antonis8190 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Είδα τα χαρακτηρίστηκα του συγκεκριμένου κινητού και νομίζω ότι είναι αρκετά... ενδιαφέρον. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει λειτουργικό σύστημα symbian. Είχα παλιότερα το nokia 3230 που έχει λειτουργικό σύστημα symbian και ήταν ένα κινητό αρκετά αργό και μου κολλούσε που και που... Εσείς τι λέτε για τα symbian κινητά?
pulse_contact Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Είδα τα χαρακτηρίστηκα του συγκεκριμένου κινητού και νομίζω ότι είναι αρκετά... ενδιαφέρον.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει λειτουργικό σύστημα symbian. Είχα παλιότερα το nokia 3230 που έχει λειτουργικό σύστημα symbian και ήταν ένα κινητό αρκετά αργό και μου κολλούσε που και που... Εσείς τι λέτε για τα symbian κινητά? Γενικά τα κινητά με Symbian λειτουργικό, παρουσιάσαν κατά καιρούς κάποιες καθυστερήσεις σε οτι αφορά την απόκριση τους, όταν είχαν να κάνουν με αρκετά "φορτωμένα" κινητά απο άποψη προγραμμάτων. Πάντως εγώ ως κάτοχος ενός SonyEricsson P910i και ενός SonyEricsson P990i αμφότερα με λειτουργικό Symbian 60 είμαι ευχαριστημένος. Ενώ το Motorola A1200e που εχώ επίσης και δουλεύει με Linux(!!!) τραβάει τρελά κολλήματα! Γενικά να ξέρεις οτι το Symbian δεν θα σε κρεμάσει σε καμία περίπτωση και όσο και να το ψάξεις δεν θα βρείς εύκολα τόσο σταθερό λείτουργικο κινητού. Ελπίζω να σε βοήθησα!
vtecakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι τα symbian και ειδικα οι τελευταιες σειρες κολλανε.Μην φανταστεις ομως οτι σερνεται τοσο τρελα,αλλα το καταλαβαινεις λιγακι.Το θεμα ειναι εαν θα σε παει για καιρο ή θα θελει αναβαθμισεις συνεχως.Εγω δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος για μια τετοια επιλογη κινητου.Εδω αρκετα Nokia ακριβα και πλουσια σε χαρακτηριστικα χρειαστηκαν ποσα update για να στρωσουν!
camij Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 κατα την γνωμη μου το symbian αυτη την στιγμη δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο...αυτη την στιγμη θεωρω οτι το καλυτερο λειτουργικο για κινητα ειναι αυτο του iPhone....το windows 6.1 εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις αλλα και παλι οχι κατι το τρελο... νομιζω η μεγαλη "μαχη" θα γινει μεταξυ του λειτουργικου του iPhone (νομιζω τρεχει Tiger αλλα δεν ειμαι σιγουρος....) και του Android το λειτουργικο απο την Google το οποιο ειναι Linux based. Android:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.