Προς το περιεχόμενο

Tellas 2play'H Forthnet 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε ενα search στο φορουμ να δεις αν υπαρχουν τιποτα προβληματα γενικοτερα στην περιοχη σου απο καποια απο τις 2 εταιρειες, συγκρινε υπηρεσιες και τιμες και επελεξε.

Προσωπικα προτεινω Forthnet καθως απο γνωστους μου ακουω για πολλες διακοπες στο τηλεφωνο στην Tellas. Δεν ξερω, εκει που μενεις εσυ μπορει να πεταει. Ψαξτο

Δημοσ.

Εγώ δεν είχα ποτε κάποιο πρόβλημα με την τελάς. Αν εξερέσουμε στο ότι δεν μου έχει αμαβαθμίσει την συνδεση στα 24 επειδή δείνουν προτερεότητα στους καινούργιουσ συνδρομητές κατα τα άλλα κανένα πρόβλημα. Εγώ μένω Πειραιά.

Επίσης κάτι άκουσα ότι με ακινούργια σύνδεση σου δείνουνε και λαπ τοπ. Μέχρι 25 Ιουνίου όμως η προσφορα...

Δημοσ.

Τι ψυχή έχει μια πιστοτική κάρτα;

Αν την χρησιμοποιήσιες μόνο για αυτην την αγωρά και δνε κάνεις βλακείες μια χαρά αξίζει τον κόπο.

Εγώ λέω να κάνω διακοπή και να ξανα μπώ στη τελάς πάλι να πάρω το λαπ τοπ.

Δημοσ.

Προτείνω Forthnet ειδικά μετά την εξαγορά της Nova!!!!Μέχρι τώρα είμαι υπερευχαριστημένος από τις υπηρεσίες και την ποιότητα τους σε ίντερνετ και τηλεφωνία (είμαι στο ιδιόκτητο),εξυπηρέτηση όταν την χρειάστηκα πριν συνδεθώ έμεινα ευχαριστημένος σχετικά (εδώ και 7 μήνες που είμαι στο δίκτυο δεν χρειάστηκε να τους ξαναπάρω!!!) και περιμένω τις επόμενες κινήσεις (δωρεάν χρόνος ομιλίας σε κινητά και φυσικά ότι έχει σχέση με τηλεόραση!!!)!!!

Πάντως υπόψιν....ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΡΟΛΟ για την απόφαση σου για οποιαδήποτε εταιρεία παίζει το δίκτυο χαλκού στην περιοχή σου!Αν αυτό είναι χάλια όποια εταιρεία κι αν βάλεις....την έκατσες!Εγώ είμαι από τους τυχερούς και απολαμβάνω ποιότητα και ταχύτητα!!!!Ν.Σμύρνη ΟΕΟΟΟΟ!!!(Για όσους μένουν Άνω Ν.Σμύρνη....δεν έχω ακούσει καλά σχόλια για το δίκτυο εκεί!!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...