Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αρχεία

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΚΡΑΣΑΡΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ(ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΡΗΚΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΕΚΕΙ ΤΑ WINDOWS AΦΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ ΣΕ 2 ΜΕΡΗ. ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΒΑΛΑ ΤΑ XP PRO SP2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ(ΜΕ DRIVERS,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΚΤΛ), ΚΑΘΩΣ ΔΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ BACK UP TOΝ ΠΑΛΙΟ ΣΚΛΗΡΟ.

ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΥ(ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΩΝ WINDOWS) ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΤΟ ΜΝΜ "ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ".

ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ UNLOCKER ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ...ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤOΝΟΜΑΣΩ(ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ unlocker) ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 1ο ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΛΔ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???

• Super Moderators
Δημοσ.

Kαλώς ήρθες στο forum. :-)

Κάνε έναν κόπο να μην γράφεις κεφαλαία γιατί στη 'γραφή' του Internet τα κεφαλαία σημαίνουν ότι ουρλιάζεις.

;)

Δημοσ.

Ο χρήστης που είσαι logged in είναι administrator? Εάν ναι μήπως έχεις βάλει encryption στους φακέλους? Σε ποιόν "ανήκουν" αυτοί οι φάκελοι? Μήπως έχεις επισημάνει τους φακέλους σαν Private?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπαίνω ως Administrator,αλλά στην προηγούμενη εγκατάσταση των Windows είχα 2 users με δικαιώματα admin.

Τον κοινόχρηστο φάκελο και αυτόν τον Windows τα ανοίγω χωρις πρόβλημα, πρόβλημα υπάρχει μόνο στους φακέλους των 2 χρηστών.

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό

start>run> control folders

εκει πάτα view

εκεί βρές το Use Simple File Sharing (Recomended) και UNCHECK!

ΟΚ

Δεξί κλικ στον εν λόγω Folder>Properties

Στο Security> Advanced

Στο Tab Permissions Βρες το όνομα σου ή βάλτο (add>advance>find και διαλέγεις το δικό σου)

Πατάς στο Owner οπου θα σου λέει change owner to...

διαλέγεις το ονομά σου (φυσικά)

ΟΚ-ΟΚ-ΟΚ-ΟΚ-ΟΚ

ok? :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Όλα ΟΚ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...