Settler Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Παιδιά έχω υποψία αιμορροϊδων... Σε τι γιατρό θα πρέπει να πάω να με δει????
dealer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ετοιμάσου για μια όχι κ τόσο ευχάριστη εμπειρία την στιγμή της εξέτασης(κωλονοσκόπηση). πριν 2 χρόνια απ την μακροχρόνια δυσκοιλιότητα,μου έσπασαν,με αποτέλεσμα να πηγαίνω κάθε λίγο στην τουαλέτα να βγάζω αίμα με τρομερούς πονόκοιλους. Μετά έτρωγα 1 ακτινίδιο την ημέρα κ έβαζα κ υπόθετα. Σε καμμιά περίπτωση μην το αφήσεις κ να θυμάσαι:1 ακτινίδιο την ημέρα τον γαστρεντερολόγο κάνει πέρα.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ο ανθρωπος εχει υποψια αιμορροιδων. Μια ματια θα ριξει ο γιατρος...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Συνήθως οι υποψίες οδηγούν σε σωστή πρόληψη.Σου εύχομαι να μην έχεις τίποτα.Αλλά αν έχεις,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
livewire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μεταξύ γαστροσκόπησης και κολωνοσκόπησης πάντως, διαλέγω το δεύτερο. ...θέλω να πω, δεν είναι τόσο τραγικό, όσο ακούγεται.
Settler Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά...Ελπιζώ να μου πει απλά συνέχισε να τρως ακτινίδια...Αν και δεν εχω πρόβλημα τουαλέτα πάω κάθε μέρα...
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αν δεν εχει πολυ αιμα ή δεν θεωρησει ο γιατρος οτι ειναι σοβαρο δεν θα του κανουν ουτε γαστροσκοπηση ουτε κολωνοσκοπηση αλλα καλο ειναι να πας Settler σε γιατρο που εχει λεπτα δαχτυλα γιατι αυτο μαλλον δεν το γλυτωνεις Και εμενα μου ετυχε κατι με αιμορροιδες πριν 5-6 χρονια και αν θυμαμαι καλα μου εδωσε κατι χαπακια θρομβοκατι για 3-4 μερες.
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ανάλογα με το χρώμα του αίματος και την ποσότητα κρίνει και πράττει ο γιατρός. Κολοσκόπηση παρεμπιπτόντως...
nikos_e34 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 χρειαζεται να πας σε χειρουργο να σου βαλει δαχτυλο φιλε.. ποιος ειπε για γαστροσκοπηση??ελεος!
Filos19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 καλο ειναι να πας Settler σε γιατρο που εχει λεπτα δαχτυλα γιατι αυτο μαλλον δεν το γλυτωνεις Αν κάνει μια αναζήτηση στο google με τις λέξεις "γιατρός λεπτά δάχτυλα" λες να βρει ???:lol:
slipknot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αν κάνεις αναζήτηση με αυτές τις λέξεις,και πατήσεις το πρώτο link που σου βγάζει θα διαβάσεις μια ιστοριούλα. ΠΡΟΣΟΧΗ:Περιέχει διάφορες λεπτομέρειες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Κληρονομικό με ραγάδες σε προγόνους και καθιστική ζωή ή πικάντικα φαγητά είναι οι πιο γνωστές αιτίες για τις αιμορροίδες.
insomniaK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 2-3 φορές την εβδομάδα τρέξιμο και δε θα αισθάνεσαι καθόλου τις αιμορροΐδες, θα πονάς παντού αλλού.
Filos19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αν κάνεις αναζήτηση με αυτές τις λέξεις,και πατήσεις το πρώτο link που σου βγάζει θα διαβάσεις μια ιστοριούλα. ΠΡΟΣΟΧΗ:Περιέχει διάφορες λεπτομέρειες Χαχαχα!!! είσαι ελεηνός! :-D:-D:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα