Προς το περιεχόμενο

Celldorado Radar Δωρεαν ρανταρ στο κινητο (spyware!!)

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες μου καλησπερα!ενω νομιζα οτι επιτελους μετα απο 6 μηνες ξεμπερδεψα με τα spyware,εδω και λιγες μερες μου εμφανιζεται αυτη η σελιδα:

http://κάτι.celldorado.κάτι/κάτι-άλλο

εννοειται μην κανετε την μλκια και μπειτε!!:X

αυτο το λινκ λεει οτι ειναι Celldorado Radar Δωρεαν ρανταρ στο κινητο

σου εχει ενα κενο να γραψεις το τηλ σου και απο κατω εχει κατι σαν ορους

*Το πρώτο είναι δωρεάν. Η υπηρεσία αυτή είναι συνδρομητική. Θα λαμβάνετε 2 κάθε εβδομάδα με κόστος 2 ευρώ ανά μήνυμα (έως 4 sms/εβδομάδα). Οι αγορές χρεώνονται στο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου ή αφαιρούνται από το υπόλοιπο. Ενδέχεται να ισχύουν τυπικές χρεώσεις υπηρεσίας μηνυμάτων κειμένου/WAP/GMTS/UMTS. Η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία είναι 18 ετών, με την έγκριση του ατόμου που πληρώνει το λογαριασμό. Για να διακόψετε την υπηρεσία αυτή: Στείλτε μήνυμα με το κείμενο STOP IT2 στο 54006. H Celldorado παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας για το κινητό σας τηλέφωνο, όπως ringtone και wallpaper. H Celldorado παρέχει πρωτότυπες, μοναδικές υπηρεσίες με τα υψηλότερα πρότυπα. Για βοήθεια: Καλέστε το 211-102-6810. Πάροχος: Artiq Mobile BV

ξαναλεω μην πατησετε την διευθυνση!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν γραψω το κινητο μου ποιος ο κινδυνος? Είναι σαν μια παρόμοια σελίδα που πέτυχα πριν λίγο καιρό που σου έστελνε και καλά τον εθνικό υμνο σε ροκ εκτέλεση 'δωρεάν'. Θέλουν μεγάλη προσοχή αυτά τα ''δωρεάν''. Πάντως σε προειδοποιούσε οτι μονο το πρώτο είναι δωρεάν στην ίδια σελίδα στο κάτω μέρος. Πιστεύω οτι έχεις σβηστεί απο την υπηρεσία. Τι ακριβως κάνει αυτό το ρανταρ;

Δημοσ.

Ειχα και εγω πριν λιγο καιρο προβλημα στο PC και μου εβγαζε και μενα συνεχεια την ιδια σελιδα. Εννοειται πως δεν παταω τετοιες αηδιες, αλλα μονο με format ξεμπερδεψα. Δοκιμασα τοσα προγραμματα antispyware κ.τ.λ. και δεν εκανα τιποτα..

Δημοσ.
εννοειται μην κανετε την μλκια και μπειτε!!:X

...

ξαναλεω μην πατησετε την διευθυνση!

Χμμμ, είναι όπως στις ταινίες; "Good cop, bad cop"; :rolleyes: Αν δεν θέλεις ο κόσμος να μπει στο link, είτε δεν το βάζεις καθόλου είτε το ποστάρεις αλλοιωμένο.

Τέλος πάντων, για τον φόβο των Ιουδαίων και μόνο: link edited...

Δημοσ.

το εκανα κοπυ πειστ οπως μου το εβγαλε γιαυτο μην πατησει κανεις πανω!!

δεν υπαρχει κινδυνος...ο μονος κινδυνος ειναι οτι σου σπαει τα @@ συνεχεια το pop up!!παρολο που εχω κανει παρα πολλα σκαν μου εμφανιζεται αυτη η σελιδα!και ειναι τελειως ακυρη.συνηθως μου βγαινανε σελιδες τυπου "κανε σκαν γτ θα αυτοκαταστραφει το πισι και θα παθεις aids αν δεν πατησεις"

Δημοσ.

Πρόκειται για μεγάλη απάτη!!! Σου στέλνουν λογαριασμό 8 ευρώ την εβδομάδα (συνδρομητική υπηρεσία), δηλ. 4 sms με κόστος 2 ευρώ το ένα. Τελικά, το υποτιθέμενο ραντάρ που σου στέλνουν είναι ένα απλό screensaver με εικόνα ραντάρ! Και αν ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία, τότε η χρέωση μπορεί να φτάσει τα 32 ευρώ το μήνα! Το site είναι το http://www.celldorado.com/GR/ADS/1731838061/(προσοχή, μην αφήσετε τον αριθμό του κινητού σας).

Προσωπικά, το μόνο έγκυρο και πιο πλούσιο site για προϊόντα κινητών (ήχους κλήσης, παιχνίδια κλπ) είναι το http://www.ringtones.gr.

Δημοσ.

και πως μπορω να το ξεφορτοθω εγω τωρα αυτο που με εχει τσακισει στα ποπ απς??ε?ε?

Δημοσ.

To μακράν πιο χρήσιμο που πρόσφερε αυτή η σελίδα κ έκανα τον κόπο και το κράτησα για να μην έχουμε την σημαντικότερη απώλεια της τεχνολογίας ήταν αυτό :

i7hngs4x39e5ktn3ix6h.gif

τα σχόλια δικά σας...

Δημοσ.

De@th L0rd τι ειναι αυτο ιος η να πατησω πανω?:-)

παρσιφαλ ευχαριστω αλλα δεν τα χω σε πολυ εκτιμηση.το σρεντερ δεν μου βρισκει ποτε τπτ και το αλλο αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο που σου σπαει τα @@ οταν το χεις ενεργο...

λες να κανω κανα σκαν και να το σβησω?

Δημοσ.

Όχι δεν είναι το αρχικό ενεργό Link αλλά του imageshack που έβαλα την φωτό.Πάντως εχεις μια μανία να πατάς πάνω σε περίεργα πράγματα.Κάνε scan και σβήστο τι περιμένεις.Απλά αν δεν θες να έχεις ενεργό συνέχεια μην κάνεις install to Teatimer-protect system settings.

Δημοσ.
Όχι δεν είναι το αρχικό ενεργό Link αλλά του imageshack που έβαλα την φωτό.Πάντως εχεις μια μανία να πατάς πάνω σε περίεργα πράγματα.Κάνε scan και σβήστο τι περιμένεις.Απλά αν δεν θες να έχεις ενεργό συνέχεια μην κάνεις install to Teatimer-protect system settings.

ετσι το εκανα το εγραψα,εκνανα ενα σκαν με το Spybot Search & Destroy,δεν μου βρηκε τπτ και ακομα το ποπ απ παραμενει...:mad::shock:

εν τω μεταξυ δεν παταω πουθενα..δεν ξερω τι διαολο...κανω συνεχεια σκαν σβηνω ολα τα μαλγουερ,σπαιγουερ,τρογιαν και λοιπα και για μερες δεν εμφανιζεται τπτ.ξαφνικα ομως μπορει να σου πεταχτει απο το πουθενα.δεν ειναι περιεργο αυτο??:-(

Δημοσ.
Τι ρανταρ και σοναρ ρε παιδιά?!?

Αυτα κάνουν κρα απο μακριά λέγοντας... μακριά!

xaxa!εγραψες!!:-D:lol:B)

η μλκια ειναι οτι δεν πατησα πουθενα και μου το βγαλε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...