liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μια γενική ερώτηση για το παιχνίδι:Η έκδοση για PC γενικά τι λέει;; Είσαστε ενθουσιασμένοι; Σε σύγκριση με την έκδοση για PS3, XBOX, είναι συγκρίσιμη, πανομοιότυπη;; Ή είναι πολύ καλύτερη η έκδοση για Consoles όπως στο παρελθόν;; Ποτέ στο παρελθόν η έκδοση για consoles δεν ήταν καλύτερη.
Zaylen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μια γενική ερώτηση για το παιχνίδι:Η έκδοση για PC γενικά τι λέει;; Είσαστε ενθουσιασμένοι; Σε σύγκριση με την έκδοση για PS3, XBOX, είναι συγκρίσιμη, πανομοιότυπη;; Ή είναι πολύ καλύτερη η έκδοση για Consoles όπως στο παρελθόν;; Εγώ χθές το πήρα για PC και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι μετράει ειναι ακριβός αυτό που περίμενα! Πολλά νεα options sto gameplay, οπως champions league, become a legend, ktl.. Τα γραφικά απλός είναι σοκαριστικά για το PES, σας το προτίνω χορίς δεύερη σκέψη, το παιχνίδι απλός "τα σπάει!"
Kostas75 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ποτέ στο παρελθόν η έκδοση για consoles δεν ήταν καλύτερη. Δεν συμφωνώ. Αν και χρήστης PC, σε μια έκθεση είδα την έκδοση του PES 2008 για XBOX 360 και έπαθα πλάκα, νόμιζα ότι πρόκειται για άλλο παιχνίδι! Όπως συνέβη ακόμη πιο αισθητά στη περίπτωση του NBA Live 08, που στο PC εκτός από μετριότατο, έχει και προβλήματα στα Vista (ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ γραφικά σε σχέση με τα XP) και δεν έχει υποστήριξη ανάλυσης 1900χ1200, που την προτιμώ λόγω της 24" οθόνης μου. Και για το Gameplay και στα δύο παιχνίδια.. δεν υπάρχει σύγκριση, του XBOX 360 ήταν πραγματικά απόλαυση (ιδίως το NBA Live 08 που στο PC με Vista δε βλέπεται). Μή λέμε ότι θέλουμε λοιπόν για να στηρίξουμε την έκδοσή μας για PC, είναι χαζό τουλάχιστον. Όταν είναι καλύτερο κάπου αλλού ας το παραδεχόμαστε.
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν συμφωνώ. Αν και χρήστης PC, σε μια έκθεση είδα την έκδοση του PES 2008 για XBOX 360 και έπαθα πλάκα, νόμιζα ότι πρόκειται για άλλο παιχνίδι! Όπως συνέβη ακόμη πιο αισθητά στη περίπτωση του NBA Live 08, που στο PC εκτός από μετριότατο, έχει και προβλήματα στα Vista (ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ γραφικά σε σχέση με τα XP) και δεν έχει υποστήριξη ανάλυσης 1900χ1200, που την προτιμώ λόγω της 24" οθόνης μου. Και για το Gameplay και στα δύο παιχνίδια.. δεν υπάρχει σύγκριση, του XBOX 360 ήταν πραγματικά απόλαυση (ιδίως το NBA Live 08 που στο PC με Vista δε βλέπεται). Μή λέμε ότι θέλουμε λοιπόν για να στηρίξουμε την έκδοσή μας για PC, είναι χαζό τουλάχιστον. Όταν είναι καλύτερο κάπου αλλού ας το παραδεχόμαστε. Για το NBA live δεν έχω άποψη, δεν απαντώ. ************** Για το pro08, sorry αλλά η έκδοση του XBOX360 είναι ολόιδια με του Pc. Ένα απλό port έκαναν. Τώρα η διαφορά που είδες, μόνο στην αίσθηση της φαντασίας μπορεί να υπάρξει, ή στην καλύτερη οθόνη που πιθανόν να είχε η έκθεση από την δική σου. Από εκεί και πέρα, ο μόνος τομέας που διαφέρουν, και μπορεί να θεωρηθεί διαφορετική αυτή του Pc, είναι οι υψηλότερες αναλύσεις που μπορεί να σηκώσει η έκδοση για Pc,και ορισμένα patch που μπορούν να μπουν στην έκδοση για Pc και να βελτιώσουν γραφικά-φίλτρα-bugs-rosters κλπ.
gelo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 γιατι δεν μπορω να βρω option file?εχει κανενας κανα link?
Asskicker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. Ξεκίνησα το 2009 και επέλεξα Top Class και δεν βρίσκω επιλογή ώστε να μειώσω λίγο τη δυσκολία... Έψαξα τα option και δεν βρήκα τίποτα και πουθενά... Καμία ιδέα κανείς; Επείγον plz...
supermario29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Online εχει παιξει κανεις;; Πως παει απο lag?
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Όσοι τα καταφέραν να παίξουν online λένε πως laggarei. Όχι όσο το περσινό, αλλά και πάλι δεν είναι playable.
pusher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 εχεις Pm....... Ευχαριστώ για τον κόπο σου, αλλά άλλο ζητάω. Όχι patch για αναλύσεις μα για τη γωνία της κάμερας. Έπαιζα πάντα με Vertical αλλά τώρα έχει μία η οποία έχει μεταβαλλόμενη γωνία ανάλογα με τη θέση τους παίκτη και δε με βολεύει.
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της konami θα βγει το πολυαναμενόμενο patch που θα fix-άρει τα αμέτρητα bugs...
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Έχω φάει τρελό deja vu τώρα, κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά. Σάμπως να τα έχω ξαναζήσει...
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το pro είναι σαν την ΑΕΚ ένα πράμα... Κάθε χρόνο ξεκινά φιλόδοξα, ακολουθεί η γκρίνια, και αμέσως μετά τα σχέδια για την επόμενη σεζόν...
nikpoth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 διαθέσιμο το πρώτο επίσημο patch 1.10 http://www.wehellas.gr/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=52&Itemid=147
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το pro είναι σαν την ΑΕΚ ένα πράμα...Κάθε χρόνο ξεκινά φιλόδοξα, ακολουθεί η γκρίνια, και αμέσως μετά τα σχέδια για την επόμενη σεζόν... Ενώ το FIFA πάει με 5ετές πλάνο κάθε φορά ε;
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ενώ το FIFA πάει με 5ετές πλάνο κάθε φορά ε; Το fifa θέτει στόχους να παραμείνει στην κατηγορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.