Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά όπως πολλοί από μας ξέραμε (πες το διαίσθηση) ο κατά τα άλλα αθώος και αντικειμενικός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης καλείται για απολογία από τον ανακριτή για κακουργηματικό αδίκημα.

Από όσο έχω μάθει μέχρι στιγμής (δεν είμαι νομικός) για να κατηγορηθεί κάποιος για κακούργημα σε ένα αδίκημα αυτού του είδους θα πρέπει να έχει προσωπικό όφελος από αυτό το αδίκημα.

Και τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Τα αγνώστου προελεύσεως 5,5 εκατομμύρια ευρώ προφανώς έχουν κάποια προέλευση. Ποια είναι αυτή? Ε, σκεφτείτε το μόνοι σας!;)

Διαβάστε το άρθρο της Ελευθεροτυπίας για το θέμα αυτό. Αξίζει!

Για κακούργημα ο Θέμος

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρεπει να ναι πολυ στοκος για να το κανει τοσο φανερα...(για την καταθεση χρηματων αναφερομαι)

Δημοσ.

Μου θυμίζει τα πρόστιμα που πέφτουν για τα καρτέλ. "15 εκ πρόστιμο επεβλήθει στην τάδε εταιρεία". Πρωτοσέλιδο και 30 λεπτά στα δελτία.

μετα απο εφέσεις και προσφυγές, απο τα ταμεία της εταιρείας θα λείπουν το πολύ 200 χιλιάρικα. Η ειδηση θαμένη σε μονόστηλο, και μηδέν τηλεοπτικός χρόνος.

Δημοσ.

στοκοι ειστε εσεις που ασχοληστε με το καθε μακακα ειτε τον λενε αναστασιαδη ειτε λαζοπουλο ειτε δε ξερω τι

Δημοσ.

Με τις πλατες που εικαζω οτι εχει ο Θεμος και φονο on-camera να κανει πανω απο 500ευρω προστιμω δεν πληρωνει, ισως αναγκαστει να ζητησει συγγνωμη απο την εκπομπη της Τατιανας...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
στοκοι ειστε εσεις που ασχοληστε με το καθε μακακα ειτε τον λενε αναστασιαδη ειτε λαζοπουλο ειτε δε ξερω τι

Ξέχασες και τον Μάκη!

B)

Δημοσ.

Σε ποιον αναφέρεσαι? Γιατί εγώ ξέρω ότι οι βλάκες σε αυτή τη ζωή είναι αυτοί που δεν ασχολούνται με το τι γίνεται γύρω τους, παρά μόνο το τι αφορά τους ίδιους.

Στο θέμα μας.

Μου έκανε και μένα τεράστια εντύπωση ότι στα κανάλια το πέρασαν γρήγορα. Αν και δεν είδα πολύ τηλεόραση, στις ειδήσεις δεν είδα καμία αναφορά στο θέμα! Γιατί μου φαίνεται ότι επιδιώκεται μια προσπάθεια κουκούλωσης του θέματος από τα κανάλια?

Και εκτός αυτού, είπατε ότι είναι στόκος ο "κύριος" Αναστασιάδης επειδή κατέθεσε τα χρήματα φανερά. Μα δεν τα κατέθεσε φανερά! Αν θυμάσαι καλά είχε πεχτεί μια συμφωνία μεταξύ Αναστασιάδη-τράπεζας ώστε οι δεύτεροι να μην ειδοποιήσουν την τράπεζα της Ελλάδας! (όπως γίνεται σε περιπτώσεις κατάθεσης πολύ μεγάλων ποσών)

Συν το ότι, περισσότερο θολωμένος από το χρήμα είναι παρά στόκος!

Α! ναι, αν υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις εναντίον του που όπως φαίνεται υπάρχουν, όσο μεγάλες πλάτες και να έχει ο κάθε Αναστασιάδης δεν μπορεί να ξεφύγει! Άλλωστε ο Αναστασιάδης πλέον έχει χάσει την εκτίμηση του κόσμου (τουλάχιστον τη δική μου) άρα δεν είναι τίποτα (ο δημοσιογράφος έχει δύναμη όταν έχει την ικανότητα να πείθει τον κόσμο, αυτός την έχασε)

Άρα δεν νομίζω να ρισκάρει κάποιος μεγάλος πλέον το τομάρι του για την ψυχή της μάνας του!

Δημοσ.

Εξαντλήθηκε μέχρι αηδίας στα ΜΜΕ. Δεν πουλάει άλλο.

Σήμερα πουλάει το Euro και οι σεισμολάγνοι...

Δημοσ.
Εξαντλήθηκε μέχρι αηδίας στα ΜΜΕ. Δεν πουλάει άλλο.

Σήμερα πουλάει το Euro και οι σεισμολάγνοι...

Αυτό είναι το κακό!

Ότι αυτά που πρέπει να μαθαίνουμε δεν τα μαθαίνουμε. Αλλά δεν γνωρίζουμε ότι αυτά τα 5,5 εκατομμύρια αντί για την τσέπη του Αναστασιάδη θα μπορούσαν να πάνε για να χτιστούν 3-4 σχολεία.

Άρα μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, απότι ίσως το τι έγινε με την εθνική, και τι είπε ο Νικοπολίδης, πράγματα που στο κάτω κάτω είναι τριτεύοντα θέματα της καθημερινότητας μας

Δημοσ.

..ενώ εσύ πάλι που ασχολιέσαι με μας ε....

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.geo.auth.gr/106/6_sulfates/gypsum_24.jpg&imgrefurl=http://www.geo.auth.gr/106/6_sulfates/gypsum.htm&h=500&w=666&sz=47&hl=el&start=1&um=1&tbnid=VmmC1HgO42FO0M:&tbnh=104&tbnw=138&prev=/images%3Fq%3D%25CE%25B3%25CF%258D%25CF%2588%25CE%25BF%25CF%2582%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dopera%26rls%3Del%26sa%3DN

Δημοσ.
...Αλλά δεν γνωρίζουμε ότι αυτά τα 5,5 εκατομμύρια αντί για την τσέπη του Αναστασιάδη θα μπορούσαν να πάνε για να χτιστούν 3-4 σχολεία.

Άρα μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο...

βασικά δεν έφαγε δημόσιο χρήμα, απλά ενας επειχηρηματίας του έδωσε τα φράγκα και καλά για την εφημερίδα - τουλάχιστον κάτι τέτοια έλεγε ο μάκης - απλά το dvd μπήκε στη μέση και απο εκεί ανακαλύφθηκαν της παναγιάς τα μάτια. της πουτανισερί με λίγα λόγια. θάνατος στο χοντρο, έτσι επειδή μοιάζει με θαλάσσιο ελέφαντα και πηδάει το μο*ν@κι τη γραμματέα του για διορισμό.

Δημοσ.
βασικά δεν έφαγε δημόσιο χρήμα, απλά ενας επειχηρηματίας του έδωσε τα φράγκα και καλά για την εφημερίδα - τουλάχιστον κάτι τέτοια έλεγε ο μάκης - απλά το dvd μπήκε στη μέση και απο εκεί ανακαλύφθηκαν της παναγιάς τα μάτια. της πουτανισερί με λίγα λόγια. θάνατος στο χοντρο, έτσι επειδή μοιάζει με θαλάσσιο ελέφαντα και πηδάει το μο*ν@κι τη γραμματέα του για διορισμό.

Χαχα!

Όχι φίλε μου, δεν του τα έδωσε κανένας επιχειρηματίας τα χρήματα. Άκου να σου εξηγήσω.

Ως γνωστόν, ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ο κομιστής που πήρε το DVD από την Τσέκου και το έδωσε στην κυβέρνηση (άκουσον άκουσον, ένας δημοσιογράφος να παραχωρεί υλικό στην κυβέρνηση!)

Όπως γνωρίουμε το DVD αυτό περιείχε μέσα τις ευαίσθητες στιγμές ενός ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού, πρόσωπο πολύ στενά συνδεδεμένο με βουλευτές, υπουργούς κλπ.

Προφανώς όταν κάποιος της κυβέρνησης έλαβε αυτό το DVD ενημέρωσε προφανώς και τους άνωθεν. Το DVD δεν έπρεπε να διαρεύσει με τίποτα!

Μέχρι το σημείο αυτό, ο Θέμος θα κατηγορούνταν για πλημμέλημα, γιατί δεν θα είχε προσωπικό όφελος ως απλός κομιστής χωρίς αντάλλαγμα.

+Στο σημείο αυτό έρχεται ο ανακριτής να μας λύσει το μυστήριο.Ζητάει τον Θέμο Αναστασιάδη την Παρασκευή για Κακούργημα με στοιχεία.

Το κακούργημα σημαίνει ότι ο Αναστασιάδης είχε προσωπικό όφελος από όλη την υπόθεση. Άρα η παράδοση του DVD περιείχε στοιχεία συναλλαγής!

Προφανώς και το όφελος αυτό σημαίνει ότι κάτι έδωσε και κάτι πήρε. Έδωσε το DVD και πήρε ... 5,5 εκατομμύρια ζεστά! Άρα ναι έφαγε δημόσιο χρήμα!

Αν τα χρήματα τα είχε πάρει από επιχειρηματία για την εφημερίδα του (πρώτον δεν θα είχε καμία σχέση με την υπόθεση Ζαχόπουλου και δεύτερον δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση κακούργημα η μη δήλωση δανεικών!)

Πάντως εκεί ίσως να κάνουν την πάπια οι δικαστές, αφού έχει σχέση με κυβέρνηση το θέμα...

(Οι απόψεις αυτές είναι σενάρια αυστηρά δικά μου, και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τα πορίσματα της δικαιοσύνης.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...