Προς το περιεχόμενο

MOTOROLA Z3 RIZR - SD CARD Heeeelp

analwsimos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

motolander.jpg

Γεια σε όλους τους κατόους MOTOROLA και ιδιαίτερα στους κατόχους του Ζ3...

Ένας απο αυτούς είμαι και γω..:-):-):-)

το πρόβλημα μου είναι με την μάρκα της SD κάρτας..πρίν απο μερικό καιρό αγόρασα μια Transcend SD 1GB (υποτίθεται συμβατή με το κινητό μου...):mad:

είχα όμως πρόβλημα διότι όταν έκλεινα και άνοιγα το κινητό μου δεν την '''εβλεπε''...:eek:

.έπρεπε να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή+ να κάνω ''κατάργηση συσκευής-αφαιρούμενου δίσκου'' ..ΚΑΙ ΑΝ, την έβλεπε τότε...:confused::confused:.

το θέμα είναι ότι με μια TWINMOS 2GB ενος φίλου ήταν ΟΛΑ ΟΚ...άνοιγε έκλεινε την έβλεπε μια χαρά...:confused::confused::confused:

ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΝΕΑ SD 2GB ή 4GB(που υποτίθεται πως δέχεται?)-και απλά θέλω να ρωτήσω τους κατόχους συσκευών MOTOROLA ποιάν κάρτα SD χρησιμοποιούν και αν είναι όλα ΟΚ με τα δικά τους κινητά..

Μήπως υπαρχει κανένας που χρησιμοποιεί KINGSTON?(είναι ΟΚ αυτή????και το ρωτάω διότι η TWINMOS 1GΒ exei 16Euro...Ενω η KINGSTON μόνο 3,5ευρώ-σημαντική διαφορά στην τιμή...:shifty:)

all%20cards.jpg

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχειw να κανεις ειναι να πας με το κινητο σου σε ενα καταστημα π.χ νομιζω οτι το πλαισιο το κανει και να δοκιμασης ποια καρτα σου παιζει στο τηλεφωνο....:-D

Δημοσ.
Το καλυτερο που εχειw να κανεις ειναι να πας με το κινητο σου σε ενα καταστημα π.χ νομιζω οτι το πλαισιο το κανει και να δοκιμασης ποια καρτα σου παιζει στο τηλεφωνο....:-D

....γινεται αυτό? αυτό θα κάνω ;):-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...