Thirion Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Παίδες καλησπέρα, Εχω το Sony K850i unbranded απο το πλαίσιο και είναι με το firmware της μαμάς του. Προσπαθώ να κάνω update με το SEUS εχοντας κάνει ΟΛΕΣ τις οδηγίες και μου λέει οτι έχω ήδη το τελευταίο firmware και δεν υπάρχει αναβάθμιση !!! Δοκίμασα σε 2 pc ενα με WIN XP 64bit και ενα με τα 32αμπιτα. Τι φταίει δεν μπορώ να καταλάβω ... να σημειώσω εδω οτι μεταφορά αρχείων γίνεται κυριλέ και οταν το βάζω σαν mass storage αλλα και απο τις εφαρμογές της ericsson . ΠΛΗΖ ΧΕΛΠ ! Απλα μην μου πείτε να πάω να μου κάνουν update η sony γιατι δεν γουστάρω να τους τα σκάω τσάμπα και βερεσέ! Θένξ προκαταβολικά !
BILL5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 πηρες την sony ericsson να σου πει τι θα κανεις ?
kotlid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ρε φιλε μπορει να εχεις πραγαμτικα την τελευταια αναβαθμιση και να μην χρειαζεσε update!!!!
vtecakias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δεν χρειαζεται κανενα update το κινητο σου.Οι συσκευες sony ericsson k850 που κυκλοφορουν απο τον Απριλιο και μετα ειναι ενημωμενες και εφοδιασμενες με το τελευταιο firmware που βγηκε.Εχεις την τελευταια ενημερωση και σαφως οχι τα κολληματα που ειχαν οι προηγουμενες συσκευες.Μην παιδευεσαι αδικα.Τωρα το επομενο firmware θα βγει σε κανα 2 με 3 μηνο.Εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.