Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ο αφρος απο το πλαισιο θα κανει δουλεια για τα κουμπια απο το φορητο μου γιατι κολλανε και δεν μπορω μα τα καθαρισω???? ξερετε κανενα αλλο τροπο....
kavatzoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 οπως εχω γραψει σε πολλα αλλα θεματα με σχεση το καθαρισμα υπολογιστων και ειδικα φορητων η καλυτερη λυση ειναι η ισοπροπιλικη αλκοολη.την αγοραζεις απο οποιοδηποτε φαρμακειο. προσοχη δεν κανει για οθονες!! καλο καθαρισμα
NIXZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Λένε πώς σε μία εταιρία στην Αμερική αναποδογύρισαν το πληκτρολόγιο ενώς PC και μέσα βρήκαν δόντι ποντικού άκρως επικίνδυνο πρόσεχε το καθαρό οινόπνευμα (ισοπροπιλικη αλκοολη) δεν αποστειρώνει καλά...το νου σου
SOWHAT Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 οπως εχω γραψει σε πολλα αλλα θεματα με σχεση το καθαρισμα υπολογιστων και ειδικα φορητων η καλυτερη λυση ειναι η ισοπροπιλικη αλκοολη.την αγοραζεις απο οποιοδηποτε φαρμακειο. προσοχη δεν κανει για οθονες!! καλο καθαρισμα Τι πράγμα είναι τούτο καλέ?:X:X
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Θα μου το δωσουνε ευκολα η θα με περασουν για πρεζακια????
NIXZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Θα μου το δωσουνε ευκολα η θα με περασουν για πρεζακια???? ΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗ:lol: Απο οτι θυμαμαι η ισοπροπιλικη αλκοολη ειναι το καθαρο οινοπνευμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.