Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάσου για μια όχι κ τόσο ευχάριστη εμπειρία την στιγμή της εξέτασης(κωλονοσκόπηση).

πριν 2 χρόνια απ την μακροχρόνια δυσκοιλιότητα,μου έσπασαν,με αποτέλεσμα να πηγαίνω κάθε λίγο στην τουαλέτα να βγάζω αίμα με τρομερούς πονόκοιλους.

Μετά έτρωγα 1 ακτινίδιο την ημέρα κ έβαζα κ υπόθετα.

Σε καμμιά περίπτωση μην το αφήσεις κ να θυμάσαι:1 ακτινίδιο την ημέρα τον γαστρεντερολόγο κάνει πέρα.

Δημοσ.

Συνήθως οι υποψίες οδηγούν σε σωστή πρόληψη.Σου εύχομαι να μην έχεις τίποτα.Αλλά αν έχεις,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Δημοσ.

Μεταξύ γαστροσκόπησης και κολωνοσκόπησης πάντως, διαλέγω το δεύτερο.

...θέλω να πω, δεν είναι τόσο τραγικό, όσο ακούγεται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά...Ελπιζώ να μου πει απλά συνέχισε να τρως ακτινίδια...Αν και δεν εχω πρόβλημα τουαλέτα πάω κάθε μέρα...

Δημοσ.

Αν δεν εχει πολυ αιμα ή δεν θεωρησει ο γιατρος οτι ειναι σοβαρο δεν θα του κανουν ουτε γαστροσκοπηση ουτε κολωνοσκοπηση αλλα καλο ειναι να πας Settler σε γιατρο που εχει λεπτα δαχτυλα :-D γιατι αυτο μαλλον δεν το γλυτωνεις :fear:

Και εμενα μου ετυχε κατι με αιμορροιδες πριν 5-6 χρονια και αν θυμαμαι καλα μου εδωσε κατι χαπακια θρομβοκατι για 3-4 μερες.

Δημοσ.
καλο ειναι να πας Settler σε γιατρο που εχει λεπτα δαχτυλα :-D γιατι αυτο μαλλον δεν το γλυτωνεις

Αν κάνει μια αναζήτηση στο google με τις λέξεις "γιατρός λεπτά δάχτυλα" λες να βρει ???:lol::lol:

Δημοσ.

Αν κάνεις αναζήτηση με αυτές τις λέξεις,και πατήσεις το πρώτο link που σου βγάζει θα διαβάσεις μια ιστοριούλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Περιέχει διάφορες λεπτομέρειες

Δημοσ.

2-3 φορές την εβδομάδα τρέξιμο και δε θα αισθάνεσαι καθόλου τις αιμορροΐδες, θα πονάς παντού αλλού.

Δημοσ.
Αν κάνεις αναζήτηση με αυτές τις λέξεις,και πατήσεις το πρώτο link που σου βγάζει θα διαβάσεις μια ιστοριούλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Περιέχει διάφορες λεπτομέρειες

Χαχαχα!!! είσαι ελεηνός! :-D:-D:-D:lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...