Προς το περιεχόμενο

jetpack megabit απο την altec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει παρει κανεις αυτο το πακετο απο την altec? Mιλαω παντα για αυτους που δεν ειναι σε ιδιοκτητα δυκτυα μιας και μενω επαρχια και δεν υπαρχουν εδω ιδιοκτητα. Το πακετο αυτο ειναι για 24mps αν βεβαια υπαοστηριζονται απο τον τοπικο ote.Bεβαια ενοειται οτι δεν περιμενω να εχω τετοια ταχυτητα αλλα ελπιζω να ειναι μεγαλυτερη απο την 1024 που εχω μεχρι τωρα. μεσα στο πακετο με μικρα γραμματακια γραφει οτι το λιγοτερο που μπορει να εχω (στην χειροτερη περιπτωση δηλαδη)ειναι 2048, οποτε μαλον εκει με βλεπω...

Δημοσ.

Φιλε μου εγω πηρα το πακετο αυτο,και εχω στειλει κανονικα και την αιτηση με fax,σημερα που πηρα τηλ. να ρωτησω αν το εχουν παραλαβει μου ειπαν οτι δεν το παρελαβαν και να το ξαναστειλω.Τελος παντων, κι εγω απο επαρχια ειμαι και ενας φιλος που ειναι στην ιδια εταιρεια και εχει ακριβως το ιδιο πακετο εχει ταχυτητα στα 2048.Οποτε αναμονη μεχρι να με συνδεσουν,οσο για το οτι μου ειπαν οτι δεν το παρελαβαν το fax εχω ακουσει και απο αλλους οτι ετσι κανουν αυτοι στην altec.Μπορει να εχεις ηδη συνδεθει στο internet και αυτοι να σε παρουν τηλ.μετα απο 15 μερες για να σου πουν οτι τωρα σου το συνδεσαν.

Δημοσ.
Φιλε μου εγω πηρα το πακετο αυτο,και εχω στειλει κανονικα και την αιτηση με fax,σημερα που πηρα τηλ. να ρωτησω αν το εχουν παραλαβει μου ειπαν οτι δεν το παρελαβαν και να το ξαναστειλω.Τελος παντων, κι εγω απο επαρχια ειμαι και ενας φιλος που ειναι στην ιδια εταιρεια και εχει ακριβως το ιδιο πακετο εχει ταχυτητα στα 2048.Οποτε αναμονη μεχρι να με συνδεσουν,οσο για το οτι μου ειπαν οτι δεν το παρελαβαν το fax εχω ακουσει και απο αλλους οτι ετσι κανουν αυτοι στην altec.Μπορει να εχεις ηδη συνδεθει στο internet και αυτοι να σε παρουν τηλ.μετα απο 15 μερες για να σου πουν οτι τωρα σου το συνδεσαν.

Στην περιοχη που μενει ο φιλος σου μεχρι τη ταχυτητα υποστηριζει ο οτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...