Προς το περιεχόμενο

Απελπισμένος για Ίντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω την συμβουλή σας. Πρόσφατα εχω φάει αρκετά άκυρα από εταιρείες για σύνδεση γιατί μου λένε οτι δεν υπάρχει ελεύθερο ζευγάρι γραμμών χαλκού στην πολυκατοικία που μένω. Σκέφτομαι να ρωτήσω για κονεξ-η μοναδική που άφησα. Μπορούν αυτοί να ξεπεράσουν το πρόβλημα; τι λέτε; διαφορετικά επειδή χρησιμοποιώ λαπτοπ σκεφτόμουν να πάρω το cosmote internet on the go unlimited που έχει όμως χρέωση 50ε. Αξίζει; είναι η μοναδική λύση; το χρειάζομαι γενικά για την δουλειά μου..

Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχει ελευθερο ζευγαρι τοτε πως εχεις τηλεφωνο;;; (λεω εγω τωρα, μπορει να μην εχεις)

Σε περιπτωση που δεν εχεις τοτε πρεπει να καλεσεις ηλεκτρολογο να σου περασει γραμμη μεσα στο σπιτι σε περιπτωση που δεν εχεις αλλα και παλι, εαν απο το κεντρικο κουτι του ΟΤΕ που ειναι στο δρομο δεν ερχονται αρκετα καλωδια στο σπιτι σου τοτε ειναι θεμα ΟΤΕ και μπορει με μια αιτηση να τραβηξουν επιπλεον καλωδια.

Εγω εδω στην εταιρια μου εχουν τραβηξει εξωτερικο καλωδιο απο το κουτι του ΟΤΕ που ειναι στα 300 μετρα και ερχεται στο κουτι της πολυκατοικιας που ειναι τα γραφεια μας. Αυτο στο λεω για να καταλαβεις οτι γινεται τετοια πατεντα.

Δημοσ.

Εχω τηλέφωνο κ το έβαλα για αυτό το λόγο. Στο τεχνικό τμήμα του οτε πήρα ένα τηλ κ μου είπαν οτι δεν το υποστηρίζει η γραμμή μου. Αξίζει το ον δε γκοου;

Δημοσ.

καλησπερα,

απο οτι υποψιαζομαι πρεπει να εισαι πανω σε φερεσυχνο (pcm) και γιαυτο προφανως σου λενε ολοι οι παροχοι οτι δεν μπορεις να βαλεις adsl.

Δημοσ.

Σου είπαν ότι "δεν υπάρχει χαλκός" ή ότι δεν υπάρχουν πόρτες ;

Ο έλεγχος Διαθεσιμότητας ADSL ΕΔΩ τι σου βγάζει ?

Αν σου βγάζει ότι είναι διαθέσιμο τότε μάλλον είσαι σε PCM ή είσαι σε μεγάλη απόσταση

και γι αυτό δεν γίνεται.Στην πρώτη περίπτωση μια αλλαγή της γραμμής σου σε ISDN μπορεί

να σου δώσει δυνατότητα για ADSL (με μια μικρή αυξηση στο πάγιο ).Αν κάποιος γείτονας

σου έχει ξεχωριστό καλώδιο και δεν έχει ADSL θα πετάξουν αυτόν στο PCM και εσένα θα

σου δώσουν τη γραμμή του για ADSL.

Δημοσ.

Δεν μου βγάζει πρόβλημα παίδες. Τεσπα πήρα το στικακι το έβαλα στο λαπτοπ κ ησύχασα. Απεριόριστο μέχρι σεπτέμβρη με 30ε. Μια χαρα δεν είναι; ταχύτητα 7,2 σταθερά. Νοτ μπαντ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...