Προς το περιεχόμενο

usb or hdd?

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα laptop του 2001 me 12" οθόνη και το έχω για browsing και ταινιούλες το βραδάκι στον καναπέ. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα usb 16gb stick για να μεταφέρω ταινίες και αρχεία γρήγορα από τον desktop. Ωστόσο όταν παίζω τις ταινίες τι είναι πιο γρήγορο, να τις τρέχω από το hdd του laptop ή από το stick?

Το stick έχει read spead 900kbps

Δημοσ.

Ο HDD είναι πολύ πιο γρήγορος από φλασάκι.

Παρόλα αυτά και η ταχύτητα που αναφέρεις (για το usb stick) είναι αρκετή για την ομαλή αναπαραγωγή ταινιών, εκτός από HD.

Δημοσ.

Κ γιατι δεν στηνεις ενα ασυρματο δικτυο μεταξυ τους?

Ισως σου βγει (λιγο) πιο ακριβο, αλλα θα ειναι μακραν βολικοτερο...

Ασε που θα διαχειριζεσαι desktop (downloads κλπ) απο το μικρο.

Δημοσ.

προφανως μιλαμε για απλο usb1 και εδω μαλλον θα εισαι πολυ αργα στη μεταφορα δεδομενων.νομιζω δεν θα σε καληψει ουτε κατα διανοια η μεταφορα.σε κοβω να πρεπει να τα φορτωνεις πρωτα στο σκληρο που και παλι θα καθυστερει πολυυυυυυ.Οτι και να επιλεξεις θα εισαι στα ιδια οποτε αν εισαι μεταξυ αυτων των δυο πανε σε sκληρο τσεκαρε παντως αν μπαινει pcmcia controller που να σου δοσει 2 usb 2.0 θυρες γιατι αν γινεται θα σου κανει τη ζωη πολυ ευκολη

Δημοσ.

Ή μπορείς να πάρει ένα cross καλώδιο δικτύου για να συνδέσεις το Laptop με το desktop και να κάνεις έτσι την μεταφορά. Πάντως και USB1.1 να έχει το laptop είναι υπέραρκετό για να αναπαράγεις ταινίες. Όχι HD ταινίες βέβαια αλλά απλές.

Δημοσ.
Ή μπορείς να πάρει ένα cross καλώδιο δικτύου για να συνδέσεις το Laptop με το desktop και να κάνεις έτσι την μεταφορά. Πάντως και USB1.1 να έχει το laptop είναι υπέραρκετό για να αναπαράγεις ταινίες. Όχι HD ταινίες βέβαια αλλά απλές.

Είναι όντως usb1. Τη pcmcia την έχω για wireless card. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω που λέει ο φίλος, δηλαδή wireless network, διότι λόγω της μικρής ram ο σκληρός δουλέυει page και θέλω να τον αποφορτίσω. Οπότε:

1)wireless access

2)usb access

3)hdd

.... με την πρώτη επιλογή πιο γρήγορη από τις άλλες!!

Δημοσ.

με ενα stickακι wifi στο desktop (αν δεν εχεις ηδη ασυρματο), ad-hoc μεταξυ τους εισαι οκ.

ασε που μετα μπορεις να κανεις το laptop PMP, να το συνδεσεις δλδ με την τηλεοραση (αν εχει tvout) κ να βλεπεις εκει ταινιες κλπ, κ οχι μονο...

γενικοτερα, επειδη περασα κ εγω απο αυτη την φαση με το παλιο λαπτοπ, το ασυρματο μου ειχε φανει το πιο βολικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...