kinq1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως κάποια plugins δεν είναι συμβατά ακόμη...
los!!! Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά μόνο εγώ παρατηρώ κάποιες στιγμιαίες υπερβολικές χρήσεις cpu/ram με τον 3;
kalmik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά μόνο εγώ παρατηρώ κάποιες στιγμιαίες υπερβολικές χρήσεις cpu/ram με τον 3; Εχεις δίκιο. Και εγώ τα ίδια βλέπω. Μερικές φορές μάλιστα μου κολλάει παροδικά το μηχάνημα Thinkpad X41 Centrino 1,6GHz RAM 1GB XP Pro. Μάλλον θα γυρίσω στο 2.12
Safe_chef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά o firefox μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις, συνήθως όταν πατάω πάνω σε links και ανοίγει στο ίδιο tab. αν ανοίξο το tab με μεσαίο κλικ σε νέο tab δενε΄χω πρόβλημα, τι μπορεί να φταίει?
lotusgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εμένα δεν με κρατάει logαρισμένο σε sites.. Μπαίνω κάπου κάνω log in και μετά απο λίγο θέλει να ξαναβάλω τα στοιχεία μου .. τι έπαθε στα καλα καθούμενα??
corsakias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εμένα δεν με κρατάει logαρισμένο σε sites.. Μπαίνω κάπου κάνω log in και μετά απο λίγο θέλει να ξαναβάλω τα στοιχεία μου .. τι έπαθε στα καλα καθούμενα?? και σε μένα σε μερικά sites και όχι πάντα!Απο cookies είναι? Επίσης το start up του έχει καταντήσει υπερβολικά αργό!!!
kalmik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Από εμπειρία σε διάφορα μηχανήματα, φαίνεται να είναι optimized μόνον για Core 2 Duo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα