Προς το περιεχόμενο

Ti θα προτεινατε?Ν95 8gb, Lg Secret,Iphone, N96

MaSt0RaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Ιουλιο θα εχω αναβαθμιση και θα αγορασω καποιο καλο κινητο...

Εχω το Ν95 το απλο και ηθελα να ρωτησω τις γνωμες σας....

Το iphone αν εξερεσουμε την καμερα ειναι οτι καλυτερο(τι ποιοτητα εχει? περνω καλες φωτο?) και βγαινει θα υοαρχει στην χωρα μεχρι τον ιουλιο σωστα?

Και το Ν96 ειναι καλο αλλα ισως ερθει αυγουστο.... Οποτε δεν μπορω να το παρω!

Απο την αλλη το LG καλο φενεται αλλα ειναι LG δεν ξερω ρε παιδια αν μπορειτε βοηθηστε αν εχετε να προτεινεται καποιο αλλο προτεινετε.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Φυσικα lg,ανωτερη της Nokia σε αξιοπιστια.Χρησιμοποει τελειως δικο της πρσεγμενο λογισμικο και ως τωρα η lg ειναι η τελευταια εταιρια σε προβληματα.Μην πω για την εγγυηση της οτι με το παραμικρο σου αλλαζουν εντος 2 ημερων συσκευη.

Δημοσ.
Φυσικα lg,ανωτερη της Nokia σε αξιοπιστια.Χρησιμοποει τελειως δικο της πρσεγμενο λογισμικο και ως τωρα η lg ειναι η τελευταια εταιρια σε προβληματα.Μην πω για την εγγυηση της οτι με το παραμικρο σου αλλαζουν εντος 2 ημερων συσκευη.

oμολογω οτι δεν το ηξερα γιατι ποτε δεν ειχα αγορασει απο την συγκεκριμενη εταιρια..!

Δημοσ.

Κοιτα εγω απο την εμπειρα που εχω με τις συσκευες και καποια ερευνα κατα καιρους που εκανα για δουλεια,ειδα οτι η Lg ειναι πολυ μπροστα σε τεχνογνωσια.Αρκετοι κιολας απο την παρεα μου επηρεαστηκαν και αγορασαν το prada,kf510,kg800 και εγω εχω το viewty ku990.Ως τωρα δεν ειχαμε το παραμικρο προβληματακι!

Δημοσ.

Δεν το ξέρω το κινητό της LG αλλά να έχει λογισμικό ανώτερο απο symbian... χλωμό εως κίτρινο...

Δημοσ.

Κοιτα εγω εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος οχι μονο με κινητο Lg,αλλα και με την lcd του σπιτιου,την οθονη απο το Pc,dvd player,mp3 player.

Οσον αφορα τα κινητα,ειχα παρει Nokia n95 πριν 3 μηνες,οχι με τα 8Gb το απλο.Αποτελεσμα αυτου να χρειαστει 5 Update για να φτασει το κινητο σε σταδιο να μην σβηνει μονο του.Ενταξει το τρελο κολλημα εμεινε,αλλα και ενας στον γερμανο μου ειπε ε τα Nokia τελευταια ρε φιλε ετσι ειναι...Κολλανε τρελα αφου δεν τα σηκωνουν αυτα που βαζουν.Ετσι την επαθα και τωρα εμαθα!

Δημοσ.

Καλα υπερβολες, τα LG δεν ειναι καλυτερα απο Νοκια. Εγω βασικα ειμαι φανατικος θαυμαστης της Sony Ericsson αλλα μην λεμε και οτι θελουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...