infected_dreams Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 βλέποντας λοιπόν την πόση ζήτηση έχει το συγκεκριμένο θέμα, θα κάνω ένα νέο thread (το οποίο και θα ελέγχω καθημερινά) στο οποίο θα κάνετε post το hardware σας αναλυτικά, και θα σας δίνω ένα guideline για το τι είναι συμβατό και τι όχι, και τι μπορείτε να κάνετε συμβατό με "drivers" απλά το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι μια αναλυτική τοποθέτηση του hardware σας.... το κάνω αυτό επειδή στο προηγούμενο thread κάθε τρεις και λίγο είχαμε τις ίδιες ερωτήσεις, οπότε κάνω αυτό, έτσι ώστε να μπαίνει εδώ απευθείας το κάθε ερώτημα, να υπάρχουν εδώ οι απαντήσεις και ο τρόπος που κάνεις την εγκατάσταση, σαν οδηγός τέλοσπαντων, και το άλλο thread για τα OSX86 να μείνει όπως είναι για την μετά εγκατάσταση φάση.... ελπίζω να είναι χρήσιμο Υ.Γ. το edit'αρω και εδώ για να το βλέπετε όταν θέλετε να κάνετε post αρχικά όποιος θέλει να ποστάρει εδώ για βοήθεια, καλά κάνει να σημειώνει τα πιο κάτω στοιχεία.... όσο περισσότερα μου πείτε, τόσο το καλύτερο μπορώ να σας βοηθήσω.... 1) κάρτα γραφικών 2) κάρτα ήχου 3) μητρική κάρτα 4) επεξεργαστή 5) ram 6) optical drives / hdd 7) ethernet / modem
@_zerocool Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Κάνω post τα specs μου: CPU: AMD Athlon 4200+ M/b: Asus M3A Ethernet: Μια realteck (δεν θυμάμαι μοντέλο τώρα) Όλα δουλεύουν out of box με zephyroth 10.5.2 εκτός από onboard κάρτα ήχου και δίκτυο. Με drivers για ήχο έχω 5.1 χωρίς πρόβλημα.
nikoss_xx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εγω έχω τα εξείς επεξεργαστής INTEL CORE 2 EXTREME QUAD CORE X9650 3.00 Motherboards Asus P5KC Κάρτα Γραφικών Albatron SVGA 9800 GX2 1GB
bells Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 και εγω με τη σειρα μου ψαχνω drivers για να συνδεσω το speedtouch 535 να πω οτι το βλεπει το μοντεμ απο τη usb αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το συνδεσω
dj_vts Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Γεια σας εχω εναν υπολογιστη με: CPU: Intel Core2Duo 6600 M/B: Asus P5N-E SLI VGA: Ge-Force 8800GTS 320 mb RAM: 2x1GB @ 667mhz Αυτο που απλα θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να αντικαταστησω τα windows xp σε mac os x...
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 και εγω με τη σειρα μου ψαχνω drivers για να συνδεσω το speedtouch 535 να πω οτι το βλεπει το μοντεμ απο τη usb αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το συνδεσω Γιατί δεν το συνδέεις με ethernet? Εγώ παίζω με το εξής σύστημα: Intel C2D E8200 (Πυρήνας Penryn) Gigabyte P35-DS3L (ήχος/ethernet παίξανε με ένα απλό driver, ο ήχος είναι 2-κάναλος, πιθανόν να παίζει και 5-κάναλος απλώς δεν το εχω ψάξει ιδιαίτερα). 4GB RAM Κάρτα γραφικών Gainward Bliss 8400GS 256MB (παίζει μια χαρά με Nvinject) Γενικά το σύστημα πάει άψογα, κανένα (σχεδόν) παράπονο δεν έχω.
haHa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Gigabyte P35-DS3L (ήχος/ethernet παίξανε με ένα απλό driver, ο ήχος είναι 2-κάναλος, πιθανόν να παίζει και 5-κάναλος απλώς δεν το εχω ψάξει ιδιαίτερα). Αν θες να το ψαξεις λιγο,δες εδω: http://wiki.taruga.net/tiki-index.php Απλα δηλαδη μπορεις μεσω spdif (αν εχεις τον καταλληλο ενισχυτη) να εχεις 5.1 ηχο. Αλλα αφου εχεις απλα ηχεια,δεν σε ενδιαφερει..
haHa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Εγω έχω το εξης συστημα: Intel Core 2 Duo E6850 , 2GB Ram Asus P5K-E Wifi (δουλευουν τα παντα και εχω και 5καναλο ηχο μεσω spdif) Netgear WG311T ασυρματη κάρτα δικτυου (δουλευει αψογα σαν Apple Airport Extreme) nVidia 7900GT καρτα γραφικων (παίζει μια χαρά με nVinject) Bluetooth πληκτρολογιο Logitech και χρησιμοποιω και το bluetooth receiver του logitech για να συνδεω αλλες συσκευες bluetooth(πχ κινητα)
bells Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Γιατί δεν το συνδέεις με ethernet? Το ethernet το εχω κλειση απο το bios για λογους συμβατοτητας με το iatkos θα δοκιμασω να βαλω το leo4allv3 για καλητερα
infected_dreams Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 @zerocool = για κάρτες realtek κοίταξε λιγάκι εδώ αν ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν όλες οι συμβατές.... @bells = ποιό ακριβώς speedtouch έχεις φίλος; πες μου λιγάκι κατασκευαστή για να το κοιτάξω.... @dj_vts = δώσε μου μια αναλυτική κατάσταση του Hardware σου.... όπως soundcard, wi/fi, ethernet κλπ για να σου πώ ακριβώς τι θα δουλεύει και τι όχι.... @nikos_xx = όλα θα δουλεύουν μια χαρά, και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε το kalyway 10.5.2 dvd, για τον ήχο θα χρειαστείς ή το ACL883 Tarugas patch ή το ALC883 driver που θα τα βρείς στο install DVD,ide σύνδεση δεν δουλεύει για τους δίσκους σου, οπότε μόνο τους sata "θα δει", το onboard wifi δουλεύει μια χάρα,η onboard ethernet κάρτα σου δεν θα δούλεψει, και κατά την διάρκεια του installation χρησιμοποίησε EFI & Vanilla Kernel.... τώρα για την κάρτα γραφικών σου δεν έχω δεί κάτι συγκεκριμένο αλλά άλλες 9800 δουλέυουν μια χαρά με gfx strings.... (πήγαινε εδώ για παραπάνω πληροφορίες του πως να το κάνεις για την κάρτα γραφικών.... )
dj_vts Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 @dj_vts = δώσε μου μια αναλυτική κατάσταση του Hardware σου.... όπως soundcard, wi/fi, ethernet κλπ για να σου πώ ακριβώς τι θα δουλεύει και τι όχι.... SoundBlaster Audigy, Modem Router US Robotics 9108, 2 σκληροι δισκοι ο ενας 320gb SATA της seagate και ο αλλος 200 gb IDE της maxtor, τωρα ethernet μεσω της μητρικης οπως και η δευτερη καρτα ηχου της realtek και τα 2 κλασσικα. Δε ξερω τι αλλο μπορει να χρειαζεσαι.
infected_dreams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 λοιπόν ακολούθα ακριβώς με την σειρά που σου τα δίνω και που στα λένε αυτούς τους δύο όδηγούς και θα είσαι μια χαρά.... πρώτος οδηγός --> πως να τα κάνεις install δεύτερος οδηγός ----> πως να το κάνεις αναβάθμιση στο 10.5.3 όταν θα κάνεις install τώρα... μην επιλέξεις το PCUSBGen fix, δεν χρειάζεται.... πιστεύω πως με αυτά θα είσαι εντάξει.... τώρα για τo ethernet δεν ξέρω τι να σου πω, εφόσον δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι.... για την κάρτα ήχου σου όμως.... ---> From reading on the internet it seems like the only Creative Sound Cards that work under any build are the external USB 'Live' series. All internal cards don't work. αυτά.... υ.γ. μπορεί να δουλεύει η onboard κάρτα ήχου σου out of the box....
manos27m Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Kalimera..Thelo kai ego poli kairo na balo to os x sto pc mou..To eixa balei kapoia stigmi alla epeidi den mporousa na bro drivers gia tis ethernet opote den eixa internet to ebgala kai apo tote exo meinei apo tote ektos ekselikseon ithela na rotiso tora ti ginetai..Exo enan amd x2 s939 3800, mitriki asus a8n-sli deluxe..Euxaristo poli
infected_dreams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλος και δεύτερο, αν μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.... λοιπόν κάνε μου μια αναλυτική λίστα του το τι έχεις στον υπολογιστή σου, και 8α σου πω, το τι μπορείς να κάνεις.... δλδ.... κάρτα γραφικών κάρτα ήχου μητρική κάρτα επεξεργαστή ram optical drives / hdd ethernet / modem
infected_dreams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 και μιας και το λέω συχνά αυτό το πράγμα, όποιος θέλει να ποστάρει εδώ για βοήθεια, καλά κάνει να σημειώνει τα πιο κάτω στοιχεία.... όσο περισσότερα μου πείτε, τόσο το καλύτερο μπορώ να σας βοηθήσω.... 1) :κάρτα γραφικών 2) κάρτα ήχου 3) μητρική κάρτα 4) επεξεργαστή 5) ram 6) optical drives / hdd 7) ethernet / modem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.