Vambeer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Προσεχώς σκέφτομαι την αγορά καινούριου υπολογιστή ώστε επιτέλους να απαλλαγώ απο το χατέπι μου! Ωστόσο έχω κάποιες απορίες. Δεν είμαι εντελώς άσχετος και το καλό (ή κακό ανάλογα πώς το δει κανείς) είναι οτι μου αρέσει να ψάχνω κάτι αρκετά πριν αγοράσω.Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ταινίες/σειρές και για παιχνίδια και σας προεξοφλώ οτι δεν είμαι μεγάλος οπαδός του overclocking. Προχωρώ λοιπόν στις απορίες. 1. Μιας που είναι περίπου στα ίδια λεφτά...C2D 8400 ή Quad Q6600; Τι έχει να μου προσφέρει ο τετραπύρηνος; 2. Να πάω στο ολοκαίνουριο P45 (δεν έχει αποδείξει την αξία του ακόμα) ή στο πιο δοκιμασμένο X38; Συμπληρώνω οτι το X48 το έχω απορίψει γιατί παντού (τουλάχιστον όπου έχω διαβάσει) λένε οτι δεν προσφέρει τόσο μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις όσο θα περίμενε κανείς απο την τιμή του (κάτι σαν τον C2D 8500). 3. Διάβασα ότι η σειρά 4χχχ της ΑΤΙ βγαίνει στην αγορά 23 Ιουνίου. Αληθεύει; Και ας υποθέσουμε οτι αληθεύει, να αγοράσω ΑΤΙ ή την αντίστοιχη χρηματικά Nvidia; το ότι η ΑΤΙ έχει GDDR5 ενώ η Nvidia GDDR3 παίζει σημαντικό ρόλο; Σημείωση, ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για SLI/Crossfire. 4. Αξίζει να αγοράσω μητρική που να υποστηρίζει DDR3 ή να μείνω στις DDR2; Μπάνισα κάτι "όμορφες" DDR3 στα 1600 με χρονισμούς 7-7-7-18 και ψήθηκα είναι η αλήθεια. Ζητώ συγνώμη για το γεγονός οτι μακρυγόρησα αλλά πιστεύω οτι οι απαντήσεις στις απορίες μου θα βοηθήσουν και άλλους. Ευχαριστώ προκαταβολικά και εδώ είμαι για να κουβεντιάσουμε ότι έχετε να μου πείτε.
pabou13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 πες μας και ποσα χρηματα δινεις για να σου πουμε
Vambeer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Σόρρυ, υπέθεσα οτι από τα λεγόμενα μου θα ήταν προφανές. Δίνω μέχρι 1000 ευρώ χωρίς οθόνη. Υπόψιν, το οτι δίνω ΜΕΧΡΙ αυτό το ποσό δεν σημαίνει οτι το περιθώριο πρέπει να εξαντληθεί. Και κάτι ακόμα, όπως θα παρατηρήσατε δεν αναφέρομαι σε μάρκες. Ελπίζω και εύχομαι το ίδιο να κάνετε και εσείς.
gorgopodaros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ddr3 μνημη προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζουν οσο για επεξεργαστη δεν υπαρχουν ακομα παιχνιδια που να αξιοπιουν πληρως τεσσερεις πυρηνες οποτε αν θες pc για παιχνιδια και δεν θες ο/c παρε διπυρινο οπως Ε8400 και Ε8500 με ανεβασμενα Ghz 3.OO,3.16 πες μας σε τι αναλησεις σκοπευεις να παιξεις για να προτηνουμε vga αν παιζεις σε normal αναλησεις τοτε παρε μια καρτα σαν την 9800gtx ελπιζω να σε καλυψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.