Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι περίεργα τα επιχειρήματα "το Fifa πάντα ήταν μάπα και τώρα τελευταία κάτι πάει να κάνει". Αυτό τι σχέση έχει με την ποιότητα του φετινού παιχνιδιού? Μάλλον έλλειψη ενημέρωσης υποδηλώνουν. Δεν λέω ότι πρέπει να πειστείτε με το ζόρι ότι το Fifa09 (στις κονσόλες) είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever (άσχετα αν όντως είναι, παρά τα όποια κουσούρια του), αλλά τουλάχιστον αναγνωρίστε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά Fifa που όλοι ξέραμε.

Tι να αναγνωρίσουμε ρε φίλε... μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι στο PC section?

Δηλαδή έλεος με το next-gen fifa των κονσολών... Για όσους έχουν pc αυτό δεν υπάρχει παρά μια μαιμουδιά έκδοση που δεν μπορεί να φτάσει ούτε μια τρίχα από τα @δια του φετινού Pro, το οποίο είναι απίστευτα καλύτερο από την περσινή πατάτα και ίσως οverall το καλύτερο pro ever. Αν μας κάνει την τιμή η ΕΑ να βγάλει ίδια έκδοση με τις κονσόλες και να αφήσει τις δικαιολογίες του backwards compatible και λοιπές αηδίες, το συζητάμε (και στο PC section).

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επαιζα Master league και 1 αγωνιστικη πριν το τελος και ενω ετοιμαζομουν για μεταγραφες το παιχνιδι ΚΟΛΛΗΣΕ !!!!!!!!

Το εκπληκτικο ειναι οτι δεν μπορω να κανω load και οποτε το κανω βγαινει μηνυμα οτι "η εφαρμογη ΠΕΣ 2009 αντιμετωπισε ενα προβλημα και......".

Μαλλον το Patch ειναι π@π@ρι@ ???????

Δημοσ.

Συνήθως δεν μπαίνω στον κόπο να απαντάω σε τέτοια θέματα αλλά ρε παιδιά για πιο fifa μιλάτε που έιναι τόσο καλό? Εγώ μόνο το φετινό demo στο pc έχω κατεβάσει και μου φαίνεται χάλια.Στις κονσόλες δεν το έχω δει ,έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Προσπαθώ να το δω αντικειμενικά αλλά δεν νομίζω στο pc vα συγκρίνεται με το pro εκτός εάν η τελική έκδοση βελτιώθηκε δραματικά...

Δημοσ.
Επαιζα Master league και 1 αγωνιστικη πριν το τελος και ενω ετοιμαζομουν για μεταγραφες το παιχνιδι ΚΟΛΛΗΣΕ !!!!!!!!

Το εκπληκτικο ειναι οτι δεν μπορω να κανω load και οποτε το κανω βγαινει μηνυμα οτι "η εφαρμογη ΠΕΣ 2009 αντιμετωπισε ενα προβλημα και......".

Μαλλον το Patch ειναι π@π@ρι@ ???????

Συνέχισες παλιό save του ML που είχες ξεκινήσει πριν το patch?

Αν ναι, την πάτησες.

Όπως κι εγώ. :o

Στο read me του patch, λέει πως τα save που είχες κάνει πρίν το patch είναι πολύ πιθανό να μην διορθωθούν. :-(

Δημοσ.

κι ομως οχι.ειχα ξεκινησει καινουργιο Master league!!!!

Απιστευτο ομως,μια αγωνιστικη πριν το τελος,λες και ειναι φτιαχτο για να σου την σπασει.Θα ξεκινησω ενα καινουργιο και βλεπουμε τι γινεται.

Δημοσ.
Tι να αναγνωρίσουμε ρε φίλε... μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι στο PC section?

Δηλαδή έλεος με το next-gen fifa των κονσολών... Για όσους έχουν pc αυτό δεν υπάρχει παρά μια μαιμουδιά έκδοση που δεν μπορεί να φτάσει ούτε μια τρίχα από τα @δια του φετινού Pro, το οποίο είναι απίστευτα καλύτερο από την περσινή πατάτα και ίσως οverall το καλύτερο pro ever. Αν μας κάνει την τιμή η ΕΑ να βγάλει ίδια έκδοση με τις κονσόλες και να αφήσει τις δικαιολογίες του backwards compatible και λοιπές αηδίες, το συζητάμε (και στο PC section).

Ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι. Αν παρατήρησες απάντησα στο μήνυμα του Tuko, που είχε απαντήσει σε αυτό του kirileman, ο οποιος αναφερόταν στα animations της next-gen έκδοσης.

Περί simulation, νομίζω πως το pro, ειδικά μετά από τις απίστευτα ρεαλιστικές κινήσεις/animation που έχουμε δει στο fifa των κονσολών[/b'], δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιο. Και υπάρχει βέβαια και ένα άλλο θέμα. Το fifa είχε πάντε καλύτερα animations από το "ξύλινο" pro.

Το πιο κουφό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ είναι αυτό.

Τι είχε το Fifa πάντα ;;; 1 ζωή καμπουριασμένες ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που έτρεχαν λες και ήταν έτοιμο να κοπεί το νήμα είχε το Φίφα πάντα

Εννοείται ότι όλες οι συγκρίσεις γίνονται για το Fifa09 στις κονσόλες, το αναφέρω σε κάθε post μου (έχω βαρεθεί πια, φαντάζομαι κι εσείς...) Στα PC ΔΕΝ (ΔΕΝ!) υπάρχει Fifa09. Είναι μάπα, δεν είναι next-gen, το Pro του ρίχνει εύκολα, τέλος. Πόσες φορές να το πούμε.

Δημοσ.
Συνήθως δεν μπαίνω στον κόπο να απαντάω σε τέτοια θέματα αλλά ρε παιδιά για πιο fifa μιλάτε που έιναι τόσο καλό? Εγώ μόνο το φετινό demo στο pc έχω κατεβάσει και μου φαίνεται χάλια.Στις κονσόλες δεν το έχω δει ,έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Προσπαθώ να το δω αντικειμενικά αλλά δεν νομίζω στο pc vα συγκρίνεται με το pro εκτός εάν η τελική έκδοση βελτιώθηκε δραματικά...

θα σου πώ 1 πράγμα για να καταλάβεις την διαφορα FIFA 09 PC και FIFA 09 X360/PS3

αν το FIFA 09 στο X360/PS3 λέγεται FIFA 09 στο PC θα έπρεπε να λέγεται FIFA 99

Δημοσ.
αν το FIFA 09 στο X360/PS3 λέγεται FIFA 09 στο PC θα έπρεπε να λέγεται FIFA 99

Πλάκα πλάκα, το φιφα99 είναι το καλύτερο ποσοσφαιράκι! Αξέχαστο το multiplayer στην προπόνηση με τα δολοφονικά τάκλιν. Αυτά ήταν παιχνίδια :-D Ούτε που μιλούσαμε για simulation, κρίμα που έχουν αλλάξει ύφος οι εταιρίες. Για 'μένα ο ρεαλισμός είναι χαμένη υπόθεση, παιχνίδι είναι και για να το μάθεις καλά πρέπει να καταλάβεις τη λογική του και όχι να ξέρεις ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Πλάκα πλάκα, το φιφα99 είναι το καλύτερο ποσοσφαιράκι! Αξέχαστο το multiplayer στην προπόνηση με τα δολοφονικά τάκλιν. Αυτά ήταν παιχνίδια :-D Ούτε που μιλούσαμε για simulation, κρίμα που έχουν αλλάξει ύφος οι εταιρίες. Για 'μένα ο ρεαλισμός είναι χαμένη υπόθεση, παιχνίδι είναι και για να το μάθεις καλά πρέπει να καταλάβεις τη λογική του και όχι να ξέρεις ποδόσφαιρο.

το 98 ήταν καλύτερο

Δημοσ.

Μπα, Fifa96 rulz!!!! Είχα βρει και τρόπο να βάζω και γκολ από το κέντρο με ένα δυνατό σουτ και τέρμα τα φάλτσα! Ο γκολκίπερ πηδούσε κατακόρυφα και η μπάλα έστριβε λίγο τελευταία στιγμή περνώντας δίπλα απ'το χέρι του! :lol:

Τέσπα, έχω παίξει όλα τα pro από ps1 και όλα τα fifa από το 95 και μετά. Πολύ στάσιμο το pro για μένα στο pc. Χρόνια περιμένω να δω τα καινούρια πιο ρεαλιστικά animations και ακόμα να τα δω. Το ποδόσφαιρο, πάντως, που βλέπω να παίζεται είναι πολύ πειστικό -πέρα από τα animations και τις φάτσες των παιχτών- και αυτό είναι πολύ θετικό. Πολύ βελτιωμένο το AI των αντιπάλων, ο τρόπος που αλλάζουν πάσες και ανοίγονται. Έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά καλά το πάνε. Ας ελπίσουμε του χρόνου να δούμε και τα γραφικά/animations που περιμένουμε καιρό γιατί δεν αρκεί τώρα πια ένα καλό gameplay.

Δημοσ.

Κάτι άλλο που με απασχολεί εμένα, το είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν...

Τα SFX του παιχνιδιού (σφυρίγματα, κόντρες, σουτ κλπ) μου ακούγονται ΠΟΛΥ σιγά σε σχέση με τον commentary, το κοινό και την μουσική του. Στα settings τα έχω όλα τέρμα. Τώρα να μειώσω τα άλλα δύο και να αυξάνω την ένταση στα ηχεία κάθε φορά που παίζω δεν νομίζω ότι είναι και πολύ σωστό. Στα έξω settings έχω δοκιμάσει και stereo και 5.1 (που δεν έχω), μέχρι και drivers για τον ήχο κατέβασα αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ρε παιδιά???

Υ.Γ: δεν μου το έχει κάνει σε κανένα άλλο game/εφαρμογή αυτό και τις προάλλες που έβαλα το ΝΒΑ 2Κ9, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα!!!

Δεν έχω κάνει καμιά τροποποίηση στο σύστημά μου τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software.

Επίσης δεν μου παρουσιάζεται πουθενά αλλού...

Thanks in advance.

Δημοσ.
Κάτι άλλο που με απασχολεί εμένα, το είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν...

Τα SFX του παιχνιδιού (σφυρίγματα, κόντρες, σουτ κλπ) μου ακούγονται ΠΟΛΥ σιγά σε σχέση με τον commentary, το κοινό και την μουσική του. Στα settings τα έχω όλα τέρμα. Τώρα να μειώσω τα άλλα δύο και να αυξάνω την ένταση στα ηχεία κάθε φορά που παίζω δεν νομίζω ότι είναι και πολύ σωστό. Στα έξω settings έχω δοκιμάσει και stereo και 5.1 (που δεν έχω), μέχρι και drivers για τον ήχο κατέβασα αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ρε παιδιά???

Υ.Γ: δεν μου το έχει κάνει σε κανένα άλλο game/εφαρμογή αυτό και τις προάλλες που έβαλα το ΝΒΑ 2Κ9, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα!!!

Δεν έχω κάνει καμιά τροποποίηση στο σύστημά μου τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software.

Επίσης δεν μου παρουσιάζεται πουθενά αλλού...

Thanks in advance.

Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα στο pes2009 αλλά όχι στο NBA2k9, οπότε κάτι φταίει με τις ρυθμίσεις σου. Ίσως το hardware accelaration; Δεν ξέρω...

Να ρωτησω κάτι για τα γραφικά, δε μου έχει επιλογή για αναλύσεις πάνω από 1024*768. Το πατσ1,1 δεν είναι για να παίζουμε σε αναλύσεις 1280*800; Δε βλέπω τέτοιες επιλογές. Μόνο με τον kitserver μπορώ και αλλάζω ανάλυση και ratio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...