andreaslfc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Γειά σας φίλοι μου. Οπως διαβάσατε και στον τίτλο αυτού του θέματος τον Μάρτιο του 2002 θα κυκλοφορίσει η πρώτη κάρτα για Mpeg4 και Divx από την REALmagic. Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση http://www.sdesigns.com/news/press_releases/020205a.htm Τα λέμε. Ανδρέας
pseira Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 nai alla an diavases kala isws na min ypostirizei to DivX. Eidika to 4.xx. Gia to 3.11 kati ginetai.
andreaslfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Γειά Τα τεχνικά χαρακτηριστικά: http://www.sigmadesigns.com/products/xcard_features_specifications.htm Σύμφωνα με αυτά θα υποστηρίζει DivX 4.02 ή νεότερο. Τα λέμε. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Φιλικά Ανδρέας.<p>[ 09-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: AndreasLFC ]</p>
LL_NEO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Αναρωτιέμαι αν το τσιπάκι θα μπορούσε να είναι προγραμματιζόμενο και οπότε να μπορούσαμε όπως τώρα κατεβάζουμε τους καινούργιους codecs να κάναμε άτι αντίστοιχο. Πάντως αν υποστηρίζει divx4.xx εγώ το ψώνισα on site. Και κάτι άλλο. Το zone selector θα υποστηρίζει την καινούργια κάρτα ή θα κολλήσουμε σε μια περιοχή;<p>[ 09-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: LL_NEO ]</p>
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 ti kanei afti i karta pou den to kanei tora to pc mas?
Hal9000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Τελικά σίγουρα θα υποστηρίζει το divx πρότυπο. Ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 28 Μαρτίου και τιμή $100
crAss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Den xero ti vlepo anousia tin karta. Diladi logo iparxis exei kai auto einai mono enas. Me kostos giro stis 30-40000 vriskeis ena palio pc me celeron 400, hd 2GB, soundcard, apli vga me tv-out (px Ati me 8MB), vazeis ena dvd kai auti tin karta, to kriveis kapou sto saloni kai vlepeis divx stin tileorasi sou... Me tous epexergastes stis taxitites pou eftasan simera den xreiazomaste tetoies kartes. <p>crAss
marios1957 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Ενα καλο πρωτο βημα για την υποστηριξη κατασκευης standalone divx-players...
Hal9000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by marios1957: <strong>Ενα καλο πρωτο βημα για την υποστηριξη κατασκευης standalone divx-players... </strong><hr></blockquote><p>Ακριβώς. Θυμηθείτε πως ξεκίνησε η ιστορία με τα mp3 players. Το θέμα ήταν να κατασκευαστεί σε chipset.Μετά άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες επιτραπέζιες συσκευές από κάτι εταιρείς (Τaiwan,Singapure) άγνωστες και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε mp3 player στο αυτοκίνητο μας με ελάχιστο κόστος και επώνυμο κατασκευαστή.
crAss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Se standalone ta hack tha einai poli diskola (ektos fisika an o kataskevastis exei pronoisei). I diafores pantos me tin prokatoxo tis einai midamines. Stin ousia mono i composite exodos simatos allazei alla me sigxoriete posoi exete videoprovolea na ti xrisimopoiisete??? EPisis opos egrapse enas filos se ena allo forum i apokodikopoiisi tou divx ta ginete kata vasi meso software. Auto fainete an doume ta minimum requirements tis prokatoxou tis kai autis (kai vevaia den prepei na xexname pos kai i karta pou idi iparxei ipostirizei ola auta...)<p> crAss
LL_NEO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Λοιπόν παιδιά ακούστε και τη δική μου άποψη. έχω τη Real Magic Hollywood+ και μπορώ να σας πω οτι έχω κακομάθει τόσο ώστε δεν καταδέχομαι καν να δω στην τηλεόραση dvd απο το power dvd. Μόνο και μόνο οτι μου γεμίζει όλη την οθόνη εμένα μου αρκεί για να σκάσω τα ευρώπουλα on site. PS: Είχε δει κανείς σας divx στην τηλεόραση με το divxplus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.