kage Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 νομιζω ο θεμος εχει διαφορετικο δικαστηριο για το ξεπλυμα!που πιαστηκε με επιταγες ή μαυρες σακουλες στο χερι... απο το βατοπαιδι ειναι κανεις μεσα?ο εφραιμ βγηκε μετα απο 1 χρονο.με το δικαστικο κυκλωμα? Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει τί ακριβώς εννοούν εδώ; Δηλαδή εάν κάποιος έχει μερικές private τσόντες κάποιου άλλου, χύμα στο σπίτι, στη δουλειά και στο αμάξι ξερωγώ, εάν δεν τους βάλει ταμπελάκι με αριθμό πάνω (aka ταξινόμηση/ομαδοποίηση) δεν αποτελούν προσωπικό δεδομένο; λες και αν αυτος που θα τις παρει θα αφησει το ιδιο κουτι ή εξωφυλλο τεσπα νομιζω οτι και στους εκβιασμους δεν κατηγορουνται για το υλικο αλλα για τον εκβιασμο...
REDODIN7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Καλά ο Θέμος φαινόταν από μακριά ότι ήταν μεγάλο λαμόγιο Πάντως και εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάει φυλακή και αν πάει φαντάζομαι θα έχει λουξ μονόκλινο.... 1
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πλάκα κάνουμε πως ο τύπος θα πάει φυλακή; Ούτε καν με αναστολή, έτσι για τα μάτια του κόσμου.
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δεν θα πάει κανείς κάγκελο, αθώοι όλοι λέμε. Case closed. Απλά το σκεπτικό της αθώωσης έτσι όπως το διατύπωσαν στο άρθρο της Καθημερινής μου φαίνεται πολύ κουλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα