therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Τι εννοεις?Εγω αναφερομαι σε εσωτερικες ασυρματες καρτες δικτυου σε ανιθεση με ασυρματο δικτυο απο usb συσκευουλα/εξαρτημα. Περα απο το να θες να διατηρησεις το usb slot δεν υπαρχει λογος να ποτιμησεις ασυρματο σε pci.Γιατι να μπεις στον κοπο να ανοιξεις το κουτι και να το τοποθετησεις,ενω μπορεις με μια usb να το βαζεις/βγαζεις οποτε επιθυμεις?
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ήμουν ζαλισμένος όταν έκανα το quote. Άλλο έγραψες κι άλλο διάβασα. Μη δίνεις σημασία...
red7genius Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παιδιά αυτο τι λεει? Ειναι καλο? Ξερει κανεις?
therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Οκ,παντως στα 54mbps τι μπορει να κανει καποιος?Streaming media,web access,small data packet transfers,παντως σιγουρα οχι να αντιγραψει μεγαλο ογκο αρχειων (>10GB) απο δισκο που βρισκεται σε αλλο PC.Εδω εγω με 100-100 συνδεση και το θεωρησα εκνεωριστικο τις προαλλες που μετεφερα κατι αρχεια,ποσο μαλλον στα 54. Και τελος,μα καλα τι διαφορες εχουν αυτες οι συσκευες και εχουν τοσες πολλες που σου προκαλουν συγχυση στο να διαλεξεις?Αυτα τα δικτυακα ζητηματα πολυ φασαρια για το τιποτα...
groove54 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 τελικα εχω καταλαβει οτι εαν υπαρχει η δυνατοτητα για ενσυρματη δικτυωση ειναι προτιμοτερο. Πιο σταθερη ταχυτητα και συνδεση, ουτε drivers και βλακειες ουτε τιποτα. Βαζεις εκει ενα καλωδιακι και γλιτωνεις απο αποσυνδεσεις κλπ κλπ. Εχω βαρεθει να αποσυνδεω και να συνδεω το stickακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.