call of duty2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 χαιρετε! θελω να θεσω το ερωτημα τι εταιρια να διαλεξω για adsl 2play! καταρχην εχω πανω απο 1 χρονο forthnet, ποτε δ ειχα ιδιετερα προβληματα, με το flashget συνηθος πιανω τα 2m δηλ ολα μια χαρα κ απο πλευρα εταιριας κ απο γραμης! εκτος απο τον τελευτεο μηνα που ειναι φορες που αργει υπερβολικα να κανει την συνδεση κ κυριος εχω μεγαλο ping κ αφτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα την συνδεση την θελω για gaming κ μου κανει μεγαλο προβλημα! παντα ειχα 5-10 ping πιο κατο απο τους αλλους κ τωρα αντι για 20ρια πιανω 60ρια 70ρια! τι προτινεται απο εμπιρια γιατι στην on telecoms που δουλευα σαν τεχνικος ειχαν δει τα ματια μου κ ειχαν ακουσει τα αφτια μου.... γιαφτο θελω γνωμες απο εμπιρια τωρα βλεπω την τελας κ εχει σηκωσει αναστημα αλλα απο τις διαφιμησεις δ εμπιστεβομαι τπτ!
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 τελλας παντως δεν θα πηγαινα.το μεγαλο Ping μηπως ειναι επειδη εισαι σε καμια περιοχη που δεν εχει γινει αναβαθμιση.γιατι πχ με βορεια ελλαδα υπηρχε θεματακι.
call of duty2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Σεπολια μενω αθηνα! το θεμα ειναι οτι ειχα πολυ καλο πινγκ κ εδω κ 2 μηνες εχει ανεβει δραματικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.