Προς το περιεχόμενο

"προβληματικη" αναβαθμιση

jimspy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

δεν θα μπω σε λεπτομερειες

το pc που φτιαχνω θελω να ειναι οτι πιο οικονομικο αλλα κ αξιοπιστο κ λειτουργικο για τα επομενα 4 χρονια (2012 ο καιροσ γαρ εγγυς χα).

Λοιπον μεχρι στιγμησ εχω παρει

mobo: GIGABYTE GA P35C-DS3R rev1.1 με 80ε (πιαστηκαμε κοροιδα απο οτι διαβασα σε αλλο post)

cpu: INTEL CORE 2 DUO E6850 100ε

τροφοδοτικo : A POWER 580W PURE BLACK

....

Ψάχνω για κουτι εωσ 50ε τα οποια τα θεωρω υπερβολικα αλλα δεν μπορω να βρω κατι καλο πιο φτηνο.

Και τελοσ μνήμη 2gb sta 800Μhz κ εδω ειναι που θελω να δωσετε βαση....Ψαχνοντασ στο νετ για το προβλημα τησ μητρικησ που εχω ηδη παρει καπου διαβασα οτι δημιουργειται εξαιτιασ του voltage των μνημων....και οτι θα πρεπει να ειναι μεχρι 1,8volt....Αν μπορουσε καποιοσ να το επιβεβαιωσει θα ημουν ευγνομων....καθωσ επιση να με βοηθησεται στο ποιεσ μνημεσ ειναι καλεσ αλλα με αυτα τα χαρακτηριστικα....

οσον αφορα καρτα γραφικων με βλεπω για καμια 8800γτ 512 ραμ ....πιστευω να την βρω γυρω στα 100ε....

Περιμενω απαντησεισ για τισ μνημεσ αλλα κ για κουτι .

Ευχαριστω πολυ....

ΥΣ.με την GA P35C-DS3R ξενερωσα οσο δεν παει γιατι πιστευα οτι πηρα μια mobo σε σχετικα καλη τιμη (κ γιααυτο βιαστικα κ την πηρα)που δεν θα χρειαζοταν να την αλλαζα ακομα κ περαν των 4 ετων...αλλιωσ θα επαιρνα μια με τα μισα λεφτα κ θα εκανα την δουλεια μου....οσον αφορα το οικονομικο πιστευω οτι ειναι κοροιδια να δινεισ πανω απο 500ε να φτιαξεισ ενα συστημα που το πολυ σε ενα χρονο θα κοστιζει τα μισα (εκτοσ και αν ειναι απαραιτητο στην δουλεια σου η εισαι αρρωστοσ με τους υπολογιστεσ κ γουσταρεισ τρελλα)(ολοι εχουμε καποιο κολλημα αλλωστε) και για αυτο προσπαθω να βρω την οικονομικοτερη κ καλυτερη λυση μεσω μεταχειρησμενων και αλλων καταστασεων....

YS2 Παρακολουθω το φορουμ αυτο αρκετο καιρο χωρισ να συμμετεχω (γυρω στα 2 χρονια) κ πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα στο νετ(ελληνικο ισωσ το καλυτερο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...