liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μ'αρέσει το gameplay του πολύ περισσότερο από το περσινό... Αν δεν είχε και τα crashes...
Greg7vas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια, μιλαμε οτι ειναι οτι πιο αισχρο εχω παιξει ποτε στα 24 χρονια μου! θα συνεχισω με το 2008, και οταν βγει ενα pes που ν'αξιζει, θα το αγορασω. Ελπιζω να αστειευεσαι γιατι το 2008 ηταν απο τα χειροτερα pes ever. Δηλαδη ειμαι ετοιμος να βγαλω το kickoff αμα ειναι χειροτερο απο το περσινο αισχος.
Galis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 πολυ καλυτερο απο το περσινο.Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα
Erwdios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλύτερο, και πολύ δυσκολότερο, γεγονός το οποίο το κάνει ρεαλιστικότερο. Πλέον δηλαδή στο regular (δεν είμαι για παραπάνω) δεν μπορείς να παίρνεις τον Μέσι και να περνάς σαν σταματημένη όλη την άμυνα της ManU. Ούτε την άμυνα της Λυών δεν περνάς σαν σταματημένη πλέον. Άντε να βγεί και το mod με την superleague, να γουστάρουμε πάλι...
TH_boy_20 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 εγω παντος στο proffesional βαζω 3αρες συνεχεια στο 2008 δεν γινοταν αυτο! γιαυτο και παιζω στο top player που ειναι ελαχιστα πιο δυσκολο
MrWhite Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ειναι αρκετα ποιο δυσκολο, και θελει διαφορετικο τροπο παιχνιδου. ποιο ομαδικο. Αλλα δεν ειναι ασχημο. Ισα ισα καλυτερο απο οσο πιστευα.
kosmasgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή για το vsync με αποτέλεσμα στην εναλλαγή των γραφικών να εμφανίζεται μία διαφανής γραμμή στην μέση της οθόνης. Και στο 2008 το είχα αλλά είχα επιλογή στο vsync και δεν είχα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι παίζει ?
kostasfalcon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή για το vsync με αποτέλεσμα στην εναλλαγή των γραφικών να εμφανίζεται μία διαφανής γραμμή στην μέση της οθόνης. Και στο 2008 το είχα αλλά είχα επιλογή στο vsync και δεν είχα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι παίζει ? Ενεργοποιησε το v-sync απο τους drivers.
kosmasgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Το ενεργοποίησα απο εκεί αλλα μου ρίχνει τα fps σε άλλα game. Ας πούμε στο cs μου τα ρίχνει στα 60 και μου χαλάει λίγο το gameplay. Σαν να freezarei
Erwdios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Το ενεργοποίησα απο εκεί αλλα μου ρίχνει τα fps σε άλλα game. Ας πούμε στο cs μου τα ρίχνει στα 60 και μου χαλάει λίγο το gameplay. Σαν να freezarei Έχεις κατεβάσει τελευταίους drivers? Μου φαίνεται τραγικό τέτοιο σύστημα να μην μπορεί να ξετινάξει το Pro, όταν μπορεί να τρέχει σχεδόν άψογα το Crysis...
kosmasgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ναι 8.10 catalyst. Μωρε μια χαρά το παίζει αλλά έχει αυτο το προβληματάκι. Προφανώς οφείλεται το game. Σε κανένα άλλο δεν το είχα
Jero Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά,κατάφερα και ξεπέρασα το crashάρισμα στην 10η αγωνιστική του BAL σβήνωντας τον φάκελο ΚΟΝΑΜΙ απο τα έγγραφα και βάζοντας την ανάλυση στα 1024x768.Δοκιμάστε το και πείτε μου αν πέτυχε και σε εσάς.
sarakinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Εμένα κρασάρει παιδιά μόλις πάω να κάνω load ένα παιχνίδι που είχα σώσει στα knock-out του champions league..κατά τα άλλα το παιχνίδι τρέχει κανονικά....
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Έχεις κατεβάσει τελευταίους drivers? Μου φαίνεται τραγικό τέτοιο σύστημα να μην μπορεί να ξετινάξει το Pro, όταν μπορεί να τρέχει σχεδόν άψογα το Crysis... Γιατί, σάμπως και πέρσι το ίδιο δεν γινόταν? Να θέλουμε μηχάνημα του... 2009 για να τρέχουμε στο φουλ παιχνίδι με γραφικά του... 2006.
frou-frou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Στο online δεν λαγκάρει και πολύ. Τελικά υπάρχουν πολλά φλωράκια στους servers με το που χάνουν 3-4 μηδέν γίνονται λούηδες. Δεν το περίμενα τόσο καλό σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.