Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 α ρε gran turismo, ποτε θα βγεις για pc!!!??. Δυστυχως για εμας καθολου συντομα γιατι εχει η Sony το Licensce, η οποια σονυ τυχαινει να εχει και μια κονσολα... καλο το nfs αλλα δεν ειναι παιχνιδι αυτοκινητων, απλα ACTION ADVENTURE θα το ελεγα..... δεν εχει καμια σχεση με SIMULATION DRIVE. Αν τα nfs δεν ειναι παιχνιδια αυτοκινητων, τοτε ποια ειναι? Τα Grand Theft Auto? Γιατι εχει σχεση με Arcade Drive? Αυτο καν drivable αυτοκινητα δεν εχει... ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ τελειως οπως λεει και ο S2-Katana.
DarkVespaStar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά εγώ έχω άλλο πρόβλημα! Εκανα εγκατάσταση το παιχνίδι κανονικά και όταν το τρέχω ξεκινάει, φτιάχνω και προφίλ και απο κει και μετά μαμιέται το σύμπαν και ο Δίας. Με το που ξεκινάει το επόμενο βίντεο όταν αρχίσει να μιλάει κάποιος (δεν ξέρω ποιός) κάνει ένα τσαφ και κάνει reboot το pc. διάβασα σε ένα post οτί η έκδοση που ξεκινάει με το DOS παράθυρο ήταν προβληματική.ισχύει ή όχι? χρειάζομαι την βοήθεια σας!
vaiaserres Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγο αυτιν εχο με το dos και το εχο τερματισει ααν θες κατεβασε ενα cr@ck απο μια ιστοσελιδα και δοκιμασε
DarkVespaStar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγο αυτιν εχο με το dos και το εχο τερματισει ααν θες κατεβασε ενα cr@ck απο μια ιστοσελιδα και δοκιμασε Κατέβασα και μου κάνει το ίδιο πράγμα.. Θέλω να το δοκιμάσω λίγο το παιχνίδι πρίν το θάψω..
larryf13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 To NFS σταμάτησε στο Porsche Unleashed. Το πιο simulation NFS. Το Underground ήταν καλούτσικο, και το επόμενό του, αλλά από κει και πέρα γ******ε. Μετά το MW δεν τα εγκαθιστώ καν.
linkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Απο οδικη συμπεριφορα παιδια γαμαει...ειμαι σε φαση να ρχεται περιπολικο για μετωπικη συγκρουση,κανω 180 μοιρες στροφη,το αποφυεγω και συνεχιζω ακαθεκτος(καλα οταν το κανα αυτο,τον επαιξα κανονικα)...σινεμα τελειως...! αχαχαχαχα.αυτο λεγεται οδηγικη συμπεριφορα? Ποιο NFS ήταν simulation; το porsche unleashed.το καλυτερο nfs.
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 [...]το porsche unleashed.το καλυτερο nfs. Ίσως ήταν πιο ρεαλιστικό σε σχέση με τα νεότερα αλλά έχω την εντύπωση πως πάντα η σειρά NFS ήταν περισσότερο arcade. Σαν simulation μου ρχονται στο μυαλό τα Richard Burns Rally και Collin McRae 2. Δε λέω ότι είναι τα μόνα αλλά θεωρώ τα NFS μάλλον "χαβαλετζίδικα" κι ότι ανήκουν σ άλλη κατηγορία...
unstable_hero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εδω βρηκα ενα καλο patch για τα γραφικα διχνει πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου κ μειωνει κ τον υπερβολικο φωτισμο του + την κακη χρηση του HDR δειτε τα screenshots κ αν σας αρεσει try it http://www.nfs-planet.de/nfsuc_files.php?lang=eng
vaiaserres Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το εχω τερματισει ολα στο 100 τις εκατο καλουτσικο αλλα οχι σαν τα αλλα
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το τερμάτισα ολα στο 100 τις εκατο και το carrer και το game μου πηρε 17 ωρες δηλαδη ετσι γραφει εκει......μου ψιλοαρεσε αλλα δεν ειναι και σαν τα αλλα...... αλλα ομως ειναι 1000000000000000 φορες καλιτερο απο το Pro Street το εχω τερματισει ολα στο 100 τις εκατο καλουτσικο αλλα οχι σαν τα αλλα [...] το εχο τερματισει [...] OK, κατανοητό
Snake_A Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 To pro street είναι 100000 φορές καλύετρο απ αυτό. Τουλάχιστον το πρό στρήτ ήταν κάτι διαφορετικό και είχε και Drifting. Αυτό εδω είναι Η ΜΑΚΑΚΙΑ .... Η ιστορία σκ@τα το Gameplay μέτριο εως της διάλυσης, και γραφικά κάτω απο σκ@τα
PCharon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 GTR 2 GTR2 Τί είπες τώρα... ΘΕΪΚΟ! Το μοναδικό που μου θύμισε κάπως το GT του PS...
JOgar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 αχαχαχαχα.αυτο λεγεται οδηγικη συμπεριφορα? το porsche unleashed.το καλυτερο nfs. καλα ρε μαγκα δν χρειαζεται να γινεσαι ηρωνικος..
madtracker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 εδω βρηκα ενα καλο patch για τα γραφικα διχνει πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου κ μειωνει κ τον υπερβολικο φωτισμο του + την κακη χρηση του HDR δειτε τα screenshots κ αν σας αρεσει try it http://www.nfs-planet.de/nfsuc_files.php?lang=eng τελικά κάνει δουλειά??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.