Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2008

perlantidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Τρίτη 24 Ιουνίου μετά τις 11 το πρωί θα αναρτηθούν σε όλα τα γενικά λύκεια της χώρας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ φέτος συμμετείχα στις πανελλαδικές και ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος να μου πει, επειδή εγώ την τρίτη δεν θα μπορώ να είμαι στο σχολείο μου αν υπάρχει τρόπος να μάθω τα αποτελέσματα από το Internet (με τον κωδικό υποψηφίου):rolleyes:

Ευχαρισώ....:mrgreen:

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ....

ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ....

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ…!

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος δεν τα βάζουν.

Μόνο σε τι σχολή περνάς τον Αύγουστο.

Πάρε τηλ. στο σχολείο μωρέ και θα στα πουν.

Η στείλε φίλους/συγγενείς.

Δημοσ.

Εγώ τα πήρα. Έβγαλα 17908 στο 3ο και 17109 στο 2ο και στο 4ο. Ξέρει κανείς για τα μόρια των παραμεθόριων περιοχών ; ίσως να φτάσω τα 18 χιλιάρικα τελικά :rolleyes:

Δημοσ.
Εγώ τα πήρα. Έβγαλα 17908 στο 3ο και 17109 στο 2ο και στο 4ο. Ξέρει κανείς για τα μόρια των παραμεθόριων περιοχών ; ίσως να φτάσω τα 18 χιλιάρικα τελικά :rolleyes:

Γιατι τα μορια πανε αναλογα με το που μενεις???

Έχουν βγει τα αποτελέσματα..

όσοι έχουν μέσον μπορούν :D

Μπορω να χρησιμοποιησω και εγω καποιανου το μεσο?:-D plssss

Δημοσ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Πλατή, οι βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα αρχίσουν να αναρτώνται στα Λύκεια της χώρας την Τετάρτη 25 ή την Πέμπτη 26 Ιουνίου και η ανάρτηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr με χρήση του προσωπικού τους κωδικού, ενώ στις ίδιες ημερομηνίες θα δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών.

http://www.mixanografiko.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...