Προς το περιεχόμενο

Άραγε θα με καλύψει η εγγύηση

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πρόσφατα (πριν απο 1 μήνα) αγόρασα το Nokia 5200.Αλλά επειδή ή γκαντέμης είμαι ή γκαβός σήμερα το πρωί μου έφυγε απ τα χέρια και προσγειώθηκε στο έδαφος.Αποτέλεσμα απο εκείνη την ώρα δεν έχει ήχο.Δηλαδή αν βάλω ένα τραγούδι δεν ακούγεται τίποτα ,αλλά και τις κλήσεις και τα μηνύματα τα καταλαβαίνω απ τη δόνηση.Επειδή λοιπόν μ έχει φάει η αγωνία θέλω να ρωτήσω.Αύριο θα το πάω στο μαγαζί απ όπου το αγόρασα.Το θέμα είναι το εξής:Η εγγύηση του καλύπτει μία ζημιά σαν κι αυτή;Γιατί ενδεχομένως αν ανοιχτεί και διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα προήλθε από δικό μου φταίξιμο (θα δουν κάτι να χει σπάσει προφανώς) η εγγύηση πολύ απλά δε θα ισχύει...Δε ξέρω.

Εσείς τι λέτε;Σας έχει τύχει κάποια παρόμοια περίπτωση;

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Δημοσ.

εμενα που μου ειχε πεσει το sony ericsson k500! 5 φορες που το ειχα στην θικη του μου αλαξανε μεσα στην εγγύηση το joitstik μπορει το ακουστικο να εχει φυγει απο την θεση του φιλε πηγενετο να το δουν και μετα αν ειναι λογικη η ζημια και πληρωσεις η εγγύηση δεν χανεται απλως συχεχιζεται. φενεται οτι εχει γρατσουνιες επανω το κινητο σου ?

Δημοσ.

Αν δεν φαίνεται τίποτα το τραγικό επάνω στην συσκευή σου τότε δεν θα σου κόψουν την εγγύηση.

Εσύ απλά μην αναφέρεις την πτώση πες ότι ξαφνικά έχασε το ήχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...