μʼ έκαψες αλλά δουλεύει!(SCHAUBLORENZ 29,90eyro)].

Επειδή βαρέθηκα να δουλεύω το convertoDVD και να κάνω μια ώρα να δω ταινία ως άνθρωπος στην 32αρα μου TV, τώρα παίρνω ένα σιντάκι αμολάω 5 ταινίες AVI +SRT μέσα και βλέπω «σαν άνθρωπος» όποια ταινία θέλω…

Όμως, έχω ξεστραβωθεί διότι τους δείχνει μικρούς στην TV!!! Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα????

Δημοσ.

...φαντάζομαι η λύση είναι να ενσωματώσεις τους υπότιτλους στα AVI, στο μέγεθος που θα προαποφασίσεις, πράγμα με το οποίο δν έχω ασχοληθεί, αλλά υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο topic του DIvx και DVD authoring. Με το searcη box θα τα βρεις.

Δημοσ.

Η λύση είναι αυτή που ανάφερε ο washcloud (ενσωμάτωση των υποτίτλων πάνω στην ταινία) αφού για να βρεις firmware που να διορθώζει το πρόβλημα φαντάζει δύσκολο.

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share).

Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER".

Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς; Αν έχει Mediatek chipset, υπάρχουν πειραγμένα firmwares και εκτεταμένη υποστήριξη από 3rd party tools που μπορούν να λύσουν τέτοια θέματα. Με το μειονέκτημα ότι έτσι βγαίνεις εκτός εγγύησης όμως...

Δημοσ.

Το μοντέλο είναι το Schaub lorenz DVD -20381!

Υ.Γ Η πλάκα είναι οτι στον Ζωντόβολο πήρα μαζί μου μια ταινία δείγμα:-( και εκεί το μηχάνημα έδειχνε τους υπότιτλους μια χαρά!

Αυτό με την ενσωμάτωση είναι χρονοβόρα διαδικασία?:fear:

Δημοσ.
Η λύση είναι αυτή που ανάφερε ο washcloud (ενσωμάτωση των υποτίτλων πάνω στην ταινία) αφού για να βρεις firmware που να διορθώζει το πρόβλημα φαντάζει δύσκολο.

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share).

Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER".

Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Φίλε Kastel είμαι φανατικός οπαδός σου, εσύ με έμαθες να δουλεύω το subtitle workshop!!

Ο θεός που δεν υπάρχει, να σε 'χει καλά:-D

Χε, χε δεν περίμενα να μου απαντήσει ο υπέρμαχος των απανταχού ταινιάκηδων!!

Φυσικά δεν εξαιρώ κανένα απο τα παιδιά εδω μέσα, αντιλαμβάνομαι πως είστε όλοι..θηρίααα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...