vaiaserres Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια που λετε επεζα Προ και εχω τον ροναλντο (κριστιανο) και κανο μεταγραφες και οταν παει νεα χρονια ξαφνικα δεν υπαρχει ο ροναλντο στην ομαδα μου τι γινετε;;;;;Ουτε τον πουλησα ουτε εκανε retired τι γινετε πηγα στο σεαρτσ και τον βρικα καπου που λεει club αλλα δεν παιζει πουθενα τι να κανο;;;;;;;;;;;
morgoth_gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις πολλά , όπως: 1)να χρησιμοποιείς το search του forum http://www.insomnia.gr/forum/search.php 2)να μάθεις ορθογραφία και άλλα που μου διαφεύγουν αυτήν την στιγμή Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260821
vaiaserres Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις πολλά , όπως:1)να χρησιμοποιείς το search του forum http://www.insomnia.gr/forum/search.php 2)να μάθεις ορθογραφία και άλλα που μου διαφεύγουν αυτήν την στιγμή Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260821 καλα ντε οφου μην βαρας
vaiaserres Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια που λετε επεζα Προ και εχω τον ροναλντο (κριστιανο) και κανο μεταγραφες και οταν παει νεα χρονια ξαφνικα δεν υπαρχει ο ροναλντο στην ομαδα μου τι γινετε;;;;;Ουτε τον πουλησα ουτε εκανε retired τι γινετε πηγα στο σεαρτσ και τον βρικα καπου που λεει club αλλα δεν παιζει πουθενα τι να κανο;;;;;;;;;;;
brandon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια που λετε επεζα Προ και εχω τον ροναλντο (κριστιανο) και κανο μεταγραφες και οταν παει νεα χρονια ξαφνικα δεν υπαρχει ο ροναλντο στην ομαδα μου τι γινετε;;;;;Ουτε τον πουλησα ουτε εκανε retired τι γινετε πηγα στο σεαρτσ και τον βρικα καπου που λεει club αλλα δεν παιζει πουθενα τι να κανο;;;;;;;;;;; Μήπως η ομάδα σου πήγε με το πούλμαν στο γήπεδο?? Ψάξε να δεις μήπως ο Ρονάλντο έχει καμιά συγγένεια με τον Εντόι... !!! Και με αυτόν το ίδιο ακριβώς έγινε στην πραγματικότητα :lol: :lol:
alexis333 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια εχω προβλημα με το κρακ. Εβαλα πρωτα το πατσ 1.20 και μετα οταν εβαλα το κρακ χαθηκαν οι αλλαγες που εγιναν με την εγκατασταση του πατσ. Τι να κανω? Υπαρχει καποιο κρακ που να ειναι συμβατο με το πατσ 1.20?? Μηπως κανω κατι λαθος?? Πως γινεται η διαδικασια με το κρακ οταν εχει μπει και το πατσ??
vaiaserres Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια εχω προβλημα με το κρακ. Εβαλα πρωτα το πατσ 1.20 και μετα οταν εβαλα το κρακ χαθηκαν οι αλλαγες που εγιναν με την εγκατασταση του πατσ. Τι να κανω? Υπαρχει καποιο κρακ που να ειναι συμβατο με το πατσ 1.20?? Μηπως κανω κατι λαθος?? Πως γινεται η διαδικασια με το κρακ οταν εχει μπει και το πατσ?? κατεβαζεις το κρακ για το αναλογο patch για το αλλο τι γινετε που γραφο στην προηγουμενη σελιδα;;;;;;
alexis333 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 κατεβαζεις το κρακ για το αναλογο patch για το αλλο τι γινετε που γραφο στην προηγουμενη σελιδα;;;;;; Το σωστο εχω. Εχω το 1.20 πατσ και το 1.20 κρακ Τι να φταιει??
vaiaserres Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το σωστο εχω. Εχω το 1.20 πατσ και το 1.20 κρακΤι να φταιει?? Τι ακριβος βγαζει δεν παιζει;;;;;;;Απεγκατεστησετο υστερα εγκατεστησε μονο το το παιχνιδι (χωρις κρακ) μετα το πατς και μετα το κρακ εγω ετσι το εκανα τι να πω!!!!!!!!!
vaso7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά χρόνια πολλά! Εχω ένα πρόβλημα αλλά μόνο με το "become a legend". Μετά από το πρώτο μου παιχνίδι ως βασική στην ομάδα που αγωνίζομαι το παιχνίδι κράσαρε και από εκεί και ύστερα όποτε ξαναπροσπαθήσω να παίξω κρασάρει και δεν μπορώ να συνεχίσω. Καμία βοήθεια, γιορτινές μέρες?
vaso7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ τόση ώρα η χαζή νόμιζα οτι όταν λέγατε πατς εννοούσατε αυτό που και καλά φτιάχνει τα ονόματα των ομάδων και των παικτών. Thanks liopyr το πέρασα αλλά δυστυχώς μάλλον χάλασε το save file. Δεν πειράζει, θα το ξεκινήσω πάλι... Καλές γιορτές και πάλι.
kirileman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρετε αν υπάρχει κάνα patch, κάτι, που να αλλάζει τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές για να μην πετάξω όλο το pc από το μπαλκόνι;
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρετε αν υπάρχει κάνα patch, κάτι, που να αλλάζει τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές για να μην πετάξω όλο το pc από το μπαλκόνι; Φυσικά. Αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.