Προς το περιεχόμενο

αργοπορία από την ΟΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κάνει αίτηση στην ΟΝ από τον γενάρη και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συνδεση. όταν παίρνω τηλεφωνο να τους ενημερώσω μου λένε ότι δεν ξέρουν και αυτοι τι ακριβως συμβαίνει και θα ξαναστείλουν την αίτηση μου. αυτό έγινε 3 φορες. μετά μου είπαν ότι σε 1 μήνα θα γίνει η ενεργοποίηση. φυσικά δεν έγινε. τους λέω να μου δώσουν έναν υπευθυνο να μου πει το λόγω της αργοπορίας και μου λένε ότι δεν υπάρχει υπέυθυνος.... εν τω μεταξύ πριν 2 μήνες με πήραν τηλ και μου είπαν: "έχετε κάνει μία αίτηση ενεργοποίησης γραμμής. τι θέλετε?" έλεος... για ποιον άλλον λόγο να την έκανα την αίτηση???

επίσης δεν μου έχουν στείλει κανενα e-mail για το πότε θα γίνει η ενεργοποίηση και ούτε μου έχουν κάνει κάποιο τηλέφωνο για τον εξοπλισμό

τι άλλο να κάνω για να μου την συνδέσουν??

Δημοσ.

πάρτους και πες τους οτι θα ακυρωσεις την ενεργοποίηση.αν και παλι δεν θορυβηθουν ακυρωσε την μια και καλη και αλλαξε παροχο

Δημοσ.

δεν έχω κάνει ακόμα ακύρωση γιατί δεν ξέρω ποιον άλλο παροχέα να διαλέξω και εκτός από αυτό, αν υπάρχει καθυστήρηση, ίσως και να αλλάξω εταίρια πάλι θα έχω καθυστέρηση.

για το ποιον παροχέα να διαλέξω, ήθελα φορθνετ αλλα μου είπαν ότι δεν κάνουν νέες συνδέσεις τηλεφώνου και δεν έχω υπάρχουσα σύνδεση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...