Προς το περιεχόμενο

Κλήση αυτοκινητου στο σπιτι

alexmor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι το εξης.

Χτες που ελειπα απο το σπιτι ηρθε προσκληση απο την αστυνομια να παω απο εκει να παραλαβω μια κληση.

Δεν εχω ιδεα γτ ειναι υποψιαζομαι για ταχυτητα.

Εχει κανεις εμπειρια?Καμια συμβουλη?

Δημοσ.

κ αν μπορεις ανεβασε την σαν φωτο.με σβησμενα τα στοιχεια σου...1η φορα ακουω καποιον να του ερθει στο σπιτι κληση...

Δημοσ.
κ αν μπορεις ανεβασε την σαν φωτο.με σβησμενα τα στοιχεια σου...1η φορα ακουω καποιον να του ερθει στο σπιτι κληση...

θα ναι καμια 5ετιας

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα περίεργο. Θα είναι καμία παράβαση είτε απο φωτοραντάρ, είτε απο κανα μέρος που είχες πάει διακοπές και σε είχαν γράψει πχ για παρκάρισμα.

Γνωστός μου έχει λάβει 3-4 κλήσεις έτσι. Δύο για παρκάρισμα στην Νάξο, μία για ταχύτητα (φωτόραντάρ) και μία επειδή δεν πλήρωσε στα διόδια ;)

Δημοσ.

Τεφαρίκι ο γνωστός σου, δυστυχώς εδώ στο Ελλάντα δύσκολα αφαιρείται δίπλωμα δια παντώς.

Δημοσ.

Ρε παιδια και μενα με πηραν τηλεφωνο να παω να παραλαβω κληση πριν 4 χρονια...Με ειχε παρει φωτογραφια η αυτοματη μηχανη εξω απο το μετρο στην εθνικη αμυνα, οταν μπηκα για 1 λεπτο στη λεωφορειολωριδα για να αφησω 2 παιδια που τα πηγαινα στο μετρο. Ε!πηγα στο τμήμα, ειδα τη photo (ασπρομαυρη αν θυμαμαι καλα), πληρωσα τοτε 80? ευρουλακια και εφυγα. Έκανα δηλαδη την καλη πραξη να αφησω 2 συνεδελφους στο μετρο και με τιμωρησε και ο νόμος...Ελλαδαρα...

Πάντως μου κανει εντυπωση οτι απαγορευεται η σταση εξω απο τους σταθμους του μετρο. Δηλαδη αν δεν κανει καποιος σταση εκει για να αφησει κοσμο που θα κανει?Να σταματησω στη μεση της λωριδας στην οποια οδηγω και να αφησω τον κοσμο?Μπουρδελο η κατασταση.

Δημοσ.
Ρε παιδια και μενα με πηραν τηλεφωνο να παω να παραλαβω κληση πριν 4 χρονια...Με ειχε παρει φωτογραφια η αυτοματη μηχανη εξω απο το μετρο στην εθνικη αμυνα, οταν μπηκα για 1 λεπτο στη λεωφορειολωριδα για να αφησω 2 παιδια που τα πηγαινα στο μετρο. Ε!πηγα στο τμήμα, ειδα τη photo (ασπρομαυρη αν θυμαμαι καλα), πληρωσα τοτε 80? ευρουλακια και εφυγα. Έκανα δηλαδη την καλη πραξη να αφησω 2 συνεδελφους στο μετρο και με τιμωρησε και ο νόμος...Ελλαδαρα...

Εφόσον απαγορεύεται να μπεις στη λεωφορειολωρίδα δεν τίθεται θέμα "καλής πράξης". Παρανόμησες. Αν το έκανες εκτός "Ελλαδάρας" θα σου έπαιρναν τις πινακίδες και θα τους έλεγες ευχαριστώ.

Δημοσ.
Πως δεν πλήρωσε;

To εχει κανει και ενας γνωστος μου (να μην πληρωσει διοδια) περασε απο εκει που περναν αυτοι που εχουν καρτα. Κανα 4μηνο αργοτερα ηρθε ενα σπιτι η κληση 40 ευρουλακια.

Δημοσ.
Πως δεν πλήρωσε;

Με μοτοσυκλέτα είναι πανεύκολο να μην πληρώσεις διόδια. Απλά περνάς μαζί με τα φορτηγά, καθόμενος στα δεξιά τους ;)

Δημοσ.
Έκανα δηλαδη την καλη πραξη να αφησω 2 συνεδελφους στο μετρο και με τιμωρησε και ο νόμος...Ελλαδαρα...

Δεν σε τιμωρησε ο νομος για την καλη πραξη που εκανες αλλα επειδη ησουν παρανομος. Ασχετα αν συμφωνω μαζι σου οτι δεν εχουν λογικη πολλοι νομοι.

Δημοσ.
Εφόσον απαγορεύεται να μπεις στη λεωφορειολωρίδα δεν τίθεται θέμα "καλής πράξης". Παρανόμησες. Αν το έκανες εκτός "Ελλαδάρας" θα σου έπαιρναν τις πινακίδες και θα τους έλεγες ευχαριστώ.

Φιλε και parisb, ας μην το συζητησουμε εκτετεμενα για την αλλη χωρα γιατι προφανως σε μια αλλη χωρα όταν η σταση του μετρο βρισκοτανε διπλα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας, τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ειχανε και τον αναλογο χώρο για σταση. Επισης να σου γνωστοποιησω οτι στο ιδιο σημειο επιτρεπεται να κανουν σταση οι ταριφες!

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.

Δημοσ.
Με μοτοσυκλέτα είναι πανεύκολο να μην πληρώσεις διόδια. Απλά περνάς μαζί με τα φορτηγά, καθόμενος στα δεξιά τους ;)

αν εισαι σιγουρος πως δε σε πιανει καμια καμερα....

εγω δε το ρισκαρω ποτε... (οχι οτι περναω τακτικα απο διοδια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...