Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα γραφικα ειναι τελειος μαπα!

σκετη αγκαρια κανουν!!!

δεν μπορουν να δοσουν βαση σε αλιθοφανη γραφικα κ να πεταξουν τελειος αυτην την κιτρινιλα που βαζουν σε καθε nfs!!

ΝΑ ΔΩ NFS ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ Κ ΑΣ ΨΟΦΙΣΩ

California '08_001

photostream

βαλε το world effects στο low.To παμε και παραπανω

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με world detail low και shaders στο χαμηλο επιπεδο το παιχνιδι βελτιωνεται σημαντικα, εχει καλα frames αν και τα κατα διαστηματα frame drops παραμενουν.

Βεβαια με τις επεμβασεις αυτες το παιχνιδι θυμιζει world racing 2, οχι οτι ειναι ασχημο, αλλα τα γραφικα που αυτοι θεωρουν και εχουν ως high ειναι απλα απαραδεκτα.

Δημοσ.
Oσο δοκίμαζα να μειώνω την ανάλυση, τόσο έπεφταν τα fps!

Επειδή φεύγει το "φορτίο" από την κάρτα και πάει στην cpu... ;)

Δημοσ.

δεν ξέρω για εσάς εγώ μετά απο λίγο έβαλα και έπαιξα λίγο grid για να συλέθω και να θυμιθώ τι θα πεί να έχεις ένα race driver κατασκευής 2008.

Δημοσ.

Παιδιά όποτε συνδέω την τιμονιέρα μου πετάει error και με κλείνει το game. συμβαίνει σε κανένα αλλο αυτό ;

Έχω την MOMO RACING LOGITECH.

Δημοσ.
Παιδιά όποτε συνδέω την τιμονιέρα μου πετάει error και με κλείνει το game. συμβαίνει σε κανένα αλλο αυτό ;

Έχω την MOMO RACING LOGITECH.

Οχι. και εγω αυτο εχω και δεν εχω προβλημα (με τελευτεο driver)

Δημοσ.
Οχι. και εγω αυτο εχω και δεν εχω προβλημα (με τελευτεο driver)

έχω κατεβάσει και εγώ τους τελευταίους drivers αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο ...

αν δεν την συνδέσω όλα τρέχουν ρολόι.

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω γεια σας,εμενα μια χαρα παιχνιδι μου φαινεται,με τα γραφικα ειμαι κομπλε(σιγα τα γραφικα που θελουν και τρελες απαιτησεις),το gameplay ειναι τοσο καλο ωστε να με κανει να το παιζω,αυτο μονο,εχει και σχετικα ομορφα κλιπακια,νταξει προφανως και περιμενα κατι καλυτερο αλλα το χει θαψει ολος ο κοσμος...chill...για arcade εγω προσωπικα παιρνω ενα καλο feeling οδηγησης και ατμοσφαιρας..ελπιζω να μην ακουστικα εξυπνακιας..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...