iNorganic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εχω αγωνια για το πως θα κυμανθουν οι βασεις στα τει κ στις φυσικομαθηματικες σχολες . Για να δουμε
kkardo91 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εγώ μάζεψα 17559 μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο και 17995 μόρια στο 5ο.
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Kατι πήρε το αυτί μου οτι στον insomniac με την μεγαλύτερη βαθμολογία, θα του σκάσει το επιτελείο του insomnia 1 χιλιάρικο....:confused: Μην σου πω και 2:-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω κατι. Εχουμε μια βαση δεδομενων σε ηλεκτρονικη μορφη με τους βαθμους των πανελληνιων. Σε λιγες μερες θα υπαρχει αλλη μια βαση με τα μηχοναγραφικα των υποψηφιων. Αρα ολα σε ηλεκτρονικη μορφη οποτε καποιο προγραμμα θα τα επεξεργαστει για να βγουν οι βασεις των σχολων. Αυτη η διαδικασια γιατι θελει πανω απο ενα μηνα για να γινει ?? Μπορει να κναω και λαθος καπου....
blashyrkh+ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω κατι. Εχουμε μια βαση δεδομενων σε ηλεκτρονικη μορφη με τους βαθμους των πανελληνιων. Σε λιγες μερες θα υπαρχει αλλη μια βαση με τα μηχοναγραφικα των υποψηφιων. Αρα ολα σε ηλεκτρονικη μορφη οποτε καποιο προγραμμα θα τα επεξεργαστει για να βγουν οι βασεις των σχολων. Αυτη η διαδικασια γιατι θελει πανω απο ενα μηνα για να γινει ?? Μπορει να κναω και λαθος καπου.... ειναι και το σασπενς που πρεπει καποιος υποψιν του.Επισης για τα παιδια που δεν *ξερουν * η δεν θελουν καλυτερα να ξερουν πως εχουν γραψει αφηνουνε να περασει το καλοκαιρι καλα και μετα ανακοινωνουν τα ωραια..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 .Επισης για τα παιδια που δεν *ξερουν * η δεν θελουν καλυτερα να ξερουν πως εχουν γραψει αφηνουνε να περασει το καλοκαιρι καλα και μετα ανακοινωνουν τα ωραια.. Σωστα !!!!Αλλα αυτα που ξερουν οτι περνανε γιατι να εχουν την αγωνια ???? Στην δικη μου παλαιολιθηκη εποχη διναμε τον Σεπτεμβριο 4 μαθηματα , ειχαμε δηλωσει μονο ενα κυκλο σπουδων και σε ενα μηνα η ΚΟΡΕΛΚΟ εβγαζε αποτελεσματα ... Τα μορια μας ηταν το συλολο των 4 γραπτων απο δυο βαθμολογητες (max 160) + τον βαθμο απολυτηριου στρογγυλοποιημενο στην πλησιεστερη ακεραια μοναδα.Αρα συνολικο max 180. Και κατι αλλο...Οι εξετασεις για ΤΕΙ (ΚΑΤΕ) ηταν ξεχωριστες !!! Τα αποτελεσματα τα ελεγε το ραδιοφωνο και την αλλη μερα τα δημοσιευαν οι εφημεριδες.
pipiris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 καλα τα καταφερα εγω 18362 στο 3ο πεδιο και 17926 στο 2ο 4ο. καλα εδω στο βολο που ειμαι μια κοπελα εγραψε 19,9 εκθεση ελεος δηλαδη και μια αλλη εβγαλε 19778 πως τα καταφερε ρε γαμωτο? μπραβο της παντως
Patcher Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Παιδεια θελω την βοηθεια σας,βγηκαν τα αποτελσματα απο τις πανελληνιες ειμαι στα 17.8 χιλιαδεσ μορια ειμαι μεταξυ πολυτεχνειου κρητης ηλεκρονικων μηχανικων κ μηχανικων υπολογιστων κ πατρας μηχανικων υπολογιστων κ πληροφορικης!θελω να κανω μεταπτυχιακω στο game development!τι λετε οτι ειναι καλυτερο?εχει περασει κανεις απο εκει?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Παιδεια θελω την βοηθεια σας,βγηκαν τα αποτελσματα απο τις πανελληνιες ειμαι στα 17.8 χιλιαδεσ μορια ειμαι μεταξυ πολυτεχνειου κρητης ηλεκρονικων μηχανικων κ μηχανικων υπολογιστων κ πατρας μηχανικων υπολογιστων κ πληροφορικης!θελω να κανω μεταπτυχιακω στο game development!τι λετε οτι ειναι καλυτερο?εχει περασει κανεις απο εκει? Απο τη στιγμη που εχεις αποφασισει να ασχοληθεις με software και οχι με hardware, καλυτερο ειναι να επιλεξεις κατευθυνση πληροφορικης. Βεβαια τα μαθηματα μεχρι ενα σημειο ειναι κοινα και στις δυο σχολες, αλλα για την κατευθυνση που θες και μονο θα σου ελεγα τυπικα να διαλεξεις της Πατρας.
philos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Πληροφορίες για όλα τα τμήματα μπορείτε να βρίσκετε πλέον και εδώ: http://www.ischool.gr/goto.php?section=tmimata ! -philos
eu@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 hi!!ξερετε μηπως ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα των ειδικων μαθηματων?συγκεκριμενα για τα αγγλικα θελω να μαθω!!
katerinaki16 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω τα αποτελεσματα των πανελλαδικων εξετασεων 2008 οσον αφορα τα αθληματα για τις στρατιωτικες σχολες????Εχω φαει τον τοπο!!!! edit:το βρηκε αυτος που το χρειαζοταν!Δυστυχως δεν περασε
philos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Οι Βάσεις Εισαγωγής 2008! http://www.ischool.gr/goto.php?section=vaseis -philos
Alchemist` Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Είναι δυνατόν οι βάσεις ρε παιδιά να έχουν βγεί σε 1002 site (ert: http://exams.ert.gr/ + to link του philos) και να μην υπάρχουν στο υπουργείο??? wtf? που ζούμε?
TeZaS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Είναι δυνατόν οι βάσεις ρε παιδιά να έχουν βγεί σε 1002 site (ert: http://exams.ert.gr/ + to link του philos) και να μην υπάρχουν στο υπουργείο??? wtf? που ζούμε? Στο υπουργείο μετά τις 11 μπαίνεις και σου λέει σύμφωνα με τον προσωπικό κωδικό τα δικά σου αποτελέσματα ακριβώς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.